Sneak peek: MAC Viva Glam Gaga 2

12.02.11
MAC Viva Glam Gaga 2

MAC Viva Glam Gaga 2

Kan man blive mæt af verdensnyheder? Nej vel?

I dag har vi fornøjelsen af at være først med at præsentere ikke mindre end det nye samarbejde mellem Lady Gaga og MACs Viva Glam kampagne, nemlig Viva Glam Gaga 2.

Lady Gaga var talsperson for Viva Glam i 2010 sammen med Cindy Lauper, men fortsætter i 2011 nu med Viva Glam 2 produkterne. Der er både en læbestift og en lipgloss i samme farve. Pudderdåserne har prøvet læbestiften.

Det fantastiske ved Viva Glam produkterne er, at hele salgsprisen går til MACs aids-arbejde. Ikke overskudet, ikke en procentdel men HELE salgsprisen.

Viva Glam Gaga kræver sin kvinde
Den første Viva Glam Gaga var ikke for alle og 2’eren er ingen undtagelse. Det er ikke en universel klædelig og traditionelt pæn farve. Den kræver sin kvinde at bære, og den kræver noget af resten af makeuppen.

MAC Viva Glam Gaga 2 Swatch

Det er en nude brun farve, og den er helt dækkende. Den bedste måde at bruge den på er sammen med en markant øjenmakeup, ellers kommer man til at udvasket ud. Den er stort set samme farve som min hud, og jeg skal derfor virkelig bruge den med omtanke. Men med den rigtige makeup kan en nude læbestift give en fed effekt, og denne har en flot farve og en lækker konsistens.

MAC Viva Glam Gaga 2 look

Kunne I finde på at bruge sådan en farve?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Pudderdåse Katja

Test

RikkeV

Super godt billede Katja, og jeg synes stiften klæder dig til dette look…!

Jette Sørup Korsgaard

Med den øjenmakeup du har lagt, klæder den dig super godt.. men det var ikke en farve, jeg ville købe.

Emma

Jag tycker att läppstiftet är ljuvligt!

Pudderdåse Katja

Tester igen

Nina

Uha, den farve får jeg vist aldrig brugt nok til, at jeg har lyst til at købe den. Jeg havde ellers planer om at se nærmere på den. Men jeg bliver da total blegfis med den farve. Den klæder dig nu rigtig godt med den “tunge” øjenmakeup, Katja 🙂 Det er bare så sjældent, at jeg får lagt mørke øjne.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *