Anmeldelse: MAC Surf Baby Kollektionen

09.05.11
MAC Surf Baby øjenskygger

Pudderdåserne er i Magasin og har taget godt i mod den nyeste kollektion fra MAC. Surf Baby er fuld af lækre pigmenterede farver og ordentlig solbeskyttelse til læberne. Kollektionen byder en ny type bronzer og lækre farver af allerede eksisterende produkter. Pudderdåserne har smurt armene ind i glitrende pigmenter, smukke læbestifter, lækre øjenskygger, masser af gloss og rigtig meget bronzer. Du kan se billederne her under.

Øjenskygger og eyelinere

MAC Surf Baby øjenskygger
Fra venstre mod højre: Swell Baby, Short Shorts, Surf U.S.A., Sun Blonde, Saffron

MAC har næppe lyttet til min klagesang fra Quite Cute over dårligt pigmenterede øjenskygger, men man skulle godt nok tro det, for disse øjenskygger er MAC, når det er bedst. De er pigmenterede, bløde og super i konsistensen. Farverne er også meget interessante, især den gule Sun Blonde er en unik farve, som du ikke kan finde magen til andre steder. Den eneste du kan springe over er Short Shorts, som er en highlighter, du kan finde magen til uden problemer i de permanente farver. Nylon ligner på en prik for eksempel. De to eyelinere har vi set før, det er ikke der, du efter vores mening skal bruge dine penge.

Læbestifter og Lipglass

MAC Surbaby læbestifter og Lipglass
Fra venstre mod højre: Læbestifter - Mocha, Naturally Eccentric, Hibiscus, Burst Out!. Lipglass - Good Lovin, Strange Potion, Girl on Board, Krazy Kahuna

Der er et par suverænt fine læbestifter og Lipglass i blandt og også et par, vi ville springe over. Som jeg tidligere har skrevet, så kommer der med Surf Baby et gensyn med en gloss fra Venomous Villains, nemlig Strange Potion, og det er en af mine yndlings glosser. Den er en meget fin pink-koral, som jeg ikke har set magen til andre steder. Skøn farve. Og for at blive i de koralle sommerfarver, så har jeg forelsket mig i læbestiften Hibiscus. Det er en klar koral som giver et pop af farve uden at være for meget. De helt lyse farver i denne kollektion er lidt kedelige denne gang. Den lilla Bust Out! er fin og anderledes, og den brune læbestift og gloss er også sjove.

Suntints, Skinsheen Bronzer Stick og My Paradise Surf Baby Cheek Powder

MAC Surf Baby Suntints, Skinsheen Bronzer og My Paradise
Fra venstre mod højre: Suntints - Full of Grace, Pink Tinge, Lilt of Lilly, Skinsheen Bronzer Sticks - Billionaire Bronze, Gitty Bronze, Tan Tint. My Paradise Surf Baby Cheek Powder

De små Suntints i denne kollektion er nogle små, uanseelige produkter, der nemt kunne komme til at blive overset, men det ville være en stor fejl. De er nemlig noget af det, der er mest værd at lægge mærke til. Jeg kender til dags dato til EN lipgloss med solfaktor (1!) fra de store makeupmærker, der rent faktisk indeholder UVA beskyttelse også, men gæt hvad disse små lipglosser gør? Suntintsene er tre små meget transparente lipglosser med faktor 20 og god UVA beskyttelse. Skønt!

Skinsheen Bronzer Sticks er en god stick bronzer, som du kan læse mere om i anmeldelsen her. Der er tre farver, to uden shimmer og en meget glitret. My Paradise Surf Baby Cheek Powder er et af de produkter, som helt sikkert vil blive udsolgt lynhurtigt. Vi er ikke vildt begejstrede, men vi har også begge to vores andel af koral og orangeish blushes. Det kan være vanskeligt for nogen at få brugt blushen, ikke fordi den ikke er fin, for det er den helt bestemt. Det er netop det fine motiv, som kan være problemet. Det er svært at få sig selv til at ødelægge den fine guldblomst i det øverste lag. Det har ofte taget Helene lang tid at tage hul på tidligere kollektioners særligt pyntede produkter. Men det ER en fin farve, den har.

Bronzing Powder og Studio Careblend Pressed Powder bronzere

MAC Surf Baby bronzere
Fra venstre mod højre: Studio Careblend Pressed - Gold-Go-Lightly, Lush-Light Bronze. Bronzing Powders - Refined Golden, Solar Riche

Studio Careblend Pressed Powder bronzerne er limited til denne kollektion og mine nye yndlingsbronzere. Læs mere i anmeldelsen her. Af de to Bronzing Powdere er Refined Golden en del af den permanente kollektion, og det er derfor kun den fine pakning, der er grunden til at købe den herfra. Solar Riche er efter Helenes mening en virkelig unik farve (når det gælder bronzere), den er er den helt rigtige kombination af kold og varm, ikke for orange, men heller ikke alt for kedelig og brun.

Crushed Metallic Pigment Stacks

MAC Surf Baby Pigment Stacks
Til venstre er det Surf the Ocean og til højre er det Summer Stack.

I Summer Stash (den lyserøde, rosa, lilla og brune stack) er det kun den brune, der har den sædvanlige chunky konsistens, vi kender fra tidligere. Surf the Ocean (den sølv, lysegrønne, guld og dybe flaskegrønne) er meget chunky. Alle farverne er fine, men pudderdåsernes favoritter er helt sikkert den med de grønne nuancer, det er nogle utrolig flotte, metallic farver og pigmenteringen er virkelig god. Helene vælger dem fra udelukkende på grund af emballagen, som hun slet ikke er fan af.

Neglelakker

MAC Hangin’ Loose neglelak
Hangin' Loose
MAC Ocean Dip neglelak
Ocean Dip

Hvis man er vild med nude er Hangin’ Loose helt klar en flot farve, og Helene synes, den er ret fantastisk. Ocean Dip er en virkelig lækker turkisgrøn og er meget klædelig selv til en gennemsnitlig dansk teint.

Den endelige dom
Alt i alt synes vi, at det er den mest helstøbte kollektion MAC har lavet længe. Der er ikke et eneste produkt af dårlig kvalitet, der er derimod rigtig mange suverænt gode. Det meste hype har været omkring den farvede makeup, men faktisk er det blandt bronzerne og de uanseelige Suntints, man finder de skjulte stjerner. Omend øjenskyggerne, pigmenterne, Hibiscus og Strange Potion også er meget attraktive. Der er virkelig noget at komme efter i årets sommerkollektion.

Her kan du købe det
MAC Surf Baby er til salg fra i dag, 9. maj i MAC i Magasin landet over. Du kan også købe det på Magasins webshop.

Hvad synes I? Er I fristede af noget?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
20 kommentarer
Julie

Har I nogen fornemmelse af, hvor holdbar suntints er?
Havde allerede forelsket mig i dem inden denne anmeldelse, men synes også det er en dyr gloss, hvis den ikke er særlig holdbar…

Pudderdåse Katja

Sidder stadig i Magasin, så løb lige over og tog en på. Jeg synes det er svært med lipgloss, der er aldrig en lipgloss, der har holdt på mig. Generelt holder de bedre jo mere klistrede de er og jo mere farvede de er. De her er relativt klistrede og ikke ret farvede. Så det taler lidt i begge retninger. Jeg bliver dig lidt svar skyldig, for selvom jeg har taget den på nu, og kan se hvor længe den holder, så holder lipgloss aldrig ret længe på mig.

Julie

Tusind tak for hurtigt svar!
Der er vidst ikke andet for end at tage forbi Magasin og købe den 🙂
Så kan jeg også tjekke resten af kollektionen ud!
Fortsat god dag i Magasin!

Pudderdåse Katja

Tak og i lige måde 🙂

Julie

Så tog jeg ind og prøvede den og jeg synes den er virkelig holdbar af en gloss/balm at være 🙂
Købte dog ikke nogen. Kan ikke helt beslutte om det skal være dén eller deres farvede læbepomade i krukke, hvad synes I om den?

Pudderdåse Helene

Hej Julie!
Jeg gider ikke ret godt ting i krukke og derfor er den foreløbig blevet valgt fra. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg ville vælge en Sun Tint pga. SPF 20, det kan den anden slet ikke hamle op med.
Mvh. Helene

Julie

God pointe!
Tak 🙂

Pudderdåse Katja

Jeg synes de er meget forskellige. Den i bøtte er mere læbepomade-agtig, og den indeholder IKKE UVA-beskyttelse. Til gengæld har de nogle fine farver og en lækker blød konsistens. Men hvis du vil bruge den til solbeskyttelse, så er Suntints det eneste rigtige valg.

Emma

Så mycket fint själv köpte jag mycket 🙂

Pudderdåse Katja

Hvad købte du Emma?

Nana R.

Jeg er blevet så glad for Macs læbestifter, men jeg synes bare at mine læber bliver så tørre? Hvad gør I?

Pudderdåse Katja

Jeg synes nu ikke mine læber bliver mere tørre af at gå med læbestift, men jeg har nu også meget tørre læber. Først og fremmest lævnlig eksfoliering med en blød tandbørste: http://www.pudderdaaserne.dk/2011/04/10/dasedarlings-en-bl%C3%B8d-tandb%C3%B8rste/ og derudover en god læbepomade. Mine favoritter er Forsvarets hudsalve: http://www.pudderdaaserne.dk/2010/11/04/forsvarets-hudsalve-en-multikunstner-til-vintert%C3%B8r-hud-og-l%C3%A6ber/ og Decubal Dry Spots and Lip Balm: http://www.pudderdaaserne.dk/2010/06/24/minitest-problemknuser-til-sprukne-l%C3%A6ber-og-andre-t%C3%B8rre-pletter/
Håber det hjælper 🙂

Nana R.

Jo, det gør det uden tvivl! Men jeg døjer ikke med tørre læber, når jeg ikke har læbestift på, det er mere imens den er på 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Nana!
Er det alle læbestifter, som gør dine læber tørre?
Mvh. Helene

Nana R.

Ja, det er det. Normalt døjer jeg ikke med tørre læber, jeg bruger faktisk ikke rigtig læbepomade til daglig, kun en med faktor hvis jeg er meget ude i solen.

Pudderdåse Helene

Hej Nana,
Jeg har ingen forklaring, men det er da en rigtig irriterende bivirkning. Hvis du ikke har problemer med din solstift, vil jeg anbefale dig at bruge den under læbestiften altid, det gør jeg selv hele sommeren.
Mvh. Helene

Kat

Jeg er fristet af lipgloss med solfaktor – jeg skal lige forbi Magasin og vurdere om farverne er noget for mig. Solfaktor – ja tak!

Pudderdåse Helene

Hej Kat
Det er ikke de mest opsigtsvækkende farver, de giver meget mere shine end farve til læberne.
Mvh. Helene

karina nilsson

Jeg kastede mig over den grønne pen og den orangeøjnskygge i dag, holdt ellers bagge hænder på ryggen i baglommerne. Men oups…

Pudderdåse Katja

Det kan jo smutte. Det er også nogle fine farver 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *