Maria gæsteblogger: 3 fra La Roche-Posay

14.02.11
La Roche Posay

La Roche Posay

Før vi kommer for godt i gang, så er en introduktion vist på plads. Jeg hedder Maria og blogger til dagligt på modemedmere.dk, men i denne anledning har jeg fået lov til at gæsteblogge hos Pudderdåserne. Katja har nemlig bedt mig om at anmelde nogle af de produkter fra La Roche-Posay, som jeg bruger. Nogle af dem er gamle travere og absolut favoritter, mens nogle er nye tilføjelser til samlingen.

Indledningsvist er det nok værd at vide, at jeg har ekstremt sart hud. Jeg har fået konstateret atopisk eksem, så hvis jeg så meget som afviger fra mit normale hudplejeregime – der består af rens med olier fra enten Aderma eller La Roche-Posay efterfulgt af fedtcreme fra Aderma ? så bliver jeg straffet med eksem, røde plamager og tør hud i hele ansigtet. Ikke sjovt!

Derfor er jeg ret angst for at hoppe ud i at prøve nye produkter, for det kan gå så grueligt galt. Men hvo intet vover, intet vinder. Og netop fordi La Roche-Posay er udviklet specielt til tør, irriteret og allergisk hud, så tager jeg gerne en chance og prøver lidt nyt fra dem. Men som med alle hudplejemærker, så er der hit og shit for at sige det, som det er.

Correcteur De Teint Film Fin fra Unifiance-linjen
Hvis I som mig, kan utroligt lidt fransk, så kan I ud fra produktets navn måske gætte jer til, at denne lille tube skal bruges til at korrigere teinten. Sart hud har utroligt let til rødmen, og denne foundation dækker uønsket ansigtskulør med en utroligt naturlig finish ? ingen kager eller maske her! En utroligt lille mængde giver mig en jævn ansigtskulør, og den er så nem at arbejde med! Jeg smører den bare på med fingrene, og så blender foundationen i ét med min hud. Faktisk tror jeg, at det er en blanding mellem en foundation og en concealer, for den føles så utroligt let i konsistensen, men dækker overraskende godt. Jeg bruger faktisk slet ikke concealer, når jeg bruger dette vidunder.

Jeg sætter ikke foundationen med pudder, da jeg ikke bryder mig om det. Uden pudder er holdbarheden medium, vil jeg sige, så hen mod slutningen af arbejdsdagen plejer jeg lige at friske den lidt op. Et godt produkt at friske den op med er faktisk mineralpudderen fra La Roche-Posay, som Pudderdåserne har anmeldt før.

Cicaplast
Med lovning om at accelerere genopbygningen af irriteret og sprukken hud, måtte jeg give Cicaplast en chance. Cremen bliver især anbefalet til at fremme helingen af huden efter mindre dermatologiske procedurer, hvor huden kan være ekstra følsom. Desuden har jeg set min yndlings-Youtub’er Lisa Eldridge anbefale den som primer.

Lige så snart jeg smurte cremen på min hud, kunne jeg mærke, at den slet ikke var fed nok til mit behov. Desværre. Den har ellers et rigtigt lækkert touch, netop som om, man har smurt primer på. Men fordi den ikke var fed nok til min hud, så blev min hud straks tør og flaget. Om det var Cicaplast eller manglen på min trofaste, fede Aderma-creme, der gjorde udslaget, er uvist. Men denne creme er bare ikke for mig?

Lipikar Huile badeolie
For mange er tanken om at bade sig i olie måske ikke den mest oplagte måde at blive ren og blød på, men man bliver både ren og blød ? og på ingen måde fedtet ? af at bruge badeolien fra La Roche-Posay under bruseren. Olien er faktisk ikke særligt ‘oliet’ i konsistensen, den er nærmere som en gel. Når man smører olien på under bruseren, efterlader den ens hud noget så blød ? og slet ikke med en fedtet hinde. Hvis man har normal hud, tror jeg sagtens, at man kan slippe af sted med at droppe body lotion efter badet, da olien fugter så meget i sig selv. Eneste minus er, at badeolien indeholder parfume, så det svier, hvis man får det i øjenene. Øv! Ellers er alle La Roche-Posays produkter uden parabener og parfume, så hvorfor er der lige parfume i denne, hva??

Alt i alt er jeg fan af La Roche-Posays produkter, selvom der er et par ups?ere i mellem. Hvis du har følsom hud, kan jeg kun anbefale dig at prøve noget fra deres hånd. Har du nogen produkter fra La Roche-Posay, som du vil anbefale?

La Roche-Posay kan fås på apoteket, men hvis du er til netshopping, vil jeg anbefale dig at kigge forbi tyske Apo-Rot.de, da der er en del at spare ? op til 50 %!

Læs mere om Maria på hendes blog Modemedmere.dk, der er Pudderdåsernes yndlingsmodeblog.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Sofie

Jeg bruger Cicaplast til tattoos.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *