Wella Calm Treatment For Sensitive Scalp

19.11.10
Foto: Wella

Hjemme hos os er vi storforbrugere af hårkur. Det virker måske lidt underligt, når nu husstanden kun består af en korthåret kvinde og tre hankønsvæsner. Det er som du sikkert har gættet ikke mig, der bruger alle de produkter. Både manden og den ældste søn har langt og kraftigt hår med og uden krøller. Det kræver sin kvinde/mand at holde et langt hår skinnende og ?sundt?. Sædvanligvis bruger jeg hverken kur eller balsam, men Wella Professionals nye serie byder på nogle spændende produkter, som jeg har været nysgerrig nok til at prøve.

Øjeblikkelig lindring af irriteret hovedbund
Som nævnt i anmeldelsen af Calm Sensitive Shampoo, var min hovedbund meget irriteret. Først vaskede jeg håret med shampooen, det føltes rart men stillede ikke kløen. Efter vask masserede jeg Calm Treatment For Sensitive Scalp ind i hovedbunden og lod kuren sidde lidt, den stramme og kløende fornemmelse lettede øjeblikkeligt.

Aaaahhhhh!
Hvis du har prøvet at have irriteret, kløende hovedbund eventuelt med sår, så ved du hvad jeg taler om. Jeg har utallige gange kradset min hovedbund til blods på grund af stress, produkter, tørt indeklima og lignende. Virkningen af Calm Treatment For Sensitive Scalp lader ikke vente på sig, mængden jeg brugte var på størrelse med en lille valnød og det var rigeligt. Hvis du har et kraftigt hår skal der nok mere til, da håret vil stjæle en del af produktet.

Velkommen til
Det smarteste er selvfølgelig at undgå alle de ting, som kan give kløe eller irritere hovedbunden. Det er bare ikke altid så let. Når nu skaden er sket, er Calm Treatment For Sensitive Scalp og Calm Sensitive Shampoo en kærkommen hjælp. Jeg har døjet med hovedbunds problemer i tæt ved tyve år og har prøvet alt der kan lindrer og dulme en irriteret hovedbund. Kuren har (som shampooen) en tendens til at give håret en vis tyngde, men i forhold til lindringen kan jeg sagtens leve med lidt fladt hår. Calm Treatment For Sensitive Scalp og den tilhørende Calm Sensitive Shampoo er svaret på mine bønner og de har fået en fast plads på min hylde.

Hvis du er interesseret i Calm Treatment For Sensitive Scalp skal du lede hos frisøren, hvor den koster 164 kr. for 150ml.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Mette

Lyder som noget jeg skal prøve, har også kæmpet med tør og irriteret hovedbund i mange mange år. Men ved du om den også modvirker tørre pletter i hovedbunden?

Pudderdåse Helene

Hej Mette
Hvis det er sådan nogle rigtig tørre skællende pletter, ved jeg desværre ikke om den kan klare det.
Skriv gerne om den virker, hvis du prøver den alligevel! Ellers ville jeg overveje at smøre Decubal Lips & Dry Spots Balm på de tørre pletter. Den indeholder salicylsyre som exfolierer, det kan måske jage tørheden væk. Brug den eventuelt om natten og start med shampoo når du vasker håret, ellers er det næsten umuligt at få vasket ud igen.
Mange hilsner
Helene

Mette

Altså starte med shampoo før vandet? Kan man det? Tak for råd, vil prøve at købe Decubalen.

Pudderdåse Helene

Hej igen
Ja, du kan sagtens starte med shampooen, men det skummer naturligvis ikke. Det er for at sæben kan opløse fedtet. Hvis du starter med vand er det vanskelligt at få fedtet opløst.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *