Historien om manden, som spiste læbepomade.

10.12.10
Forsvarets Hudsalve

Forsvarets Hudsalve

Forleden aften da jeg børstede tænder, hørte jeg manden mumle inde i soveværelset. Da jeg kom derind, blev jeg lidt nervøs for, om han helt havde mistet forstanden?
Han stod nemlig med min læbepomade i hånden og havde taget en bid af den! (jo, kære læser, du læste rigtigt). Han forklarede glad, at han altid gerne har villet smage Försvarets Hudsalva (nå ok, så behøver jeg jo ikke være nervøs længere, øhh).

Reseach
Da Katja skrev anmeldelsen af Försvarets Hudsalva, spurgte hun, om jeg vidste noget om produktet. Det gjorde jeg ikke. Ingen af os tænkte dog på at spørge den eneste, som rent faktisk har boet i Sverige, nemlig min mand .

Måske er det myter
Jeg så nok temmelig lamslået ud, ved synet af min manden som tyggede på min læbepomade, for han begyndte at forklare.
Den lille stift har nemlig et utal af anvendelses muligheder udover de åbenlyse: beskyttelse af kinder, læber, næser og anden udsat hud.
Manden har ikke selv været i Försvaret, men rygterne siger at stiften bliver brugt til:

  • Støvle og skopudsning
  • At stege i på øvelse
  • Og til en hurtig snack, når forsyningerne er sluppet op.

Det var som snack, min mand lige ville prøvesmage Försvarets Hudsalva. Han blev ikke dårlig men mente trods alt ikke, at det var nogen stor delikatesse.

Utrolig praktisk
Selv har jeg vænnet mig til lugten, som godt nok er lidt kvalm. Stiften er utrolig praktisk og meget let at have i lommen. Og manden er meget tilfreds med at slippe for at fedte rundt med creme om morgenen.

Hvis du også har lyst til at smage (hehe!) eller bare prøve Försvarets Hudsalva kan du finde nærmeste forhandler her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
RikkeV

Hahahahaha…fantastisk!
Han er jo guld Pudder Tester 🙂

Pudderdåse Helene

Ja Rikke!
Hvem skulle have troet det, fnis!

Liselotte

I skal bare holde familiemedlemmer med peanutallergi fra dem, det kan blive fatalt.
Jeg tjekkede heldigvis hjemmesiden inden jeg købte den – de er så venlige at advare.

Pudderdåse Helene

Hej Liselotte!
Hvis man er voldsomt allergisk over for det ene eller det andet, går jeg ud fra, at man læser indholdsfortegnelsen grundigt inden man putter det i munden/ansigtet/kroppen. Det gør jeg selv, når jeg køber produkter (og alt mulig andet for den sags skyld).
Det er selvfølgelig møgirriterende, men langt bedre end en full blown allergisk reaktion.
Det var godt du undersøgte sagen, inden du prøvede den *thumbsup*
MVH. Helene

Anette

Hahahahahaha….for sjovt. Bare jeg havde kendt til de rygter, da jeg skrev om den i avisen for første gang for et par år siden.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *