Wella Calm Sensitive Shampoo

15.11.10

 

Foto: Wella

Det hele startede med en forkert shampoo, ikke fordi der er noget galt med shampooen, for den er virkelig effektiv. Min hovedbund er bare sart og tåler ikke parfume særlig godt.

Effektiv til stram og irriteret hovedbund
Fjorten dage med ovenstående shampoo var nok også at presse citronen, i hvert fald var min hovedbund langt fra glad. Det fik Calm Sensitive Shampoo dog ret hurtigt rettet op på, efter blot to hårvaske og en kur behandling (anmeldelse af kuren kommer snarest) var kløe og ubehag elimineret. Det plejer ellers at tage op til en uge at få den slags ubehag væk.

Rigtig godt alternativ
De meget lækre produkter i Wella Professionals Care Serie er desværre meget parfumerede. Når man som jeg elsker lækker shampoo er Calm Sensitive Shampoo et godt alternativ. Den er uparfumeret og meget mild og skånsom for hovedbunden. Kløe og ubehag forårsaget af stress, sensibilitet eller allergi forsvandt hurtigt i mit tilfælde.

Kan en shampoo være for mild?
Hovedbunden er som sagt glad og tilfreds så længe jeg bruger Wella Calm Sensitive Shampoo. Håret bliver blødt og lækkert uden at virke tungt.  Mit hår er fint, typisk skandinavisk hår og det fedter forholdsvis hurtigt. Det der med at springe en eller flere hårvaske over bliver aldrig noget for mig.
Jeg kunne ret godt lide den der lidt “knitrende” fornemmelse Wella Pure Purifying Shampoo gav mig (kløe og ubehag kunne jeg dog godt være foruden).  Min fornemmelse er at håret bliver hurtigere fedtet, f.eks. arbejder jeg om natten og når jeg kommer hjem om morgenen er håret helt klasket sammen. Det plejer først at ske efter jeg har sovet.

Til at leve med
Selvfølgelig ville det være mest optimalt, hvis jeg følte at den rene fornemmelse holdt lidt længere. Men dette lille minus er let at leve med, når nu det føles så rart i hovedbunden. Wella Calm Sensitive Shampoo bliver på hylden og bliver stensikkert købt igen.

Wella Calm Sensitive Shampoo koster 140 kroner for 250 ml. og kan købes hos frisører.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Stine

Hejsa
Det er godt nok en temmeligt gammel anmeldelse, men min sædvanlige shampoo (Wella Lifetex for sensitive scalp) er tilsyneladende udgået og det her lader til at være alternativet. Har du prøvet Lifetex-udgaven? Jeg er nemlig hende med samme type hår som dig, der helst kun skal vaske hår hver anden dag for at undgå at hovedbunden bliver irriteret og jeg ville rigtigt gerne vide om den her giver mere fedtet hår end min sædvanlige shampoo.

Pudderdåse Helene

Hej Stine
Nej, jeg har ikke prøvet Lifetex. Det er kun kuren, jeg oplever tynger håret, shampooen er finfin. Jeg kan naturligvis ikke svare dig på, hvordan den virker i forhold til Lifetex, men jeg kan ikke forestille mig at der er den helt store forskel.
Ellers kan jeg varmt anbefale Purely Professional som Katja har anmeldt her:
https://pudderdaaserne.dk/2011/05/08/anmeldelse-purely-professional-shampoo-og-conditioner/
Håber du finder frem til en shampoo, som kan det, du forventer af den.
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *