Sneak peak: MAC Jeanius – Indigo Pink Lipglass

09.02.11
MAC Jeanius Indigo Pink LIpglass

MAC Jeanius Indigo Pink LIpglass

Vi har også en premiere på MAC Jeanius kollektionen, som også først kommer til marts. Vi har fået lov at kigge på den Lipglass, der hedder Indigo Pink.

Jeanius er ikke den kollektion, jeg ser mest frem til, så jeg er faktisk positivt overrasket over denne gloss. Den er en ret fed mørk bordeauxrød, næsten lilla. Der står godt nok i beskrivelsen, at der er blå perlemor i, men jeg kan hverken se glimmer eller perlemor i, hvilket jeg kun synes er et plus. For mig er dette en shimmer-fri lipgloss, og det kan vi lide!

I forhold til konsistensen er Lipglass jo en gammel traver, som har været en fast del af MACs sortiment i evigheder, og hvis du kender MAC, så har du nok også prøvet den. Den er meget klistret, så klistret at jeg synes det er i overkanten, men til gengæld har den en god holdbarhed. Men vær forberedt på, at kæresten sidder fast, hvis du prøver at kysse ham med den på.

MAC Jeanius Indigo Pink Lipglass Swatches

Læs mere om MAC Jeanius i foromtalen her, hvor du kan se beskrivelser og billeder af de andre produkter.

Her kan du købe det:
MAC Jeanius kommer til Danmark cirka 15. marts og kan til den tid købes i Magasins butikker på Magasin.dk. Prisen for Lipglassen bliver som altid 140 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *