Prada Infusion de Rose

02.05.11
Prada Infusion de Rose
Prada Infusion de Rose
Foto: Prada

Hvor længe der er blevet udgivet særlige dufte til sommeren, kan jeg ikke huske, men mit første møde med fænomenet var i starten af 90’erne. Det var Escadas sommerduft, jeg opdagede det år og det er den duft, der siden har gjort, at jeg hvert eneste forår holder øje med de forskellige lanceringer af sommerparfumerne.
Der kommer flere og flere dufte år for år og det er efterhånden svært at følge med. En af dem, jeg holder ekstra godt øje med, er Pradas sommerduft. Jeg er vild med Prada, og jeg synes, sommerduftene har været interessante, om end jeg ikke er faldet pladask for nogen af dem… før i år.

Infusion de Rose
Først lidt om æsken, som er så utrolig fin med fine stregtegninger, krummelurer og store smukke pink roser. Lidt af mønstret går igen på selve flakonen, men der måtte nu gerne være lidt mere af det, for jeg overvejer seriøst at gemme æsken, suk!
Duften er ikke en helt klassisk rosenduft, som man måske kunne forvente (brandet taget i betragtning). Infusion de Rose minder mig meget om min barndoms håndsæbe (mærket er desværre fortabt i glemslen), som vi selv hentede hjem fra England i store mængder. Måske er det netop denne reference, som gør, at jeg er helt tosset med duften.
Duften er meget domineret af roser, både friske og tørrede, men den har flere lag, som gør den interessant. Pebermynte giver friskhed, Mate (grøn te) giver dybde og et strejf af noget grønt, bivoks giver den en tung, honningagtig sødme, og mandarin giver den kompleksitet. Det er ikke sådan, at det er en overdrevet sød rosenduft, mere gammeldags og pudret.

Her kan du købe det
Prada Infusion de Rose koster 730 kr. for 100 ml. og kan købes i stormagasiner og parfumerier. Som altid med sæson lanceringerne findes duften i en begrænset periode.

Billedkilde: Glam.co.uk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Manja

Nej, jeg var i Sephora i går, og så så jeg den ikke?? Den måtte jeg ellers helt sikkert have duftet, da jeg i forvejen er helt vild med Pradas Infusion d’Iris. Nå, det må blive næste gang så 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Manja!
Er det ikke bare en god grund til snart at komme afsted igen 😀 Jeg er også vild med Infusion d’ Iris, men det er ikke altid, at jeg er i humør til den.
Hvem der bare havde en Sephora i nærheden, suuuukkk!
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *