Anmeldelse: Estée Lauder Pure Color Lipstick

15.04.11
Estée Lauder Pure Color Lipstick Coral Fantasy og Estée Lauder Pure Color Crystal Lipstick Coral

Estée Lauder Pure Color Lipstick Coral Fantasy og Estée Lauder Pure Color Crystal Lipstick Coral

I marts lancerede Estée Lauder en ny komplet serie læbestifter med hele 35 farver, og Pudderdåserne har nu endelig prøvet dem. Og det har været en fornøjelse, kan jeg godt afsløre.

Serien består af to dele, nemlig Estée Lauder Pure Color Lipstick, som er en farverig, dækkende læbestift og Estée Lauder Pure Color Crystal Lipstick, som er en transparent læbestift. De to typer er meget forskellige, så jeg vil skrive om dem hver for sig.

Estée Lauder Pure Color Lipstick
Estée Lauder Pure Color Lipstick byder på 22 nye farver og er en rigtig læbestift. Cremet, højt pigmenteret, dækkende og masser af farve. Det er ubetinget min favorit, og jeg er vild med den. Den er rig i farven, holder super godt og er alligevel meget cremet og behagelig at have på. Det er efter min mening en fremragende ny læbestift, det er lykkedes Estée Lauder at skabe, og jeg skal have mange flere farver af den.

Estée Lauder Pure Color Lipstick Coral Fantasy

Jeg har prøvet den i farven Coral Fantasy, som ikke er for sarte sjæle, men derimod er en fed, heftig mørk koral eller nærmere vandmelonrød. Den giver fuld knald på læberne, og jeg elsker den.

Estée Lauder Pure Color Crystal Lipstick
Estée Lauder Pure Color Crystal Lipstick ligger i den anden ende af læbestiftspektret og er meget mere transparent på mig. Der er 13 farver, og den er en cremet, transparent og diskret læbestift, som holder tilsvarende kortere tid. Læbestift holder alt andet lige længere, jo kraftigere farven er, og transparente lyse læbestifter holder bare ikke lige så længe som superpigmenterede læbestifter i kraftige farver.

Estée Lauder Pure Color Crystal Lipstick Coral

Jeg har prøvet den i Coral, som er meget diskret og klædelig. Jeg tror de mørkere farver giver lidt mere og holder lidt længere. Den er cremet, meget behagelig at have på og er en fremragende ny læbestift, men mit hjerte ligger helt klart hos den originale pigmenterede version.

Begge versioner har en pudsig duft af figen, så tjek lige om du kan med den, før du køber. Det er ikke en, man lægger mærke til, når man har den på.

Her kan du købe det
Du kan løbe Estée Lauder i stormagasiner, parfumerier og udvalgte Matas, og Pure Color Lipstick koster 230 kroner stykket.

Estée Lauder Pure Color Lipstick Coral Fantasy look
Nu skal I nok snart slippe for det billede. Men en gang mere får I det nok.
Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
rijaH

De er da bare kanon flotte begge to 😀 Sjovt de dufter af figen.. haha tror jeg ik jeg har stødt på før.. må da lige lure når jeg kommer forbi matas næste gang 🙂

Pudderdåse Katja

Det tog mig også LANG tid at genkende lugten. Det var faktisk ikke før, jeg læste det et helt andet sted, at det gik op for mig at JA det er da det, den lugter af. 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *