Cranberry, Curacau og Ginger er landet

17.04.11
Marc Jacobs Splash Collection 2011
Marc Jacobs Splash Collection 2011
Foto: Marc Jacobs

I sidste uge landede de tre splashes: Cranberry, Curacau og Ginger fra Marc Jacobs og som stor fan har jeg naturligvis haft næsen i dem.
Patisserie kollektionen fra 2010 tiltalte mig ikke rigtigt, selvom duftene ud fra beskrivelserne lød interessante. Desværre har jeg det på samme måde i år, de ligner lidt for meget, noget vi har snuset til før. Alle tre dufte er meget friske, men Cranberry er lige en tand sødere end de andre to. De leder som lovet tankerne hen på sommer og kølige drinks ved poolen.
Både Ginger og Curacau er lige unisex nok til mig, jeg synes, der er alt for mange maskuline noter. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, for fornyelse er i reglen godt, jeg er bare ikke til den slags dufte. Det betyder nok at det bliver endnu et splash-løst år.

Her kan du købe det

Marc Jacobs Splash i Cranberry, Ginger og Curacau kan købes i Magasin og Illum og koster 495 kr. stykket for 300 ml. Du kan også købe dem på Magasins webshop.

Har du været inde og dufte til de tre nye splashes?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
StyleStories

Hvad er din(e) yndlings af dem alle sammen (ikke kun de nye)?

Pudderdåse Helene

Hej Mette!
Orv det var et svært spørgsmål….
Jeg tror det er Basil … så kan mine udtalelser om unisex dufte ovenfor måske undre lidt? Men den får sådan en afrundet varm duft på mig og det er det som gør forskellen.
Jeg er ret vild med Lemon, Rain og Cucumber også.
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *