Wella Professionals Brillance Leave In Mousse For Colored Hair

02.10.10
Wella Professionals Brillance Leave In Mousse For Colored Hair

Wella Professionals Brillance Leave In Mousse For Colored Hair

Jeg havde faktisk en rigtigt god overskrift til dette indlæg, men der er ikke plads til at skrive mere. Produktnavnet alene fylder hele overskriften og mere til. Hvorfor skal hårprodukter altid have sådan nogle sindsygt lange navne?

Så den catchy overskrift må I tænke jer til og i stedet glæde jer til en test af Wellas nyeste hårplejeserie Wella Professionals, der kommer i butikkerne i næste uge (uge 40). Vi kan ikke teste hele serien, der er over 25 produkter i serien, men vi har udvalgt de mest interessante, som vi vil anmelde over det næste stykke tid.

Det er både en dejlig og en svær ting at teste hårprodukter. Dejligt fordi der er så utroligt mange gode produkter og meget få dårlige produkter, svær fordi det stort set er umuligt at fremhæve et fremfor et andet. De ligner hinanden rigtigt meget, og de samme ingredienser går igen og igen. Hvis et hårprodukt ikke fungerer handler det som regel om, at det bare er bedre egnet til en anden hårtype. Derfor er det også vigtigt at sige, at bare fordi et produkt fungerer for mig, gør det det ikke nødvendigvis for dig. Hår er så forskelligt.

God hårdag
Men når alle forbehold er taget, så har jeg haft en rigtigt god hårdag i dag efter at have brugt Wella Professionals Brillance Leave In Mousse For Colored Hair (pyha, jeg bliver helt forpustet, hver gang jeg skal skrive det).  Wella Professionals er Wellas nyeste serie specifikt til frisørsalg og består af plejeprodukter. Efter nytår kommer der en tilsvarende serie styling produkter.

Wella Professionals Brillance Leave In Mousse For Colored Hair (pyha) er utroligt velegnet til mit hår. Jeg har for tiden afbleget mit hår, og det får virkeligt en ordentlig omgang blondering, når jeg er til frisøren. Det er derfor ret tørt og hærget, men samtidigt er det meget fint og kan derfor ikke bære de meget tunge plejeprodukter, der ellers er til skadet hår. Denne mousse er helt perfekt, fordi den giver glans og fugt uden at tynge eller fedte mit fine hår. Mit hår har da også føltes helt rigtigt i dag. Glat, glansfuldt og bouncy på den rigtige måde, selvom det er noget af en afbleget og tør høstak, jeg har. Jeg kan også godt lide konceptet med en leave-in balsam i mousseform.

Produktet er en del af Brillance delen af serien, som ifølge Wella er særligt beskyttende for farvet hår. Glem det, der findes ingen ingredienser, der er bedre egnet for farvet hår end for alle mulige andre typer hår og som på magisk vis kan få farven til at holde længere. Det er marketingshype, men det bliver produktet ikke dårligere af.

Wella Professionals Brillance Leave In Mousse For Colored Hair indeholder diamantstøv, og ja det gør det, men mængden er så mikroskopisk og selvom det i teorien måtte have en effekt, er det de utroligt effektive men enormt usexede ingredienser såsom silikone, panthenol og olier, der virker i dette produkt. Det lyder bare godt med diamanter…

Så når man skærer igennem marketingshypet, så er det her faktisk et rigtigt godt produkt. Men der er et men… Desværre har Wella puttet et par essentielle olier og det problematiske parfumestof Limonene i. I et hårprodukt som dette er det dog mindre problematisk, da det ikke kommer i kontakt med huden på samme måde, som en creme gør, men det er stadigt værd at have med i sine overvejelser.

Wella Professionals Brillance Leave In Mousse For Colored Hair koster 164 kroner for 200 ml. og kan købes i udvalgte frisørsaloner. Pudderdåserne vil kigge på flere af produkterne over det næste stykke tid.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *