Pang for alle pengene: MAC Dare To Wear

24.08.10
MAC Dare To Wear øjenskygger

Den forgæves tur til Magasin i går efter efterårskollektionerne skulle ikke være helt forgæves, så jeg pillede lidt ved MACs relativt nye kollektion Dare To Wear- Jeg har cirklet om kollektionen flere gange, men af en eller anden grund ikke fået skrevet om den før.

Jeg skal da lige love for, at der er pang for alle pengene. Alle produkterne er superpigmenterede pangfarver. Kollektionen er ikke ret stor og består af 12 øjenskygger og 6 lipglasses. Ingen af produkterne er for folk, der vil gå i et med væggen. Hvis du synes, efterårsmoden er trist og grå, så er her makeuppen til at spice den op med.

Dare to Wear øjenskygger:
MAC Dare To Wear øjenskygger

Øjenskyggerne er klart den for mig mest interessante del af denne kollektion. Jeg er vild med øjenskygger i klare farver, og det har Dare to Wear i overflod. De fleste af farverne er matte, kun Crazy Cool, Sky Blue og Going Bananas er med masser af glimmer.

Min eneste anke ved øjenskyggerne er, at mange af farverne er tro kopier af eksisterende øjenskygger i MACs faste sortiment. Flere minder så meget om hinanden at det tangerer gammel vin på nye flasker. Nogle af farverne er også allerede tilgængelige i MACs Pro Store, men der er ingen Pro Store i Danmark, så det er dejligt, at vi får adgang til dem på denne måde. Farverne er:

Aqua er en lys mintgrøn som er lidt ovre i det lyseblå, som jeg er ret vild med. Den kræver en base for at fungere, men så er den også superfin og meget ulig noget andet hos MAC.

Atlantic Blue er en heftig klar mat blå. Lækker konsistens der er meget pigmenteret.

Crazy Cool er en lys lilla med glimmer.

Louder, Please er en heftig rød med pink toner i. Den er superpigmenteret og lækker. Men den er stort set identisk med Passionate, som er en fast farve.

Sassy Grass er en kraftig mat græsgrøn. Jeg synes de to grønne skygger i denne kollektion er skønne, og de er en fin tilføjelse til MACs sortiment, som ikke har ret meget grønt.

Shock A Holic er en fed lilla farve med en frygtelig konsistens. Den dækker dårligt og støver som bare pokker.

Free to Be er en fin mat koral, men den er en fast del af MACs sortiment.

Going Bananas er en meget lækker lys gul med masser af shimmer. Jeg er vild med den, der er noget unikt ved farven, som tiltaler mig.

Lime er en slags mørk limegrøn og en superfed farve. Men jeg er også vild med limegrøn!

Sky Blue er en lys lyseblå med masser af shimmer i. Den er ret transparent og lidt malplaceret i denne kollektion, men meget fin.

Winkle er en fin himmelblå uden glimmer.

Zingy er en kraftig mat turkis med et lille strejf af grøn. Jeg synes det er en skøn farve, men den er alt for tæt på Electric Eel, som er fast i MACs sortiment. Hvis du har den, så drop Zingy.

Dare to Wear Lipglasses


MAC Dare To Wear Lipglass

Alle 6 glosses er sindsygt pigmenterede med masser af glimmer og giver 100 procent dækkeevne. Hvis du vil have læber med gang i, er disse et must, jeg har ikke set noget lignende nogle steder. Men de er ikke entydigt behagelige at bruge. De er superfedtede og den store mængde glimmer kan godt kradse dine læber, hvis du ikke er forsigtig. Jeg brugte en fed læbepomade under, det fjernede generne, men hvis du bruger dem på helt tørre læber, er det ikke rart.

Det er ikke glosses for mig, jeg er ikke pjattet med meget glimmer på læberne og går sjældent med så kraftige farver. De er virkeligt heftige! Men hvis du tør sætte fokus på læberne på den måde, så go for it! Farverne er:

Wind Me Up er en varm kobberfarvet med lidt fersken undertoner. Glimmeret i den er guldfarvet og kobberfarvet.
Bold & Brash er en heftig rød med med rød og fuchsia glimmer i.
So Bad er en koralfarvet gloss med multifarvet glimmer. Den er knap så heftig som de andre.
Gimme That! er en kraftig fuchsia med lilla og fuchsia glimmer.
Dare to Dare er en lysere pink med glimmer i. Den er blåtonet, ret transparent og slet ikke i samme boldgade som resten af kollektionen.
Ban This! er en dyb bærrød/lilla gloss med lilla og fuchsia glimmer i. Der er smæk på drengen!

Køb MAC i Magasins webshop her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
RikkeV

Atlantic Blue, Sassy Grass og Bananas må jeg eje….

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *