Tirsdagstip: Rene pensler

12.04.11
MAC og ELF pensler
MAC og ELF pensler
Katjas nyvaskede yndlingspensler

Katja og jeg er blevet enige om at vi mangler faste indlæg på bloggen, derfor vil I blive introduceret for to nye indlægstyper i denne uge hvoraf Tirsdags tip er den ene.

Pudderdåsernes tirsdagstip bliver fast indslag om… kan I gætte det? (trommehvirvel) tirsdagen og vil bestå af diverse råd, tips og ideer.

Denne tirsdags tip skal minde dig om at få dine pensler vasket. Det er ikke kun vigtigt, fordi det ser pænere ud med rene pensler. 
Penslerne skal vaskes, fordi det forøger holdbarheden af din makeup (da den ikke dagligt vil blive præsenteret for hudfedt og bakterier, som sidder og hygger sig i penslens hår) og sørger for, at du ikke får uheldige reaktioner på grund af bakterier, makeup rester og hudfedt. Samtidig vil dine pensler holde meget længere.

Læs Pudderdåsernes guide til at vaske pensler lige her

Hvornår har du sidst vasket dine pensler?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Anna

Tak for tippet:)
Fedt med et ‘fast indlæg’

Pudderdåse Helene

Ja, vi er også allerede glade for vores beslutning.
Mvh. Helene

Christinna N

Jeg er en af dem der godt ved man skal vaske sine pensler, men alt for ofte glemmer det. Tak for påmindelsen.
Jeg ser frem til flere tirsdagstips.

Pudderdåse Helene

Vi kan alle sammen glemme og let’s face it, så spændende er det jo ikke at vaske pensler.

Sophie

Hej Dåser!
Ved godt, at det her er et gammelt indlæg, men når nu det handler om at passe på sine pensler, er jeg simpelthen nødt til at spørge jer om noget. Har set rundt omkring i cyberspace, at mange (eller i hvert fald nogle) vælger at “forsegle” det lille MAC-mærke og penselnummer, der står på hver pensel, med decoupage-lak eller klar neglelak. Gør I virkelig også det? Mærket er ganske rigtigt nærmest slidt af på mine ældste MAC pensler, men synes måske det virker lidt fjollet/besværligt at sidde lege Jørgen Clevin – eller er det bare mig?

Pudderdåse Helene

Hej Sophie
Det kunne jeg ikke drømme om at gøre…men altså jeg har også en halv-autistisk hukommelse, når det gælder den slags. Hvis man har et problem med ikke at kende numrene, så synes jeg da det er et godt alternativ…men altså det er det vel for de færreste?
Kh. Helene

Sophie

He, nej, det skulle jeg heller ikke mene – og uanset om man husker nummeret eller ej, husker man vel forhåbenligt stadig hvad penslen plejer at blive brugt til 🙂

Pudderdåse Helene

My point exactly 😛

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *