Test af solcreme: Clinique Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer

02.04.11
Clinique Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer

Clinique Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer

Clinique har med deres Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer skabt en suveræn dagcreme med bredspektret solbeskyttelse, der dækker både solens UVA og UVB stråler og samtidig indeholder alskens lækkerier til at give dig dejlig og smuk hud. Men hvorfor sørger de ikke for en bedre indpakning?

Perfekt solbeskyttelse
Først og fremmet skal Clinique have ros for konsekvent at have styr på deres UVA beskyttelse. Der er som altid bredspektret beskyttelse i deres solcreme, så du trygt kan bevæge dig ud i solens stråler.

Imponerende miks af ingredienser
Samtidig indeholder Clinique Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer et imponerende miks af ingredienser, der alle sammen er gode for huden. Der er virkeligt mange ting i, og det vil føre alt for vidt at gennemgå dem her. Men de er gode og veldokumenterede. Der er næppe nogen, der vil flytte rynker så meget som en rynke, men de vil alle på hver sin vis være gode for din hud og beskytte din hud. Så Superdefense er en passende titel.

De evindelige krukker
MEN, når nu man putter så mange effektive og ikke mindst skrøbelige og sarte ingredienser i, hvorfor vælger man så at putte dem i en gammeldags uhygiejnisk krukke, hvor de kommer i meget høj grad kontakt med luft og ilt? Det er et must med moderne effektive ingredienser, at de er pakket i luft- og lystæt pakning, der holder dem stabile. For eksempel er hele pointen med antioxidanter at de skal reagere mod ilt. Men det skal de jo først gøre på huden og ikke, når de kommer i kontakt med luften i en krukke med en kæmpe åben overflade. Men kunden føler en form for irrationel luksus med krukker åbenbart, hvilket må være grunden til at det sælger så godt.

Clinique har forstået det med mange af deres nye, spændende produkter, så man må håbe, det også kommer med deres solcremer, når du de har inkluderet så mange fantastiske ingredienser i.

Men det skal dog ikke afholde mig fra alt i alt at kraftigt anbefale Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer, som også har en behagelig konsistens, der hurtig trænger ind i huden. Den findes i både en version til fedtet hud, kombineret hud og tør hud.

Her kan du købe det
Du kan løbe Clinique i Matas, parfumerier, Magasin, Illum eller på Magasins webshop.

Tænker du over, hvordan indpakningen er af de produkter, du køber?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Lone S

Hej Pudderdåser! Tak for jeres blog, skønt med de mange gode råd!
Hvis man nu køber sådan en creme på krukke, hvordan vil I så anbefale, at man får den til at virke længst muligt? Skal man ligefrem flytte dne over i en anden beholder?
De venligste hilsner, Lone

Katja Moikjær

Nej, det hjælper ikke noget. Pas godt på den, sørg for at have rene hænder og læg låget på efter hver gang du har brugt den.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *