Anmeldelse: Chanel Les Fleurs d’Été de Chanel sommer 2011

16.05.11
Chanel Mimosa Le Vernis neglelak

Chanels længe ventede sommekollektion Les Fleurs d’Été de Chanel er for mange ensbetydende med Mimosa, den hypede gule neglelak. Og den skal vi nok også komme ind på, men der er mange andre ting i kollektionen, og kun at gå efter Mimosa vil være at overse mange andre fine ting.

Chanel Mimosa Le Vernis neglelak
Mimosa

Men lad os starte med det, alle har ventet på, nemlig neglelakkerne. Og ja, Mimosa er en rigtig fin farve, hvis du er til gul neglelak med et virkelig fint perlemorskær. Men den dækker virkelig dårligt. Tre lag er et minimum, og den kræver, at man øver sig. Det, du dog skal vide, er, at dette gør sig som hovedregel gældende ved alle gule neglelakker. Der er noget ved gul neglelak, der gør, at de altid har en håbløs konsistens, jeg kender desværre ikke forklaringen. Og Mimosa er ingen undtagelse. Men farven er en virkelig fin version af gul, som – i modsætning til de fleste andre gule – vil klæde mange. Men den kræver hårdt arbejde. Mimosa kom med Katja hjem, jeg har ikke nogen gul neglelak, og det er en fin farve.
Chanel Morning Rose Le Vernis neglelak
Morning Rose

Morning Rose er Helenes favorit. Det er en fin rosa farve, som passer til selv skandinavisk hud, og det er efter Helenes mening svært at finde. Hvis du vil have den gennemfarvet kræver den tre lag, men den er også rigtig fin i et lag, hvor den så bare er en halvtransparent lak.
Chanel Beige Petale Le Vernis neglelak
Beige Petale

Beige Petale er en stort set helt transparent og farveløs lak. Med to lag kan man ane, at den er beige, men den er mest af alt bare en gennemsigtig lak. Den er fin og ligger pænt, og den type neglelak er rigtig god at have, men man kan finde dem magen til og meget billigere andre steder.
Øjenskygger – Les Quatres Ombres Lilium og Khaki-Discret Ombres Duo
Stjernen i denne kollektion er efter min mening Khaki-Discret Ombres Duo. Den er virkeligt pigmenteret og af en meget højere kvalitet, end jeg har set før hos Chanel. Den khakigrønne side er en utrolig smuk glimret khakigrøn, som kom med mig hjem, hvis jeg ikke var en fattigmås i denne måned. Les Quatres Ombres Lilium er også fin, men blegner lidt ved siden af duoen. Pigmenteringen er ikke lige så god. Men farverne fungerer rigtig fint sammen og vil lave et godt look. Som altid med Chanel er niveauet af shimmer højt.
Chanel Les Fleurs d'Été de Chanel øjenskygger
Undskyld, det her er et virkelig dårligt billede. Det gør slet ikke skyggerne retfærdighed. Men det er quaden til venstre og duoen til højre.

Glossimer – Lèvres Scintillantes
Chanel Glossimer Lèvres Scillantes Aurore, Pink Peony og Pensée
Aurore, Pink Peony og Pensée

Som altid er Chanels Lèvres Scintillantes ret transparente og med glitter. Med mindre du bare er ude efter en diskret gloss med glitter, skal der en læbestift under. På standeren i Magasin på Kgs. Nytorv var der fyldt op med to ekstra Glossimers, der ikke hørte til i kollektionen, og det sker tit, når der er for meget plads i standeren, så hold øje.
Bronzere – Soleil Tan de Chanel – Bronzing Makeup Base og Sheer Illuminating Fluid
Soleil Tan de Chanel - Bronzing Makeup Base og Sheer Illuminating Fluid
Sheer Illuminating Fluid og Bronzing Makeup Base

Bronzing Makeup Base er en slags fast mousse og virker rigtig lækker at arbejde med. Vi prøvede den dog kun på armen, men der var den let at blende og tone ud. Sheer Illuminating Fluid er en meget flydende, meget glimret highlighter. Den er virkelig fin og den vil virke perfekt, hvis du i forvejen bruger flydende produkter med pudderprodukter, vil den ikke fungere.
Bronzere – Soleil Tan de Chanel – Moisturizing Bronzing Powder
Soleil Tan de Chanel - Moisturizing Bronzing Powder Bronze Rosé og Bronze Corail
Bronze Rosé og Bronze Corail

Begge to er rigtig fine og langt mindre shimmery end forventet. Det er umuligt at bruge de fire farver i bronzeren hver for sig, men det er helt sikkert sådan, de tager sig bedst ud. De er også fine blandede, men her skiller de sig ikke rigtig ud. Der er så mange fine bronzere i år, og disse to er ikke på vores hitliste.
Chanel Les Fleurs d'Été sommer 2011
Her kan du købe det
Du kan købe Chanels sommerkollektion i Magasin, Illum, parfumerier og udvalgte Matas. Priserne er (beklager der mangler et par produkter på den prisliste, vi har):
TEINT: Soleil Tan de CHANEL / Poudre Soleil 4 Lumières, kr. 420,00
537 Bronze Corail, 547 Bronze Rosé
LÆBER: Lèvres Scintillantes, kr. 210,00
267 Pink Peony, 287 Aurore, 277 Pensée
ØJNE: Stylo Yeux Waterproof, kr. 180,00
47 Rose Platine
Les 4 Ombres, kr. 380,00
32 Lilium
NEGLE: Le Vernis, kr. 175,00
557 Morning Rose, 567 Beige Pétale,  577 Mimosa

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Hanne

Tusind tak for anmeldelsen. Så tror jeg alligevel jeg springer Mimosa over… der er så mange andre fine lakker og snart kan vi vel se den på hvert et gadehjørne (og på hveranden blogger.. ha ha).

Pudderdåse Katja

Helt sikkert, den er over det hele!
Psssst. Hvis du vil have en gul lak, så tjek lige YSL’s sommerkollektion. Wow siger jeg bare. Vi skriver om den lige om snart.

Jeanette

Jeg sprang fluks ned i matas da de i sidste uge havde 20% på neglelak… Prøvede Mimosa ( den sidder faktisk stadig på lillefingeren) men endte med morning rose. Synes altså at det ser lidt “syg” ud med gule negle? Har ikke helt vænnet mig til det 🙂 Elsker ellers normalt Chanels IT-farve 🙂

Pudderdåse Katja

Morning Rose er også fin og meget mere klædelig til de fleste. Gul giver en mærkelig kulør på mange, omend Mimosa er en af de bedre.

Amalie

Så er Mimosa købt, og de havde kun 4 tilbage i den Matas jeg handlede i. :O
Jeg glæder mig til at prøve den, trods det ikke er alle der kan bære den, så jeg krydser 🙂
Mvh. Amalie

Pudderdåse Katja

Jeg har den på lige nu og synes det går overraskende godt med gul trods min noget vinterblege kulør. Held og lykke 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *