Test: Max Factor Smokey Eye Effect Eyeshadow

03.02.11
Max Factor Smokey Eye Effect Eyeshadow

Max Factor Smokey Eye Effect Eyeshadow

Pudderdåserne fik en opfordring fra Anne om at teste Max Factor Smokey Eye Effect Eyeshadow. De smarte stifter lignede drømmen om et perfekt smokey eye med et minimum af indsats.

Sådan et ønske kunne vi selvfølgelig ikke sidde overhørigt, og vi har nu testet det nye produkt fra Max Factor. Og det både indfrier drømmen – og gør ikke. Som med alting er der to sider af sagen

Smokey Eyes på den nemme måde
Smokey Eye Effect er en dobbeltsidet stiftøjenskygge, og det ER ganske rigtigt meget nemt at lægge den. Med et minimum af indsats har man hurtigt et smokey eye. Smør den på, jævn den lidt ud med fingrene og vupti, har du et smokey eye. Nemmere bliver det ikke. Den er nem at blende ud og blød at lægge på. Så ja, hvis du synes smokey eye er svært, så vil du synes, dette er  easy-peasy.

Der er fire farver i Danmark: Onyx Smoke som er en sort/hvid, Silver Storm som er en lilla/sølv-blå, Purple Dust som er en mauve/gyldengrøn og Bronze Haze som er en kobber/gylden. Du kan se farverne i rækkefølge på billedet.

Max Factor Smokey Eye Effect Eyeshadow Swatches

Holder dårligt
Men selvom det er en fristende måde at få smokey eyes på den hurtige måde, så er jeg meget lunken i min anbefaling. De er så cremede, at der ikke går ret lang tid, før den begynder at sætte sig i folderne på øjenlåget. De holder virkeligt dårligt. Det er faktisk i forhold til holdbarhed den dårligste øjenskygge, jeg har prøvet. Jeg har prøvet både med og uden base under, det gjorde ikke nævneværdig forskel. En time maksimalt, så ser den ikke pæn ud længere, og det er en deal breaker for mig. Desværre.

Synes du det er svært at lægge smokey eyes? Og kunne du finde på at prøve dette produkt?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Halkjær

Tak fordi I testede. Tror bare jeg holder mig til den “gammeldags” måde. 🙂

Gitte L.

Tak for testen; det var lige hvad jeg behøvede……….

max factor smokey eyes blyant - Jubii Debatforum

[…] […]

Michelle

Faktisk super fedt at i har testen det, men for det ikke skal være løgn købte jeg den igår – så nu må jeg jo se om den virkelig går så hurtigt væk som du siger.. Men tak alligevel. 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Michelle,
Jeg har prøvet den igen i dag og den giver altså ikke super meget farve. Den fungerer for mig, når jeg bruger et tyndt lag, som jeg tværer lidt ud og derefter fixerer med et lag øjenskygge. Den holdt glimrende og “creasede” ikke det mindste, men jeg brugte som altid Too Faced Shadow Insurance.
Håber du får den til at fungere 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *