Anmeldelse: Wet n Wild øjenskygger

11.05.11
Wet n Wild Coloricon Eye Shadow Palette Pride og Coloricon Eye Shadow Trio Walking on Eggshells

Wet n Wild Coloricon Eye Shadow Palette Pride og Coloricon Eye Shadow Trio Walking on Eggshells

Det er sjældent man i de billige rækker i supermarkederne støder på øjenskygger, der er højt pigmenterede, kan fåes matte, er nemme at blende og har et sjovt udvalg af farver. Wet n wild er en undtagelse.

Her får du til en meget billig penge en serie af paletter i en suveræn kvalitet, der ikke bare har et stort udvalg af nogle virkelig fine farver, der holder godt, er en god kvalitet men også har en mulighed for at få matte farver. Det kan jeg ikke komme i tanke om andre billige mærker, der har tilsvarende, og jeg er vild med dem.

Jeg har testet de to typer paletter, som Wet n wild har på det danske marked for tiden, nemlig deres Coloricon Eye Shadow Palette med 6 farver og Coloricon Eye Shadow Trio med tre farver. Jeg har prøvet dem i hhv. farven Pride og Walking on Eggshells.

Coloricon Eye Shadow Palette i Pride

Wet n Wild Coloricon Eye Shadow Palette Pride

Wet n Wilds Coloricon Eye Shadow paletter er opdelt i to halvdele af ens farve, en side med shimmer og en mat side. Jeg synes, det er en fantastisk måde at gøre det på, især fordi det ellers er helt umuligt at opdrive billige matte skygger. Især fordi kvaliteten er så god. I denne palette er det kun den hvide shimmer farve, jeg ikke kan ret godt med. Den er mest glimmer og ikke ret meget farve. Resten er flotte farver, der gør sig godt og er godt pigmenterede.

Især den grønne shimmer og den mørkeblå matte synes jeg er flotte, og der er gode muligheder for at kombinere på kryds og tværs. Skyggerne holder også rigtig fint. Det eneste, jeg har at udsætte på kvaliteten, er, at de krummer lidt i æsken, når man bruger dem, men det er en lille ting i forhold til prisen og de øvrige plusser, synes jeg.

Coloricon Eye Shadow Trio i Walking on Eggshells

Wet n Wild Coloricon Eye Shadow Trio Walking on Eggshells

Wet n Wilds trioer er mere almindelige for sin genre idet de alle sammen indeholder shimmer og ret meget af det, men de er ikke desto mindre flotte og i en høj kvalitet. Farverne er velpigmenterede, nemme at blende og lægger sig meget pænt. Walking on Eggshells er en trio med mere neutrale farver, der nok vil tiltale flere. Jeg kan godt lide at alle paletter kommer med en lille vejledning bagpå i, hvordan man skal lægge dem, og der står crease, brow, og eyelid på dem, så man ikke er i tvivl. Vi andre kan jo bare gøre, som det passer os alligevel. Især øjenlågsfarven er ret fin, den minder mig om en af mine MAC favoritter All That Glitters omend den er lidt lysere.

For begge paletter er der ingen tvivl om, hvad der er sparet på. Selve indpakningen er virkelig billig plastik. Og de medfølgende applikatorer kan du bare smide ud, de gør ingen gavn, men det gælder som regel både dyre og billige produkter. Til gengæld koster en palette med 6 øjenskygger 59,95 og en trio med 3 øjenskygger koster 49,95.

Look med Wet n Wild Coloricon Eye Shadow Palette i Pride
Mig med de blå/grønne farve fra Pride paletten på. Jeg kan desværre ikke vise jer billeder af det tættere på, for fotografen var ikke i fokus den dag.

Her kan du købe det
Wet n Wild kan købes i Bilka og Føtex. Coloricon Eye Shadow Palette findes i 4 versioner og Coloricon Eye Shadow Trio findes i 6 versioner. Der er også øjenskygger i singler.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Mette Straa

Jeg var også helt vild da jeg så Wet n Wild i Bilka. Deres øjenskygger slå allre andre “drugstore”/Matas skygger.
Jeg er i sær vild med sweet as candy palletten med fine neutrale farver og en lyserød – dog vil jeg ikke anbefale deres gel-eyelinere 🙂

Pudderdåse Katja

Vi er helt enige Mette 🙂 Jeg har ikke prøvet deres gellinere, men tak for advarslen.
Jeg har en test på vej af flere af deres produkter 🙂

Malene

De skal da helt klart prøves.

Sarah

Har også Lust og Vanity – var nødt til at købe Lust-paletten pga. den sorte med lilla glimmer! Den er SÅ flot. Normalt er jeg ikke til glitter, men.. Har btw. også købt en af deres single shadows, de er også flotte. Tror at den hedder Penny 🙂
Der er også rigtigt mange andre bloggere der anbefaler dem, det er et godt køb.
🙂

Pudderdåse Katja

Tak for input Sarah, jeg bliver vist også nødt til at prøve singlerne. 🙂

Julie

Jeg var et smut forbi Føtex i dag og tjekke mærket ud, og der er virkelig mange gode produkter imellem!
Jeg købte bl.a. en concealer-palette med fire farver, en hudfarvet, en grøn, en rosa og en highlighter. Den virker virkelig god, men jeg har ikke så meget erfaring med concealere, så det ville være fedt, hvis du havde den med næste gang! Du har jo før anmeldt concealere og har en del erfaring, virker det som 🙂
Tak for en god anmeldelse, det er skønt, når I kan anbefale nogle billige produkter!

Pudderdåse Katja

Jeg har deres flydende concealer liggende, og skal nok anmelde den snart. Men lad mig endelig høre, hvad du synes om deres produkter, når du har fået prøvet dem. En concealer palette lyder fedt, jeg er jo for concealere i corrector farver. Selvtak, håber du bliver glad for dem 🙂

Lullumut

Jeg har et par lakker derfra fra New York (12kr.!!), og de er ret gode synes jeg 🙂

Pudderdåse Katja

Tak for anbefalingen 🙂

Anja SH

Dejligt med god billig make-up, som ikke bliver ædt af huden inden man når ud agd døren 🙂 Det må prøves….

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *