Sommerkollektionen 2011 fra Yves Rocher: Jardin des Nymphes

24.05.11
Sommer kollektionen Jardin des Nymphes fra Yves Rocher
Sommer kollektionen Jardin des Nymphes fra Yves Rocher
Sommer kollektionen Jardin des Nymphes fra Yves Rocher

Tænk sø med krusninger i vandoverfladen, åkander med store smukke mørkegrønne blade og selve blomsten med sin sarte og alligevel kraftige farve. Dybde, skygge, lys, glimt af guld og masser af farve. Det er essensen af Yves Rochers sommerkollektion 2011: Jardin des Nymphes. Kollektionen består af smukke farver til både øjne, kinder, negle og læber. Der hører også en ganske let duft med til kollektionen.
Jeg har ikke selv haft Yves Rocher liggende fast i min makeup pung, siden jeg var teenager, men det har jeg nu. Bronzeren fra denne kollektion er fantastisk, den er så fin og lys og selvom der er en del glitter i, ligner man ikke en diskokugle efter påføring. Måske undrer du dig over, at alle priserne er opgivet som cirka priser, men det er, fordi Yves Rocher sælger produkterne i forskellige sæt og med rabatter af den ene og den anden slags.

Gelérouge
Denne blush kommer i en lille tube. Det er første gang jeg har prøvet en blush med denne konsistens. Den meget tyndt flydende gelé er mod forventning ikke svær at dosere eller fordele jævnt på kinderne. Den giver en meget fin farve og kan let intensiveres med flere lag.
Gelérouge indeholder 7 ml. og koster ca. 39 kr.

Lip Gloss
Farverne er fantastiske, glossen er holdbar og behagelig på læberne. Desværre har den en meget kunstig melonagtig duft og smag, som dog langsomt forsvinder. Glossen findes i tre farver: Guldglimmer (transparent med guld glimmer), Åkande (Pink) og Blød Orange (orange med et strejf af koral).
Glosserne kommer i en tube med 7 ml. og koster ca. 39 kr.

Intens Duo-Kajal
Denne duo eyeliner findes i to farver, den ene matcher ovenstående øjenskygge duo perfekt med en grøn og en mørk blå. Den anden er mørkegrøn i den ene ende og smuk kobber i den anden. Eyelineren holder godt og er tilpas blød og nem at arbejde med.
Duo-kajalerne koster ca. 29,95 kr.

Intens Jumbo-øjenpen
Jeg plejer ikke være særlig begejstret for de tykke eyelinere, som hævder, at de også holder som øjenskygge. Derfor gav jeg ikke denne variant med guldglimmer en chance, faktisk gjorde jeg, hvad jeg kunne for at den skulle mislykkes…
Det gjorde den bare ikke, den sad lige præcis der, hvor den skulle. Selv efter en svedig cykeltur og en lang dag blev den siddende. Det betyder at den også egner sig glimrende som base for andre øjenskygger. Jumbo-øjenpennen findes i to farver: Guldglimmer og Havgrøn.
Pennene koster ca. 45 kr.

Sommer kollektionen Jardin des Nymphes fra Yves Rocher
Fra venstre mod højre: Gelérouge let fordelt, Gelérouge, Lip Gloss, Intens Duo-Kajal, Intens Jumbo-øjenpen

Øjenskyggepalet
Paletten indeholder to smukke, mørke perlemorsskygger: en dyb blå og en mørk grøn. Begge farverne er fine og lette at arbejde med. Pigmenteringen er fin med en primer (eller let fedtet base under). Begge farver er flotte og ikke så glimrede, at de ikke kan bruges i globelinjen. Til smokey eyes fungerer de både sammen og hver for sig.
Øjenskyggepaletten koster ca. 89 kr.

Fast Solpudder i tre nuancer
Som nævnt er der en del glitter i denne bronzer, heldigvis er det så groft, at det let kan børstes af, når den ønskede farve og intensitet er opnået. De tre farver er lyse og meget smukke til de fleste hudtoner. Det er den mest anvendelige bronzer, jeg er stødt på i år.
Bronzeren koster ca. 89 kr.

Sommer kollektionen Jardin des Nymphes fra Yves Rocher
Fra venstre mod højre: De tre farver i solskinspudder og øjenskygge palettens blå og grønne farve.

Guldglitrende, duftende vand
Dette produkt forstår jeg ikke rigtig. Det er en meget tyndtflydende gelé med en ret kraftig parfumeduft og guldglitter. Den er beregnet til at fremhæve en solbrun hud. Solbrun kan man ikke kalde min farve (haha!), jeg er mere sådan en god SPF 50-farve altså meget lys. Min forventning til geléen var dog, at jeg ville få et fint guldglitrende skær alligevel. Det fik jeg også, men det forsvandt lige så hurtigt igen. Duften er kraftig og for overvældende at bruge sammen med en anden duft end den, som findes i kollektionen.
Guldglitrende, duftende vand indeholder 30 ml og koster ca. 79 kr.

Transparent Mascara
Perfekt til et meget naturligt look. Det er ikke et af de produkter, jeg har testet, men jeg forestiller mig, at det guldglimmer der er i knap nok vil være synligt på vipperne eller i øjenbrynene, hvis man anvender den der.
Den Transparente Mascara koster ca. 39 kr.

Neglelak
Flasken er lillebitte og virkelig nuttet. Personligt kan jeg godt lide de små flasker, selvom det er en udfordring at holde på den meget lille pensel. Selve penslen kunne godt være smartere, Katja synes, at den var rigtig træls, hvor den virkede bedre for mig. Neglelakken findes i tre forskellige farver Åkande (pink), Blød Orange (orange med et strejf af koral) og Mørkegrøn (Meget mørk blågrøn).
Neglelakkerne indeholder 3 ml. og koster ca. 19,95 kr.

Sommer kollektionen Jardin des Nymphes fra Yves Rocher
Neglelak i farven Åkande
Sommer kollektionen Jardin des Nymphes fra Yves Rocher
Neglelak i farven Mørkegrøn

Produkterne kan købes her hos Yves Rocher, men findes kun i begrænset oplag.

Eau de Toilette og Shower Gel
Udover ovenstående makeupprodukter lancerede Yves Rocher også en Eau de Toilette og en Shower Gel til kollektionen. Jeg har kun haft næsen i Eau de Toiletten men regner med, at Shower Gelen matcher duften. Duften er ganske let og ret diskret, når den har sat sig. Efter et par timer er der stort set kun en let frugtagtig sødme at spore trods en massiv mængde. Duften består af noter som melon, solbærblade, magnolie, åkande, fresia, hindbær og moskus. Den ville med sikkerhed have været et stort hit, da jeg var teenager, men nu søger jeg oftest nogle lidt mere bestandige duftnoter.
Jardin des Nymphes Eau de Toilette koster ca. 159 kr. for 75 ml. og Shower Gelen koster ca. 19,95 kr. for 200 ml.

Eau de Toilette og Shower Gel kan findes her

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *