Les Contrastes de Chanel: Mere end blot Paradoxal

26.08.10

Hvis jeg var en rig blogger, ville jeg købe og vise jer alle tingene fra Chanels store efterårskollektion, Les Contrastes de Chanel. Men det er jeg ikke, så I må nøjes med et lille udvalg. Men hvilket udvalg! Det er nogle helt fantastiske ting.

Chanel Paradoxal Neglelak

Det helt store samtaleemne i denne kollektion har vanen tro været neglelakkerne. Paradoxal er den længe ventede farve, og den lever mere end op til forventningerne. Den er en helt unik lilla farve, som har kraftige gråbrune undertoner og en meget diskret lilla shimmer. Den er absolut unik, jeg har aldrig set en farve som den. Jeg kommer til at gå med den hele efteråret og vinteren, kan jeg godt mærke. På billedet har jeg to lag på, men man kan faktisk godt slippe afsted med kun et lag med denne lak.

Chanel Jade Rose neglelak

Men man må endeligt ikke overse dens følgesvend i efterårskollektionen, Jade Rose, selvom den ikke har været omtalt nær så meget. Jade Rose er en genganger fra efterårskollektionen 2009, hvor den blev overskygget af den superpopulære Jade. Det var synd og skam, og det er godt, at den kommer til ære og værdighed igen. Det er en smuk lys lyserød farve med ferskenfarvede undertoner og meget diskret glimmer, der kun kommer frem i direkte lys, men giver den en særegenhed, når den gør. Den er meget fint i tråd med efterårets og vinterens trend med diskrete negle. Minimum 2 lag er absolut nødvendigt med denne.

Mere end blot neglelak
Les Contrastes de Chanel byder på meget mere end bare neglelak. Med kollektionen kommer også tre helt nye Rouge Coco læbestifter og 4 nye Glossimer lipglosses.

Chanel Rouge Coco Chintz

Jeg har købt Rouge Coco i Chintz, som er en fersken/rose farvet. Farven smelter helt perfekt ind med mine læber og giver dem en meget diskret peachy-pink farve. Jeg kan se den blive min nye yndlingslæbestift til hverdag, ikke mindst fordi Rouge Coco er en suveræn læbestift – cremet, dækkende og holdbar.

Chanel Glossimer Pink Tease Lipgloss

Derudover faldt jeg for Glossimer lipglosses i farven Pink Teaser. Det er klart den mest pigmenterede af de fire nye Glossimers – de andre tre er ret transparente – og jeg blev faktisk overrasket over, at den ikke er kraftigere. Men det er stadig en meget lækker pink med diskret guld glimmer. Det er en meget flatterende farve, som bare er rigtigt heldigt udført. Det er min første Glossimer, og jeg er meget begejstret for konsistensen. Den er blød som smør og slet ikke klistret, men meget behagelig at have på. Og helt fri for den parfumerede smag, som mange glosser har. Dem skal jeg klart have flere af.

Jeg har købt mine produkter gennem Garden Pharmacy i England.. Du kan også købe kollektionen i Illum, Magasin, Birger Christensen og udvalgte Matas fra sandsynligvis en gang i næste uge.

Hele kollektionen indeholder:
Les 4 Ombres / Quadra Eye Shadow

Enigma Shimmering peach, chocolate grey, violet grey, deep plum

Joues Contraste / Powder Blush

Pink Explosion Shimmer pink (Limited Edition)
Rose Temptation Shimmer rosewood (Limited Edition)
Plum Attraction Shimmer plum (Limited Edition)

Le Vernis / Nail Colour
Paradoxal Grey violet
Jade rose Rose

Ombre Essentielle / Soft Touch Eyeshadow

Taupe Grise Chocolate grey
Vert Khaki Khaki

Le Crayon Khol / Intense Eye Pencil
Clair Beige

Stylo Yeux Waterproof / Long-lasting Eyeliner
Cassis Plum

Rouge Coco / Hydrating Creme Lip Colour

Chintz Peach rose
Rose Dentelle Rose pink
Chalys Luminous coral

Levres Scintillantes / Glossimer
Petite Peche Pale peach
Coral Love Coral shimmer
Rose Dilemma Soft pink
Pink Teaser Vivid pink

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *