Hårkure fra Wella Professionals: Enrich Self Warming Treat og Enrich Moisturizing Treatment

28.11.10

Hårkur er et af de produkter, som giver mig en udtalt fornemmelse af selvforkælelse. Sædvanligvis er morgenbadet en meget hurtigt overstået beskæftigelse. Derfor er det kun i forbindelse med badene på fridage, jeg overvejer at forkæle mig selv med ekstra hårpleje.
Hver sæson har sine udfordringer og nu da vinteren er over os, kræver det gode produkter at undgå høstak-frisure og elektrisk hår. Effekten af kurene holder et par dage ved daglig hårvask (lidt længere uden).

Repareret hår
Uanset hvad firmaerne lover, kan man ikke reparere håret. Håret er dødt, men man kan sagtens få hårstråene til at tage sig bedre ud ved at bruge diverse plejende produkter. Efter gennemlæsning af Wella Professionals brochure kan jeg heldigvis konstaterer, at de heller ikke lover at håret bliver repareret.

Foto: Wella

Enrich Self Warming Treat
Wella Professionals har taget udfordringen med travle morgener op og har lavet en lynkur, som virker på kun 30 sekunder. Det kan jeg sagtens snige ind i et ellers presset morgenprogram. Enrich Self Warming Treat er i en tube med klaplåg, så man sparer tid og ikke skal stå og fedte med et irriterende låg, som smutter mellem ens våde fingre.

Hot hår
Når Enrich Self Warming Treat kommer i forbindelse med vand, bliver den varm, meget varmere end det vand jeg bader i. Det er magnesium som udvikler denne varme, når det kommer i forbindelse med vand (måske kan du huske forsøget med magnesium fra kemitimerne i folkeskolen). Det skulle have samme effekt, som varmehjelmen man kan møde hos frisøren, men den varmende effekt fortager sig hurtigt.

God konsistens og virkning
Enrich Self Warming Treat har en tilpas tyk og cremet konsistens og man behøver ikke bruge særlig meget produkt for at få en god effekt. Jeg behøver kun en ganske lille mængde til mit korte og fine hår. Min søn, vis hår er meget langt og kraftigt, behøver selvfølgelig mere, men stadig en del mindre end han plejer at bruge af andre kure vi har prøvet. Uanset hårtype bliver håret blødt og skinnende uden at blive tynget af de plejende ingredienser.
Duften Enrich Self Warming Treat efterlader i håret er forskellig afhængigt af hvilken shampoo jeg har anvendt, men den er overvejende god.

Foto: Wella

Enrich Moisturizing Treatment
Som nævnt i anmeldelsen af Calm Treatment for sensitive scalp bruger vi store mængder hårkur herhjemme, husstanden består nemlig af et par temmelig langhårede herrer.
Sønnike har meget kraftigt og langt glat hår, som oftest er løst. Man kan ikke sige, at han er et stillesiddende barn, så det at det er løst slider en del på håret. En god hårkur (og regelmæssig klipning) er alfa og omega for at holde hans hår pænt. Hvis håret samtidig skal kunne redes ud efter en dag i skole, fritidshjem, div. aktiviteter og legeaftaler, gør valget af hårkur og andre plejeprodukter en stor forskel.

Virkning og duft
Håret bliver virkelig blødt og medgørligt og helt utrolig blankt efter de 5 minutter, som Enrich Moisturizing Treatment skal virke.
Duften af Enrich Moisturizing Treatment er kraftig og meget frugtig. Sønnen synes den er helt fantastisk, jeg kunne dog godt tænke mig at den aftog lidt hurtigere.

To varianter
Enrich Moisturizing Treatment findes i to varianter en til fint hår og en til kraftigt hår. Den jeg har testet er til fint hår og det overraskede mig faktisk lidt at den slet ikke tynger håret. Mit hår bliver sædvanligvis fladere end flat, når det har været i nærkontakt med en hårkur, men Enrich Moisturizing Treatment er åbenbart undtagelsen, som bekræfter reglen. Som nævnt har sønnen meget kraftigt hår og her virkede kuren nu også glimrende.

Ligesom Wella Professionals andre produkter i Care-serien skal Enrich Self Warming Treat og Enrich Moisturizing Treatment findes hos frisøren. Begge hårkure indeholder 150 ml og koster 164 kr.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Anette

En dygtig frisør hviskede mig engang i øret, at jeg helt sku’ droppe balsam og kun investere i hårkure. De dage hvor tiden ikke rækker til trækketid, kunne masken fint erstatte balsam. Sagde hun. Og det virker faktisk for mig ;o)

Pudderdåse Katja

Anette det er et rigtigt godt tip. Faktisk er en hårkur jo “bare” en ekstra cremet balsam. Så man kan fint bruge en hårkur som balsam, især hvis man har tørt hår. Og omvendt.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *