Sneak peek: MAC Wonder Woman

10.02.11
MAC Wonder Woman Øjenskygge Quad

Til marts kommer MACs længe ventede Wonder Woman kollektion til Danmark, men allerede nu kan Pudderdåserne præsentere dig for nogle af produkterne. Overordnet set er der skruet helt op for indpakningen, men det er en kollektion som altid med plusser og minusser. Dette er også kun et meget lille udsnit af den samlede kollektion, vi glæder os især til de farvede mascarer og de nye pigmenter, men dem må vi vente til marts med at se. Døm selv, her kommer hun: Wonder Woman.

Lady Justice Eyeshadow Quad

MAC Wonder Woman Øjenskygge Quad

MAC Wonder Woman Lady Justice Quad

Lady Justice er en fin blå quad, der er godt i tråd med Wonder Womans blå farver. Den består af fire øjenskygger: Lady Justice er en hvid glimmer, som er mere glimmer end farve. Insurmountable er en skøn lys gråblå mat farve. Deep Truth er en smuk klar blå nuance, der er mørk uden at blive grumset og kan anvendes i kombination med mange farver. Men den er permanent, og vi har snart set den i mange kollektioner. Bold Babe er en ret fin mørk stålblå med blå shimmer.

MAC Wonder Woman Lady Justice Quad Swatches
Lady Justice, Insurmountable, Bold Babe og Deep Truth (dvs. der er byttet rundt på Bold Babe og Deep Truth i forhold til quad'en)

Alt i alt en god kvalitet quad. Indpakningen er formidabel, og øjenskyggerne er gode. Ikke de bedste, vi har set fra MAC, men stadig gode.

Penultimate Eyeliner

MAC Wonder Woman Penultimate Eyeliner

Penultimate er en af MACs permanente eyelinere, som de har lavet i en jumbo-udgave til Wonder Woman kollektionen. Indrømmet – gigantstørrelsen ER sjov, men hvorfor man vil have en flydende eyeliner i oversize, forstår jeg ikke helt. Jeg har svært ved at se det praktiske i det.

Der er rigtig mange, der er begejstrede for penultimate, vi er bare ikke. Penultimate er en eyeliner med filtspids, og den type er Helene simpelthen ikke gode venner med. Jeg selv er forelsket i MACs Superslick Liquid Eyeliner og har svært ved at se, hvordan Penultimate skulle overgå den. Du skal være meget omhyggelig og sætte låget grundigt på efter hver brug, denne type eyelinere tåler ikke udtørring.

Marquis d’ Lipstick

MAC Wonder Woman Marquis d' Lipstick læbestift

Marquis d’ er en nude semitransparent læbestift med lidt shimmer i. Den er meget diskret og er cirka samme farve som mine læber bare med lidt shine. Den er god til at lave nude læber til for eksempel et mørkt smokey eye. Det er en lustre finish, så den er semi-transparent og meget cremet.

MAC Marquis d' Lipstick swatch

Se promo billeder af resten af kollektionen her

Hvad synes du? Kunne du finder på at købe noget fra Wonder Woman?

Her kan du købe det
Wonder Woman kan købes fra cirka 15. marts i Magasins butikker på Magasin.dk. Priserne er lidt højere end på MACs standardvarer på grund af den særlige indpakning.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Emma

Läppstifter är vackert!

Rachel

Jeg kommer helt klart til at købe den Mighty aphrodite blushen! Overvejer også at købe den mørkeblå neglelak, dog :p

Tina

Har beställt Marquis D’ samt läppglanset Wonder Woman i USA, kommer hem till mig på måndag, yay! 🙂

Vanessa

Jeg bor i USA. Og alle deres Wonder Woman produkter solgte super hurtigt. Jeg var heldig at få mine fingre fat på deres Pink Power Mineralize Skin Finish, og Marquise D’ læbestift.
Det er en lækker kollection, og jeg elsker at de har lavet hele kollektionen oversized!
Til alle som elsker MAC, check it out. Og køb det i kan 🙂

Pudderdåse Katja

Ah Vanessa du er heldig, du får det hele månedsvis før os andre!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *