Månedens Favoritter: Januar 2011

07.02.11
Månedens favoritter: Januar

Månedens favoritter: Januar

Favoritprodukterne er ikke nødvendigvis nyheder. Det kan være en genopdagelse af et gammelt produkt, produkter som er mere i sæson lige nu eller noget, som tidligere er gået min næse forbi. Nedenstående er de 10 produkter, jeg oftest greb ud efter i den forgangne måned (ikke i prioriteret rækkefølge).
Mine favoritter i januar er inspireret af Diors SS2011 look fra catwalken, af januars egen farve (grå) og min egen trang til lysere tider. Paint Pots med glitter, farverne grå og orange, glossede læber og en varm sensuel duft har holdt mig oven vande i lange, kolde januar.
Desværre fandt jeg først ud af at halvdelen af produkterne enten er udgået eller umulige at skaffe i lille Danmark i fredags. Det undskylder jeg mange gange og satser på at være lidt mere tjekket i fremtiden.

1. Neglelak fra Chanel i farven Coromandel 473
Orange er ikke til at komme uden om dette forår, jeg blev selv inspireret af looket fra Diors show SS2011, hvor orange negle og læber kunne ses sammen med de skønneste klare farver på øjnene.
Jeg kunne fortælle længe om den vidunderlige farve Coromandel, men desværre har Chanel valgt at lade denne farve udgå. Også den matchende Rouge Allure Laque er udgået, ØV!
I skal naturligvis ikke snydes for forslag til lækre orange lakker. Den farve, som kommer tættest på Coromandel, er Red Nouveau 708 fra Essie Desværre er der ikke samme pink perlemor i, men det kan man jo altid selv blande i ved hjælp af et pigment (for eksempel Pink Bronze fra M.A.C)
Essies neglelakker koster 125 kr. og kan købes i udvalgte Matas, i stormagasiner og i diverse webshops.

Nr. 9 fra YSL fortjener også at blive nævnt. Den er helt anderledes, men det er en utrolig smuk og meget klar orange farve. YSL’s neglelakker koster 180 kr. og kan købes i udvalgte Matas, parfumerier og i stormagasiner.

2. Maîtresse Eau de Parfum fra Agent Provocateur
Denne duft er en kraftig blanding af ylang-ylang og jasmin, andre noter er ifølge Agent Provocateur kronblade fra hvid lotus og osmanthus essens. Jeg synes den er helt fantastisk, varm og lidt pudret. Jeg bruger den oftest om aftenen, men den kan helt bestemt også bruges om dagen, hvor den skaber en helt særlig stemning på sådan en almindelig hverdag.

Agent Provocateur kan blandt andet købes hos Cheap Smells og i Agent Provocateurs butik i København, hvor den koster 680 kr. for 100 ml., 475 kr. for 50ml. og 340 for 25 ml.

3. TRESemmé 24 Hour Body Shampoo
De af os som ikke er velsignet med en kæmpe hårpragt, gør som regel alt hvad vi kan, for at få de tynde lokker vi har til at syne af mest muligt.
Jeg har slet ikke tal på hvor mange volumegivende produkter jeg har prøvet i tidens løb. Derfor var mine forhåbninger ikke store, da jeg testede TRESemmè 24 Hour Body Shampoo, men hold da op hvor blev jeg overrasket. Denne shampoo formår at skabe fylde, som holder rigtig godt (i mit hår). Selv efter en lang og varm tur under en cykelhjelm var håret ikke fuldstændig fladt som det ellers plejer at være og det synes jeg virkelig er godt klaret.
Husk på at det ikke er den mest plejende shampoo i verden, så hvis dit hår er slidt er det nok en god idé at bruge den tilhørende balsam, som overraskende nok heller ikke tynger håret.
I skal nok snart få en anmeldelse af hvert enkelt produkt i en artikel for sig. Indtil da kan I læse mere på TRESemmés internationale site, hvor der også er udmærkede styling tips.

TRESemmé 24 Hour Body Shampoo koster 89 kr. og kan købes i supermarkeder.

4. Blush fra Make Up Store i farven Must Have
Navnet på denne blush siger det hele. Den fine koral nuance giver et friskt look, når man bare trænger til noget liv i ansigtet. Det er altid den farve jeg griber efter, når spejlbilledet ser lidt mere træt ud end jeg er villig til at acceptere, når nætterne har været for sene eller når hverdagen bare er alt for grå.

Blushes fra Make Up Store koster 155 kr. og kan købes i Make Up Stores butikker, som findes fem steder i landet.

5. Selvklæbende skabeloner til fransk manicure fra Mavala
Det hele startede med at Katja forelskede sig i YSL’s fantastiske neglelak duoer. Siden har vi talt om, at hun synes det var rigtig svært at male neglene sådan. Jeg har på intet tidspunkt helt forstået det, for hvis man kender til disse klistermærker er det pærelet. Katja sagde endda, at det havde hun prøvet uden succes. En dag i starten af januar besluttede jeg mig for, at vi skulle vise jer (og Katja) hvordan. Men tiden var knap og mine våde negle kom i nærkontakt med kameraet?
Faktum er at jeg aldrig har set billederne. Det har dog ikke forhindret mig i at lege videre med klistermærkerne. Det er ellers mange år siden de har været fremme sidst.

Skabelonerne koster 52,95 kr. og kan købes i Matas.

6. Dazzleglass fra M.A.C. i farven Roman Holiday
Glimmer og gloss får man masser af, når man bruger Dazzleglass. Jeg elsker at bruge Roman Holiday alene, men også over læbestifter. Den er alt andet end diskret, selv om farven ikke ser super spændende ud i beholderen. Giv den en chance den er så fin på.

Dazzleglass koster 175 kr. og kan købes hos M.A.C. i Magasin (i bl. a. Odense, Århus, Lyngby, Rødovre og Kgs. Nytorv), de er endnu ikke dukket op i Magasins webshop.

7. e.l.f. mineral øjenskygge i farven Mysterious
Grå øjenskygger i alle nuancer fanger altid min opmærksomhed, hvorfor kan jeg ikke svare på. Mysterious fra e.l.f. er ingen undtagelse, det er en mat lys mellemgrå base med shimmer i. Det at basen er mat giver den et helt specielt og meget sofistikeret skær. Det er en utrolig smuk og ren nuance, som ikke er blålig.

E.l.f.s mineralske øjenskygge kan købes i e.l.f.s webshop, alene koster skyggen ca. 26 kr. og sættet som indeholder 3 mineral øjenskygger, 2 gode pensler og en eyeliner koster ca. 102 kr.

8. Paint Pot fra M.A.C i farven Dangerous Cuvée
Som ventet blev jeg vældig glad for de Paint Pots, som kom med Cham Pale. Særligt Dangerous Cuvée er blevet brugt flittigt, den er rigtig fin og virkelig glitret. Jeg har anvendt den alene og som base for smokey eyes.
Det er sjældent jeg bruger det samme look gang på gang, men kombinationen af denne Paint Pot og de øvrige makeup produkter nævnt i denne artikel er blevet brugt igen og igen. Lige denne farve er desværre udsolgt, men der er mange fine og anvendelige farver blandt M.A.C.s øvrige Paint Pots.

M.A.C. Paint Pot koster 150 kr. og kan købes hos M.A.C. i Magasin (i bl. a. Odense, Århus, Lyngby, Rødovre og Kgs. Nytorv) og i Magasins webshop.

Hvis det er farven, du synes lyder spændende, tror jeg (uden at lægge hovedet på blokken), at du måske kan finde en lignende blandt Bobbi Browns Metallic Long Wear Cream Shadows.

9. Volum’ Express the Falsies fra Maybelline i farven Black Drama
Det er vist ingen hemmelighed at The Falsies er min foretrukne mascara og denne ekstra sorte variant er endnu mere fantastisk. Pudderdåserne har skrevet om denne mascara før både i junis favoritter her og i anmeldelsen af den her. Så den behøver vi vist ikke koge mere suppe på.

Volum’ Express the Falsies koster 99.95 kr og kan blandt andet købes i supermarkeder, Matas og stormagasiner.

10. Powder Brush fra e.l.f.
Med denne tætte pensel kan man let opnå et helt perfekt og meget naturligt look. Jeg har prøvet at bruge den både til almindeligt pudder, mineralpudder, flydende foundation, highlighter og til at blende blush og den fungerer upåklageligt til det hele. Det er med andre ord en ret så fantastisk allround pensel.

Penslen koster ca. 30kr. og kan købes på e.l.f.s danske webshop.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *