Tropical Dreams fra Annemarie Börlind

16.05.11
Tropical Dreams SS 11
Tropical Dreams SS 11
Foto: Annemarie Börlind

Det er det fineste billede, som er vedhæftet pressematerialet til Annemarie Börlinds forårs/sommerlook 2011 se billedet her. Tropical Dreams er fine sarte farver, tænk blå himmel og lyserøde blomster. Kollektionen består af otte nye produkter, hvoraf jeg har testet de fem herunder. Alle Annemarie Börlinds produkter er mærket med ECO CONTROL mærket. I kosmetik betyder det, at kriterierne for NaTrue er overholdt, at plantemateriale er økologisk dyrket og at produkterne overholder en række miljøkrav (læs mere i Annemarie Börlinds folder her).

Tropical Dreams Annemarie Börlind
Fra venstre mod højre ses øjenskyggerne: Light Rose og Ocean, Blushen: Rose, Lip Lineren Nude og under den Lip Glossen: Blossom

Powder Rouge i farven Rose 16
Denne blush er kollektionens highlight. Det er simpelthen en helt utrolig fin blush, som giver kinderne den helt rigtige rosy nuance. Den matcher de fleste læbestifter jeg har parret den med og giver et meget friskt sommerlook. Jeg håber at den er kommet for at blive, for det er helt klart en blush, jeg gerne vil beholde.
Powder Rouge findes i to farver Magic Brown 15 og Rose 16 og koster 250 kr.

Powder Eye Shadow i farverne Light Rose 33 og Ocean 34
Begge farver har en fin pigmentering, men der skal en let fedtet base eller en primer under (bemærk at der ikke er primer under på billedet). Uden er både den lyserøde Light Rose 33 og den turkisblå Ocean 34 meget diskrete. Når man derimod bruger en base er begge øjenskygger flotte og meget klare i farverne. Holdbarheden er ikke helt i top, men igen med en primer under holder de udmærket. Pakningen er virkelig praktisk og meget nem at åbne.
Powder Eye Shadow findes i ovennævnte farver og koster 126 kr.

Lip Gloss i farven Blossom 10
Min forundring var stor, da jeg så på pakningen at glossen er glutenfri. Det er da dejligt, for allergikere og andre, som vil undgå gluten, men udgør gluten så stor en andel af andre glosser at det er værd at fremhæve? Katja og jeg sad og fnisede over formuleringen og kontaktede til sidst Astma- og Allergiforbundet. En af deres toksikologer mener ikke, at det er et problem og at mærkningen derfor er overflødig. ”Glutenallergi er en fødevareallergi, hvor man reagerer overfor proteiner. Hvis man reagerer allergisk på for eksempel lipgloss, er det en kontaktallergi over for haptener – altså to forskelllige allergier…”.

Når det nu er sagt, er farven rigtig fin, en rigtig fin pink nuance med guld shimmer. Det en ganske behagelig lipgloss, med en duft af hindbær (den smager dog ikke af hindbær på den der meget kunstige måde, som kun lipgloss kan). Hvis man er for gavmild med mængden, kan den godt virke lidt grynet, men det varer kun et øjeblik.
Lip Gloss fås i to farver: Blossom 10 og Nude 11 en helt lys lyserød nuance. En Lip Gloss koster 156 kr.

Lip Liner i farven Nude 13
Det er en glimrende lip liner, som gør præcis, hvad den skal. Den matcher ikke ovennævnte lip gloss særlig godt, med mindre man maler hele læben med lineren, på den måde bliver resultatet dog rigtig fint. Nude er som man næsten kan gætte en meget diskret brunlig rosa, som vil klæde langt de fleste.
Jeg tænker at den matcher kollektionens læbestift i farven Toffe 61 perfekt, men jeg har ikke prøvet denne kombination. Jeg har dog prøvet en anden farve af Annemarie Börlinds læbestifter og de er meget behagelige og cremede i konsistensen, samtidig med en glimrende holdbarhed og pigmentering.
Lip Lineren koster 96 kr. og læbestiften koster 160 kr.

Her kan det købes
Tropical Dreams kollektionen fra Annemarie Börlind forhandles i helsekostbutikker, hos udvalgte økologiske frisører og skønhedsklinikker. Nærmeste forhandler henvises på telefon 70 23 66 30

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Teresa

Har I prøvet NYX makeup ud, og hvad er jeres oplevelser af det? Jeg er nemlig ved at gå lidt amok på BeautyJoint.com 😛
(Nej, Teresa! Skriv nu den diskussion! …)

Pudderdåse Katja

Nej desværre, men det ser ret fedt ud. Og så er det jo billigt.
Oh speciale! Jeg var der sidste år. Hep hep! 😀

Sarah

Jeg har netop bestilt en stor pakkefuld hovedsaligt med NYX fra cherryculture.com – har læst virkeligt meget godt om det! Du kan evt. google det, der er en masse blogindlæg om det, samt youtube-videoer 🙂
Og bare lige som et btw til indlægget – når man har lipgloss på læberne kommer man vel på en måde til at indtage det, enten ved at spise (hvor maden så kommer i kontakt med glossen) eller måske bare ved at slikke sig om munden – så på den måde er det jo noget man “spiser”. Men så igen, så har jeg aldrig hørt om anafylaktisk chok grundet lipgloss med gluten 🙂

Pudderdåse Katja

Nej det havde Astma- og Allergiforbundet heller ikke 😀

Teresa

Jeg har også læst en masse om det, og blandt andet været på Cherry Culture. Jeg er meeeeget fristet! Iiiih!!

Teresa

Jeg har også læst en masse om det, og blandt andet været på Cherry Culture. Jeg er meeeeget fristet! Iiiih!! Hvad gjorde du med tolden og alt det der? Har nemlig været uheldig en gang, så jeg bliver altid liiiidt tilbageholdende når det kommer til at bestille fra USA.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *