Inspiration til mors dag

04.05.11
Mors dag
Mors dag
Katjas mor Lise til venstre med veninderne Vibe og Lone til en aften med Pudderdåserne

På søndag er det mors dag, dagen hvor mødre i alle aldre skal fejres og påskønnes lidt mere end til dagligt. Pudderdåserne er blevet spurgt, om vi ikke kunne lave en lille liste med idéer til at forkæle mor. Det gør vi naturligvis gerne. Listen består af nogle af vores yndlings produkter og de fleste af dem har vi skrevet om flere gange. Jeg har taget udgangspunkt i min egen mor, som ikke er specielt dullet, men hun sætter alligevel stor pris på lækker creme, gode holdbare produkter og forkælelse.

Primer til øjenlågene
Katja og jeg har brugt den i flere år, den er blevet nævnt utallige gange og den er blevet udnævnt, som Dåse-darling. Hvis nogen er i tvivl er det Too Faced Shadow Insurance, jeg taler om.

Too Faced Shadow Insurance kan købes i Magasin og koster 170 kr.

Ufarvet lip liner
Jeg er meget stor fan af ufarvet lip liner. Grunden er, at den kan bruges til alle læbestifter, uden du behøver at bekymre dig, om farverne matcher. Den er også god, hvis du ikke er meget sikker på hånden. Lip liner er en nødvendighed, hvis du har lidt linjer omkring munden ellers løber læbestiften ud.
Mine egne favoritter Nourish-Mint Lip Definer fra Aveda til 200 kr. og Lip Line Fixer fra The Body Shop til 75 kr.

Aveda kan købes hos Salon Palma, Ny Østergade 5, 1101 København K og The Body Shops butikker findes her.

Lækker solcreme
Solcreme er dyrt og man skal bruge rigtig meget af det. På Apoteket kan du lige nu få tre for tos pris på alle Vichys solprodukter. Så er det da oplagt at få fyldt lageret op til en solsikker sommer. Her kan du læse en pudderdåsernes anmeldelser af forskellige solcremer blandt andre nogle af dem fra Vichy.

Vichys produkter kan købes på Apoteket og koster 150-250 kr.

Neglelak eller neglepleje
På søndage og torsdage er noget af aftenen helliget neglelak og sådan har det altid været. Et fast ritual som kun med få undtagelser er blevet droppet. Måske er din mor ikke lige så sprælsk som dig, når det gælder farver til neglene, men hun sætter helt sikkert pris på en ny spændende farve alligevel. Hvis ikke hun er til farvet lak, er der masser af andre muligheder, der er et hav af forskellige plejeprodukter på markedet. Olie, neglehærder, under- og overlak, beskyttelse til tørre negle og så videre mulighederne er mange.

Neglelak og neglepleje kan fås i mange forskellige prisklasser og købes i Matas, parfumerier og stormagasiner.

Parfume
Køb din mors yndlingsduft eller den, du synes, burde være hendes yndling. Prada, Chanel og Dior er bare nogle af min egen mors favoritter. Hvilke dufte er din mor til?

Det er umuligt at skrive priser, men parfume kan købes i Matas, parfumerier og stormagasiner.

Håndcreme
Der findes utrolig mange forskellige håndcremer, vi har testet en håndfuld, du kan læse om her. Pudderdåsernes egen favorit er Deep Comfort Hand and Cuticle Cream fra Clinique, som gør alt det den skal og samtidig er parfumefri.

Deep Comfort Hand and Cuticle Cream koster 135 kr. for 75 ml. Cremen kan købes i Matas, stormagasiner og parfumerier, hvor det også er muligt at finde mange andre håndcremer i forskellige prisklasser.

Læbestift
Uanset hvor lidt makeup min mor har på, er der én ting, som altid er på plads nemlig læbestiften. Ligesom med håndcremerne findes der utrolig mange forskellige varianter, når det gælder læbestifter. Jeg er ikke kræsen og bruger både Rimmel, Maybelline, MAC og mange flere. Køb din mors yndlingsfarve eller vælg en, du tror, vil klæde hende.

Læbestifter fås i mange prisklasser og kan blandt andet købes i Matas, parfumerier og stormagasiner.

Ansigtspleje og kropspleje
Måske sværger din mor til en særlig serie eller har et specifikt ønske. Mulighederne er næsten uendelige, men en af Pudderdåsernes favoritter skal nævnes og det er Olay Regenerist. Det er en rynkecreme, som rent faktisk virker.

Olay Regenerist koster ml. 200-300 kr. og kan købes i Matas, parfumerier og stormagasiner.

Gavekort til wellness.
Ansigtsbehandlinger, fodbehandling, manicure, frisør, spa-behandlinger og massage er bare nogle af de oplevelser du kan forkæle din mor med. Mulighederne er mange og det er naturligvis vigtigt at vælge noget, hun kan glæde sig til.

Priserne afhænger af sted og behandling og skal selvfølgelig være i nærheden af, hvor din mor bor.

Pudderdåserne minder om, at du husker på at få alt, du køber plomberet og få en prøve med af de produkter du køber.

Hvad skal du give din mor på søndag?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
rijaH

Super inspiration, dog bruger min mor hverken det ene eller det andet, så det er blevet til nogen solcelle blomster til haven i stedet 😀 Men den her dur helt sikkert til min svigermor så den er sendt videre til kæresten så han kan finde den perfekte gave 😉

Pudderdåse Helene

Nej, der er virkelig mange mødre, der ikke er til den slags. Der var helt sikkert også underskud på dullekontoen, da jeg var barn. Men nu er min mor blevet ret god til det, synes jeg 🙂
Mvh. Helene

Anna

En tur til London sammen med mig:) det bliver hyggeligt!

Pudderdåse Helene

Det lyder rigtig dejligt Anna, sikke en heldig mor du har!
Mvh. Helene

Just Frida

Herligt billede med dejlige damer! 🙂 Før i tiden var mascara og parfume altid et hit som gave til min mor, men nu døjer hun meget med allergi. Så jeg tror det bliver en fodbehandling denne gang – det er jo ved at være sandalvejr 🙂

Pudderdåse Helene

Øv, allergi er en træls ting!
Jeg kan virkelig anbefale La Roche-Posays Respectissime Mascara, hvis hun har mod på at prøve en mascara. Du/hun kan læse anmeldelsen her:
http://www.pudderdaaserne.dk/2010/11/22/la-roche-posey-respectissime-densifying-mascara/
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *