MAC Cham Pale: Champagne og glimmer

03.01.11
MAC Cham Pale Paint Pots

I dag er MACs nyeste kollektion Cham Pale kommet i butikkerne og online på Magasin.dk. Hvis du er til afdæmpede farver og glitter amok, så er der noget for dig her. De fleste produkter er neutrale farver loaded med glimmer og metallisk sheen. Vores dom er lidt skizofren. På den ene side er det overordnet set ikke en kollektion, der kan stå alene. Hvis du laver et look kun med produkter fra Cham Pale, er der dømt GLITTER BOMB! På den anden side er der nogle virkeligt fede og unikke produkter iblandt, som du bør kigge nærmere på.

Paint pots

MAC Cham Pale Paint Pots

Helene har glædet sig som et lille barn og næsten haft svært ved at sove, siden hun opdagede, at der kom 4 nye Paint Pots. Paint Pots er cremeøjenskygger, som fungerer godt både alene og som base, og Helene er så glad for dem, at hun næsten sover med dem om natten.

MAC Cham Pale Paint Pot Swatches

Hendes dom over disse er, at alle fire farver er interessante, men man skal være glad for glitter, for der er en del i.  Dangerous Cuvee og Let Me Pop er musthaves, fordi det er unikke farver i forhold til de eksisterende farver Paint Pots. Dangerous Cuvee er en mørkegrå med meget glitter, og Let Me Pop er en lys kobberfarvet.

Caviar Dreams øjenskyggepallette

MAC Caviar Dreams Quad øjenskygger

Katja har tilgengæld drømt om Caviar Dreams øjenskyggepalletten, siden vi første gang så billeder af den under modeugen i New York. Og den skuffer ikke. Den er perfekt til et neutralt, smukt og lyst look, som vil klæde alle. Også perfekt som kontrast til en par knaldrøde læber. To af farverne er permanente, nemlig Brule og Retrospeck. Brule er en nude halvmat farve, som passer nøjagtigt til Katjas hudfarve, hvilket gør den til den perfekte nude highlighter for mig. Retrospeck er en lys glitter, som også er permanent.

MAC Cham Pale Caviar Dreams Swatches

Da vi jo har begge farver i forvejen, så er det fjollet at forelske sig så meget i paletten (Helene synes jeg knaldtosset), men de sidste to farver i paletten er ret fine. Caviar Dreams er en unik metallisk gråbrun, som ikke ligner noget, MAC ellers har i sortimentet. Et Tu Bouquet? er en diskret lyserød, som vi har set før. Og tilsammen udgør de fire farver en meget fin og anvendelig palette.

Special Reserve Highlight Powders

MAC Special Reserve Highlight Powders

De to nye special edition highlightere har en fin konsistens og den lyse Chez Chez Lame vil fungere godt som highlighter for de fleste. Rose Ole er en virkeligt sær lys gylden farve, som er for mørk til highlighter for de fleste og alt for glimret til at gå som blush, med mindre ambitionen er at ligne en diskokugle.

MAc Special Reserve Highlight Powders Swatches

Læbestifter og Lipgelée

MAC Cham Pale Lipstick og LipGelée swatches

Læbeprodukterne er gode til et nude look, men igen, du skal virkeligt være glad for metalliske og glitrede farver. Lipgeléerne er ekstremt glitret og ret fine, men har ikke meget farve. De fungerer bedst ovenpå en læbestift til at give lidt kapow. Læbestifterne er meget neutrale, men metalliske farver.

MAC Lipgelée Luxure
Glitter anyone? Lipgelée Luxure
MAC Flustered Lipstick
MAC Flustered Lipstick

Eyelinere
Der er fire blyanter med denne kollektion. Der er to Chromagraphic Pencils, der er nude matte øjenblyanter, og er et unikt produkt. Brug dem i den våde kant til at fremhæve øjnene eller til at rette op på fejlene, når du lægger rød læbestift. Du skal vælge den farve, der ligger tættest på din egen hudfarve. Absolut musthaves. I Get No Kick er også et musthave. Den kan ligesom Chromagraphic Pencils bruges i den våde kant, men den er metallisk og giver et ekstra kick til din øjenmakeup.

MAC Chromaline Pencils, Feline Khol Power og I Get No Kick

Feline Power Kohl har vi set før, den kommer frem med jævne mellemrum. Det gode ved den er, at den er ekstremt sort og cremet. Bagsiden af det er, at den smitter ekstremt meget af, alt for meget efter vores smag. Det gør den uegnet til ret meget andet end et smokey eye, hvor du virkelig toner farven ud.

Neglelak

MAC Cham Pale neglelak Soiree og Very Important Platinum

Vi kan ikke helt kende MAC. MAC plejede i gamle dage at udsende nogle usandsynligt kedelige neglelak. Der har virkelig været langt mellem snapsene. Men de sidste par kollektioner har budt på nogle helt forrygende neglelakker, og denne er ikke nogen undtagelse. Soiree er en gylden lys kobber i en ekstrem metallisk finish, som bare er lækker lækker. Very Important Platinum er en ikke mindre lækker mørk metallisk platin. Soiree er lækrere i konsistensen end Very Important Platinum, men begge farver er bare oh la la.

PS. Tak til skønne Elena, som var en sød og helt uskyldig kunde i MAC, som vi overfaldt for at låne hendes negle til billedet.

Udover makeuppen er der også kommet en række hudplejeprodukter, hvoraf de fleste indeholder lavendel. Der er delte meningen om lavendel. Der findes ingen videnskabelig litteratur, der kan påvise, at lavendel skulle have en gavnlig effekt på huden. Men der findes en lang tradition for at bruge det på huden, og mange er af den opfattelse, at det har en beroligende effekt på huden. Det, der dog er sikkert, er, at lavendel er stærkt parfumeret, og hvis du har problemer med parfume, så skal du undgå det. Vi kigger nærmere på hudplejen ved en senere lejlighed, vi skal først lige prøve den på egen hud.

Få lagt gratis makeup med Cham Pale
MAC i Magasin i Fields har fra uge 3 en event, hvor du kan få lagt gratis makeup med Cham Pale. Ring til Magasin i Fields og bestil en tid.

Her kan du købe det
Du kan købe MAC i Magasins butikker samt i Salling i Aalborg. Du kan også købe det online på Magasins webshop her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Pudderdåse Helene

Haha! Ja, overdrivelse fremmer forståelsen!
I dag lavede jeg et let smokey eye med Dangerous Cuvee. Det fungerede rigtig godt, men jeg var nødt til at tilføje lidt mørk grå øjenskygge for at intensivere farven ved vipperne.
Jeg fandt det lidt vanskelligt at tone farven ordentligt ud pga. alt det glitter, men det er nok også en vane sag.

Emma

Ser ok ut det här. Men blir kanske lite för ljust och glittrigt för min smak. Älskar också paint pots MEN utan glitter 😀

Pudderdåse Katja

Hej Emma
Jeg glæder mig også til Peacocky nu. Nu vil vi gerne have farver 🙂
Kh. Katja

Emilie

Jeg havde købt eyelinere ‘I get no kick’ og jeg var ubeskrivelig glad for den!!! Så nu kan jeg selvfølgelig ikke finde den!!! Jeg har ledt i flere måneder og jeg har bare mistet den! Hvor tragisk er det lige at miste noget der er LE???!! Er der nogen der kender en dupe til den? Jeg har hørt at urban decay Midnight Cowboy er okay tæt på, men jeg er ikke sikker.. Jeg er så sur på mig selv for at lave smidt den væk!! :-((

Pudderdåse Katja

Ej for pokker, det er jo en tragedie! Ja jeg tror UD Midnight Cowboy er dit bedste bud. Øv bøv altså!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *