Anmeldelse: MAC Quite Cute kollektion

28.04.11
MAC Quite Cute Mineralize blushes

Må jeg præsentere verdens sløveste Pudderdåser. MAC lancerede Quite Cute i Danmark for tre uger siden, og det er først nu lykkedes os at komme ind og kigge nærmere på den. Men der er kun en af tingene, der er udsolgt på Kgs. Nytorv i hvert fald, og det er Candy Yum-Yum læbestiften. Det er så desværre også den fedeste ting af dem alle, men den var udsolgt allerede efter tre timer.

Så da det stadig er muligt at få de fleste ting, og ikke mindst da der lige nu er 10 procent på al makeup i Magasin, så synes vi alligevel, det var værd at se nærmere på den, selvom vi ikke er de hurtigste træer i skoven.

Indrømmet, jeg er ikke pastel-fan og jeg er ikke fan af lillepige-looket. Så det er ikke et look, jeg vil gå all in på. Men der er alligevel nogle fine ting i det.

Men som Helene sagde, da vi stod og kiggede på det promo billede, der pryder standeren: Der er ikke nogle af disse produkter, du kan bruge til at skabe det look med. Den ret cool øjenmakeup, modellen har på på billedet (se den her), den kan du altså ikke lave, med disse produkter.

Men når det så er sagt, så er der nogle fine ting imellem. Men det er ikke min yndlingskollektion, lad bare det være sagt.

Mineralize blush

MAC Quite Cute Mineralize blushes

Jeg elsker MACs mineralske blushes, og det er nok disse, jeg synes er det fineste ved kollektionen sammen med læbestifterne. Den lyseste Miss Behave er meget lys, men hvis du er meget bleg, tror jeg, du vil sætte pris på, hvor diskret den er. Den pink Giggly er en fin bubblegum pink og Sakura er lavendel, og hvor cool er en lavendel blush ikke lige? Det er dog en ret funky farve, så prøv den lige på, for at se om det fungerer for dig. Det er ikke just en standard blush farve.

MAC Quite Cute læbestifter og Plushglass

Læbestifter
Candy Yum-Yum var stjernen i denne kollektion. En virkelig funky neon pink, men den var allerede udsolgt på Kgs. Nytorv efter tre timer. Hvis den stadig er til at få fat i andre steder, så tjek den ud! Derudover er der Quite Cute, som er en lavendelfarvet semitransparent læbestift. Jeg synes, den er svær. Den er meget lys, ikke helt dækkende, og jeg har svært ved at se, hvem den skal se godt ud på. Play Time synes jeg er sjov. Det er en violet og en af de mere klædelige lilla, jeg har set, fordi den ikke er helt dækkende og knap så voldsom. Playing Koi er en meget lys fersken og Saint Germain er en pink, som er en del af den permanente kollektion.

Plushglass
Der er en række Plushglass med i kollektionen, men dem har jeg det rigtig svært med. Jeg kan ikke bruge Plushglass, de er en plumbing lipgloss, og det foregår som med alle lipgloss, der skal give dig større læber, ved at lokalirritere dine læber. På mig giver plusglass mig en ret heftig irritation, som gør, at jeg ikke kan holde ud at bruge dem. Samtidig så duftede de her HELT vildt sødt. Meget stærkere end den sædvanlige behagelige vanilleduft, MACs læbeprodukter har.

Farverne er ellers fine. Men jeg kan ikke holde ud at have dem på læberne, så prøv dem på, før du køber dem.

Cutie Eyeshadow Quad

MAC Cutie Eyeshadow Quad

Søde MAC. Vil I ikke godt holde op med at lancere øjenskyggequads, der er dårligt pigmenterede med jeres kollektioner? Det har I gjort de sidste mange gange? Hvad er det, der sker?

Det sidste halve år tror jeg ikke, jeg har set en limited quad fra MAC med øjenskygger i en ordentlig kvalitet, der svarer til den høje kvalitet, deres almindelige øjenskygger har. Og denne er ingen undtagelse. Transparente farver, der er umulige at arbejde med. Æv. Har de fået en dårlig leverandør eller sådan noget?

Neglelak

MAC Quite Cute neglelak

De tre neglelakker er virkeligt kære. Igen, pastelfarver er ikke min ting, men jeg kan godt se det fine i de her tre farver. Især når de står der på rad og række og ligner milkshake. Helene beklagede sig dog lidt over, at de lavede streger, da hun lagde den, men efter andet lag så det ok ud. Rygtet vil vide, at disse tre lakker holder rigtig godt, men det har vi ikke selv testet, skal jeg kraftigt understrege.

Udover disse produkter er der også tre liplinere, som nu er blevet permanente, og så den sædvanlige relancering af Zoom Lash og Penultimate. Der er også et par ret fine kunstige øjenvipper, men de er også en del af den faste kollektion.

Hvad synes du om Quite Cute? Har I allerede købt noget fra den?

Her kan du købe det
Du kan købe MACs Quite Cute kollektion i Magasins stormagasiner eller på Magasins webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Mette Straa

Jeg endte op med Saint Germain og In Synch (lipliner)
Forresten tusinde tak for svarene mht til blushen endte med Well Dressed så den er på vej med posten nu! 🙂
Til orientering så er Lady gaga glossen (den første) helt udsolgt nu 🙂

Pudderdåse Katja

Velbekomme. Og tak for info, jeg opdaterer lige indlæggene.

rijaH

Den er da meget sød, men har jo allerede tonsvis af pastel lakker fra sidste års pastel frenzy. Så den her må jeg springe over 🙁

Pudderdåse Katja

Jeg er også sprunget over. Jeg køber ikke noget.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *