Eksklusivt sneak peak: MAC Peacocky

06.01.11
MAC Peacocky Dalliance Mega Metal Shadow

Selvom MACs Peacocky kollektion først kommer til Danmark i februar, har jeg fået fingrene i en eksklusiv forsmag på produkterne. Og jeg kan godt afsløre, at jeg er begejstret. Meget endda.

MAC Peacocky er en kollektion der består af to nye typer prdukter: Kissable Lipcolour, som er en krydsning af en læbestift og en lipgloss og Mega Metal Shadow, som er en ny type øjenskygge.

Mega Metal Shadow

MAC Peacocky Dalliance Mega Metal Shadow

MAC skriver selv om Mega Metal Shadow:

Mega Metal Shadow long-wearing and consists of metallic powders that provide a light-reflection, intense metallic finish that looks brilliant on the skin. It delivers medium-buildable coverage that won?t fade or crease. The formula contains vitamins a & e, antioxidants that help condition the delicate eye area. The creamy powder ensures an even, smooth application that lasts all day and easily blends with little fall-out.

MAC Peacocky Mega Metal Shadow Dalliance

Jeg kan ikke sige andet, end at den beskrivelse er fuldstændig præcis. Det er en helt speciel øjenskygge, som er klart en pudderøjenskygge, men med en fugtig, næsten cremet konsistens, der gør, at den føles mere som en Pigment end en øjenskygge. Den er super pigmenteret med shimmer i og lægger sig som en drøm på huden. Den er nem at blende og giver markant effekt på øjnene.

Øjenskyggen indeholder ganske rigtigt pæne mængder A og E vitamin.

Den farver, jeg har prøvet hedder Dalliance og den er en grålig beige med meget shine. Jeg er en sucker for den slags farver, og denne er ret unik. Men hvis du som jeg især har set frem til de farverige øjenskygger, så er resten af kollektionen, som vi får at se til februar, rig på farver, som du kan se her.

Hvis nogen gamle kendere som Helene har været bekymrede for at disse Mega Metal Shadow mindede om de gamle forfærdelige Metal X skygger, som MAC lancerede for nogle år siden, kan jeg godt afblæse alarmen. De har intet til fælles.

Kissable Lipcolour

MAC Enchantee Kissable Lipcolour Peacocky

MAC skriver selv om Kissable Lipcolour:

Kissable Lipcolour provides medium coverage with the creamy comfort of a lipstick and a shiny finish of a lipgloss. The lightweight, comfortable formula is loaded with super emollient ingredients that provide a cushiony feel on the lips. The colour flows like silk, encasing the lips in creamy, luscious colour. Like a molten lipstick, the product melts onto the lips and feels light and airy. It provides medium coverage with a luminous, smooth finish. It?s feather-resistant and wears for hours.

MAC Peacocky Kissable Lipcolour Enchantee

Igen må jeg sige, at for en gangs skyld overdriver producentens egne ord ikke. Der er tale om en unik krydsning af en læbestift og en gloss. Den har dækkeevne og udseende som en læbestift. Den er klart mindre shiny end en gloss. I modsætning til MACs almindelige Lipglass, som føles som sirup på læberne, så kan jeg næsten ikke mærke, jeg har denne på, andet end at mine læber føles bløde og fugtige. Hvis du synes MACs lipglass er alt for klistret som jeg, så er det absolut værd at kigge på denne.

Men det er forkert et eller andet sted at sammenligne den med en lipgloss, for den føles mere som en læbestift. Den nærmeste sammenligning, jeg kan komme, er Chanels Rouge Allure Laque, som også er en flydende læbestift, og som jeg er stor fan af. Denne føles dog lidt mindre tyndtflydende og lidt mindre dækkende, end Rouge Allure Laque, som virkeligt dækker 100 procent. Men jeg vil dog tage det forbehold, at den farve, jeg har prøvet er meget lys, og jeg kunne forestille mig at de mørkere farver er mere dækkende.

MAC Peacocky Kissable Lipcolour Enchantee

Farven, jeg har prøvet er en lys pink, der hedder Enchantee, og jeg tror egentlig ikke, denne lyse farve gør konsistensen af produktet retfærdighed. Jeg tror, de mørkere farver vil synes af meget mere på læberne.

Med både Mega Metal Shadow og Kissable Lipcolour har MAC i mine øjne formået at skabe to unikke produkter, som jeg ikke har set magen til, hverken hos andre mærker eller tidligere hos MAC. Begge produkter er imponerende konsistenser, og jeg skal afgjort have flere farver, når alle de farvestrålende farver kommer til februar. Det er nogle af de bedste nyskabelser, jeg har set fra MAC længe.

For begge produkter gælder dog, at jeg ville have dette indlæg op med det samme, så jeg har ikke testet holdbarheden endnu, da jeg i sagens natur kun har haft produkterne en time. Jeg skal nok opdatere dette indlæg, når jeg ved hvor godt de holder.

Her kan du købet det
Kollektionen kommer i butikkerne den 15. februar, og kan købes i Magasin butikker, Salling i Aalborg og på Magasin.dk. Øjenskyggerne koster 180 kroner stykket, hvilket er mere end MACs normale øjenskygger, men disse er også en del større. Kissable Lipcolour koster 175 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
RikkeV

Fantastisk, kan ikke vente!!!

Halkjær

Hov, der er noget mis-match mellem “Selvom MACs Peacocky kollektion først kommer til Danmark i februar” og “Kollektionen kommer i butikkerne den 15. marts”.
Eller skal den bare ligge tilfældige steder i Danmark fra februar og frem til 15. marts, før den må sælges?

Pudderdåse Katja

Hov! Det var en fejl fra min side, der skulle selvfølgelig stå 15. februar. Det er rettet nu. Tak fordi du gjorde opmærksom på det!

Katja

Det lyder godt! Jeg skal ihvertfald prøve skyggerne 🙂

Kristine

Det lyder godt!! Kommer der en opdatering på holdbarheden af Kissable Lipcolour?? Jeg er meget nysgerrig… 🙂

Pudderdåse Katja

Kristine, jeg er lidt i tvivl. Den er meget lys, den farve jeg har prøvet, de plejer at holde dårligere, og når jeg i forvejen spiser læbestift hurtigere end jeg drikker kaffe, så er jeg ikke rigtig noget sandhedsvidne. Jeg tror jeg får Helene til at teste den i morgen, hvis hun rejser sig fra sit sygeleje den stakkel.

Pudderdåse Katja

Men rygterne fra udlandet siger, at den holder rigtig godt og øjenskyggen lige så. Men jeg bliver lige nødt til at prøve lidt mere.

Halkjær

Tak for dato-opdateringen, Katja. Så må jeg heller ønske mig “et mega-gigantisk-overdimensioneret-stort” gavekort til Magasin i fødselsdagsgave. 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *