Mit sminkebord

22.05.11
Sminkebord

Sminkebord

Jeg har længe været vokset ud af den Helmer fra IKEA, jeg har haft min makeup i, så i weekenden kørte hele den lille familie i IKEA og købte den noget større Alex (og de der 117 andre ting, man altid kommer hjem med, når man er i IKEA).

Så nu har jeg fået omorganiseret hele min makeupsamling, og selvom bordet og spejlet er det samme, som det har været længe, tænkte jeg, at jeg lige ville benytte mig at chancen til at vise jer mit sminkebord og hele setuppet. Bordet er egentlig et lille skrivebord, der hedder Leksvik. Det var lige præcis den rette størrelse til det stykke væg, der er. Taburetten er La Boheme fra Kartell i farvem Crystal.

Billig version af gammelt Hollywood spejl
Som spejl ønskede jeg mig et rigtigt gammel Hollywood spejl med pærer rundt om, men en hurtig søgning viste, at de kostede mange MANGE 1.000 kroner. Så i stedet fandt jeg på denne billige model fra IKEA. Spejlet er et helt enkelt kvadratisk spejl, der hedder Kolja, og på hver side har jeg sat en Musik lampe. Meget nemt og til en brøkdel af prisen.

Hvad den nye kommode gemmer på skal I nok få at se, når jeg er færdig med at ordne skufferne. Men det er jeg ikke helt for som altid, så mangler jeg lige nogle ting, jeg skal have hentet i IKEA i morgen. Er det ikke typisk? Men så skal I nok få samlingen at se.

Er sminkebord egentlig ikke et fantastisk ord? Jeg kommer til at tænke på fine damer i gamle dage. Men makeup-bord lyder bare heller ikke rigtigt.

Hvor lægger du din makeup?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
66 kommentarer
Cathy bell

Okay tak for hjælpen. Det vil j prøve 😉

Frederikke

Helt vildt fedt sminke hjørne du har! 🙂
Mangler sådan et bord på mit værelse, men mangler bare de rigtige møbler,
og de møbler du har passer perfekt.
Ved du hvor du har købt sminkebordet og stolen?

Maria

skal helt sikkert os ud og købe det hele!;D fik du så lavet skufferne? vil meget gerne se hele samlingen;)

Pudderdåse Katja

Ja, det gjorde jeg da 🙂 Den ligger her, men det er jo lææænge siden. Der er sket meget nu! https://pudderdaaserne.dk/2011/06/05/sadan-opbevarer-en-pudderdase-sin-makeup/

Mode

Ravie d’avoir découvert ton blog , il est très cool!

Sarah

Hej Katja (:
Super fedt Setup ;)!
Hvor mange watt er pærerne i musiklamperne på?

Pudderdåse Katja

Ååårh…. Tallet kan jeg da ikke huske? Jeg kan huske at jeg startede med at købe alm. kraftige og så var jeg ved at blive BLÆST væk. Det giver ret meget lys, når der er så mange. Så jeg købte de svageste IKEA havde.

Sarah

Okay, tak 🙂 prøver mig frem …

Pudderdåse Katja

Velbekomme 🙂

Christina

Hej Katja 🙂
Rigtig smukt lavet! 🙂 kan du huske hvilke hjemmesider/varerhuse du havde set de de forskellige rigtige spejle henne? 🙂 kan ikke finde nogle når jeg søger på “Hollywood spejl” .. Hmm.
Hilsen Christina 🙂

Pudderdåse Katja

Nej slet ikke. Det var udenlandske antikshops til 15-20.000 kroner+

Elisabeth

Hej hvor har du købt de holder du sætter penslerne i?
Forresten fed inspiration 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Elisabeth 🙂 De er fra Muji, som desværre ikke findes i Danmark, men absolut er en tur værd til Malmø. Jeg køber det når jeg er på ferie, det findes i de fleste andre storbyer end København. http://www.muji.eu/index_portal.asp

Maria

Jeg har præcis det samme bord som du har derhjemme, og jeg prøver at finde sådn nogen sminke opbevarings æsker til dens skuffe, dem fra ikea er vidst for høje..har du nogen ideer til hvor jeg kan finde nogen der passer til?

Katja Moikjær

Nej, jeg leder også selv efter nogen, der passer bedre. Det er ikke lykkes mig endnu, og hvis du finder noget, så sig endelig til.

Cecilie

Hvor du købet selve bordet? det er så flot! 🙂

Saffsaff

Så pænt at har efterabet dig! Haha
– Men i steder for den store hvide der, så har jeg købt (også fra Ikea) RÖNNSKÄR http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/10093763/ tjek det ud.. Den vil faktisk klæde til dit sminkebord meget mere end den hvide kommode 🙂

Katja Moikjær

Ja, men skuffer er det eneste, der fungerer for mig og min temmelig…. velvoksne makeupsamling 🙂 Den er der ikke for at se pæn ud, dem er der for at opbevare. Meget!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *