Månedens favoritter: December 2010

04.01.11
High Tech Lighter i farven Asteroid

Favoritprodukterne er ikke nødvendigvis nyheder. Det kan være en genopdagelse af et gammelt produkt, produkter som er mere i sæson lige nu eller noget, som tidligere er gået min næse forbi. Nedenstående er de 10 produkter, jeg oftest greb ud efter i den forgangne måned (ikke i prioriteret rækkefølge).
Kulden er næppe undsluppet nogens opmærksomhed. Hænder, kinder, næse og læber er udsatte og reagerer lynhurtigt på manglende beskyttelse. Heldigvis har jeg fundet en ny ven, som har hjulpet mig siden november. Inspirationen til makeuppen har været de metalliske farver, kobber, sølv, guld og alle tænkelige variation over de farver er blevet brugt flittigt både alene og i særdeleshed sammen. Da Katja har været syg og jeg har haft alt for travlt, må I undvære billedet af produkterne samlet. I stedet har jeg fundet lidt billeder rundt omkring. Hvad kan I bedst lide?

High Tech Lighter i farven Asteroid

1. High Tech Lighter i farven Asteroid
I flere måneder har jeg haft en High Tech Lighter liggende i den make up taske, jeg bruger til den daglige makeup. Problemet var bare, at jeg var nervøs for at den ville få min øjenskygge til at samle sig i linjer og folder på øjenlåget, på grund af dens fedtede konsistens. En aften i selskab med to fantastiske make up artister fra Make Up Store fik mig på andre tanker og nu bliver den brugt dagligt. Hvis det ikke bliver brugt på øjnene, kommer det øverst på kindbenene som higlighter eller på læberne. Astoroid er en lækker gylden farve. Tricket er at bruge så lidt, at det slet ikke føles fedtet.
High Tech Lighter koster 155 kr. og kan købes i Make Up Stores butikker, som findes fem steder i landet blandt andet i Fields og på Fisketorvet.

Kunstige øjenvipper fra Make Up Store
Foto: Make Up Store

2. Kunstige vipper
Du kan få meget lange vipper, meget tætte vipper, farvede vipper, vipper med glimmer, vipper med fjer, naturlige vipper og så videre, mulighederne er uendelige. Kunstige vipper kan løfte et look fra jævnt til fabelagtigt på bare et minut eller to. Det er meget lettere end man tror. Før i tiden var jeg lettere nervøs ved tanken om kunstige vipper, men da jeg først prøvede, fandt jeg ud af at det slet ikke var så farligt. Det der gør forskellen er limen. Limen du bruger skal kunne holde, sådan at vipperne sidder ordentligt fast. Selv har jeg gode erfaringer med Duo Adhesive (som blandt andet kan købes hos M.A.C.) og Vippelimen fra Make Up Store (som både fås i klar og sort) er også rigtig god. Vipper kan du købe stort set alle steder og det er bare at finde dem, som giver den ønskede effekt.

Prada Amber EdP

3. Prada Amber Eau de Parfum
Denne duft er efter min mening super sofistikeret, den er krydret på en blød måde. Mit første indtryk er vanille og træ, hmm! I må have mig undskyldt, jeg aner simpelthen ikke, hvordan jeg skal beskrive duften. Hvis nogen af jer kender duften, må I gerne hjælpe med en beskrivelse, for jeg erkender blankt, at det ikke er en af mine spidskompetencer.
Prada Amber kan købes i udvalgte Matas, parfumerier og stormagasiner og fås i størrelserne 30ml, 50ml og 80ml, samt som bodylotion til priser fra 310-745kr.

M.A.C. Eyeshadow i farven Carbon

4. Carbon eyeshadow
Sort øjenskygge er helt uundværlig til den helt kraftige make up. Brug den til at understrege dine eksisterende skygger og fremhæve stærke farver. Eller brug den alene til smokey eyes, det tilføjer en ordentlig spand drama og giver noget helt andet end de traditionelle grå og brune farver kan.
Carbon eyeshadow koster 130 kr. (eller 90 kr. som refill) og kan købes hos M.A.C. i Magasin (i bl. a. Odense, Århus, Lyngby, Rødovre og på Kgs. Nytorv) eller Magasins webshop.

M.A.C. Clear Lipglass

5. Transparent Lipgloss
De sidste par måneder har jeg brugt kraftigt farvede læbestifter stort set hver dag. Her i december har jeg genfundet glæden ved glossede læber. Læberne har stadig haft en kraftig farve, der er bare blevet tilføjet en masse shine også. Du kan finde transparente glosser hos de fleste mærker, så er det bare at finde den konsistens og duft du bedst kan lide. Personlig foretrækker jeg dem i tube fremfor dem med applikator.

M.A.C. Pencil brush 219

6. Pencil Brush 219 fra M.A.C.
Hvis jeg kun måtte bruge en eneste pensel til min makeup, ville jeg vælge denne. Den er fantastisk til at lægge præcise skygger, særlig i globelinjen gør den arbejdet let. Til smokey eyes er den fuldstændig uundværlig. Penslens hår er som navnet antyder spidset til i toppen. Hårene er bløde men faste, hvilket gør at eyeliner så let som ingenting kan gnides ud, sådan at du opnår det helt rigtige udviskede look.
Pencil Brush 219 koster 205 kr. og kan købes hos M.A.C. i Magasin (i bl. a. Odense, Århus, Lyngby, Rødovre og på Kgs. Nytorv) eller online i Magasins webshop.

OPI Extra-va-vaganza

7. Glimmer lak
Det er ikke nogen nyhed, at jeg har en svaghed for glimmer. Glimmer i stort set alle former bliver prøvet og undersøgt. Det kribler i fingrene, hver gang jeg finder en glimmer lak og jeg må bare prøve dem alle sammen. Det har der heldigvis været rig mulighed for denne vinter. Mange af mærkerne har glimmer på repertoiret, både E.L.F., Nubar og OPI har nogle rigtig fine nogle. Min favorit lige nu er Extra-Va-Vaganza fra OPI’s Burlesque kollektion.

M.A.C. Copper Sparkle Pigment

8. Pigment fra M.A.C. i farven Coppersparkle
Dette pigment fra M.A.C. har fulgt mig længe, det er blevet brugt op og genindkøbt. Det er blevet hældt i neglelak, hårvoks, lipgloss og andre produkter til læberne og selvfølgelig brugt som øjenskygge. Navnet beskriver farven ganske godt og har passet fint ind i min besættelse af alle metalliske farver.
Coppersparkle Pigment kan købes hos M.A.C.o i Magasin (i bl. a. Odense, Århus, Lyngby, Rødovre og på Kgs. Nytorv) koster 180 kr. Det lykkedes mig ikke at finde det i Magasins webshop, måske er det udsolgt?

A-Derma Exomega Balm

9. A-Derma Exomega Balm
Når man opholder sig meget ude i kulden, er en fed creme en rigtig god investering. Min hud har drillet mig i mange år, men da jeg af en kær veninde blev introduceret for A-Dermas cremer holdt alle drillerier og bekymringer op. Jo, min hud bliver stadig tør indimellem, men det meste af tiden opfører den sig faktisk rigtig pænt. Her i kulden har jeg dog måttet opgradere fedtprocenten en del. Cremen, jeg ellers bruger om vinteren, var ikke nok. Balmen med fedtindhold på 43% fungerer godt for begge mine sønner og mig. Den virkelig tørre, røde og skællende hud har vi ikke set noget til, selv min yngstes udsatte overlæbe har stort set ikke været rød. Du kan læse mere om A-Dermas produkter på Apotekernes hjemmeside her.
A-Derma kan købes på apoteket og koster ca. 180 kr. for en tube med 200ml.

Mixing Liquid

10. Mixing Liquid fra Make Up Store
Når jeg vil have en sjov farve mascara, gøre min makeup vandfast eller vil være sikker på at glitteret bliver siddende, hvor jeg vil have det, er det Mixing Liquid, jeg griber fat i. Det er en væske, som er formidabel til alle ovennævnte ting og sikkert meget mere, som jeg endnu ikke har opdaget. Den lille flaske er blevet brugt mere flittigt end nogensinde her i december.
Det er virkelig vigtigt, at du hele tiden styrer konsistensen på din blanding. Det svider skrækkeligt at få det i øjnene. Det må altså ikke blive for sjasket/tyndt, så det løber ned i øjnene.
Mixing Liquid koster 155 kr. for 30 ml. og kan købes i Make Up Stores butikker, som findes fem steder i landet blandt andet i Fields og på Fisketorvet.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Line

Hej 🙂
Hvordan har din hud drillet i mange år? Jeg har en virkelig irriterende hudtype – den bliver hurtigt fedtet og der dannes hurtigt hudorme men samtidig bliver den ofte også utrolig tør. Jeg har prøvet så mange ting og intet virker. Mon cremen vil være god for mig?
Mvh, Line.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *