Pudderdåsernes 10 bud til realistisk hudpleje og makeup

01.10.10
La Mer creme

La Mer creme

1. Du skal ikke tro på alt, hvad annoncer, salgspersonale og dameblade siger, produkterne kan. 80 procent er bullshit som er ren reklamesnak.

2. Du skal ikke tro, at dyrere produkter automatisk betyder bedre produkter.

3. Du skal gå til lægen med problemer som bumser, uren hud, hyperpigmentering, rosacea mm. Der findes reelt ikke almindelige kosmetiske produkter, der kan hjælpe mod dette, der skal lægemidler på banen.

4. Du skal ikke tro på, at antirynkecremer kan permanent løfte, udglatte eller ændre på rynkers udseende. Det er simpelthen ikke muligt.

5. Du skal ikke tro, at der findes 100 procent naturlig kosmetik eller tro, at naturlige ingredienser er bedre, mildere eller mere effektive.

6. Du skal også holde dig fra essentielle olier, hvis du vil undgå parfume.

7. Du skal ikke tro, at dyre og smarte hårprodukter kan reparere ødelagt hår. Hår er dødt, og hvis det er spaltet eller skadet, er der ikke andet at gøre end at klippe det af og passe godt på det hår, der vokser ud.

8. Du skal beskytte din hud mod solen, hver dag året rundt.

9. Du skal holde dig fra produkter med alkohol

10. Du skal bruge din sunde fornuft

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
annesofie

SUPER artikel! 🙂

Heidi

I har så meget ret! Håber virkelig at der er mange der ser dette indlæg…

Pudderdåse Katja

Tak Heidi 🙂

Maiken Poulsen

OG 10: Negle er også døde – så alt det fis man kan købe, for at få stærkere og sundere negle, er ikke noget man skal spilde sine penge på!

Mette Edinger

Var færdig af grin, da jeg læste dette…. Så godt skrevet… Nyder at læse en blog, hvor man tager bladet fra munden og ikke bare tænker i reklame og afflinate links…
PS: Som lærer og teenagemor har jeg en del erfaring med bumser. Jeg har faktisk fundet ud af, at det bedste lægemiddel er zink. Ødelægger ikke huden eller giver ar og bivirkninger som de andre lægemidler. Den naturlige serie Suki er SUVERÆN…. Har fået mange bumser væk med den og ved at fjerne hvidt mel og mælk fra kosten…

Katja Moikjær

Tak skal du have. 🙂

Vesna Barbu

Så sandt men hvor har man købt mange forskellige mærker produkter og fået en lang næse :-(.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *