Uundværligheder fra udlandet

22.06.10

Nyligt hjemvendt fra en skøn, skøn tur til Paris og Sydfrankrig, synes jeg, det er en god lejlighed til at give jer lidt anbefalinger til alle de skønne ting, I kan shoppe med hjem fra det store udland, når I skal på sommerferie.

Der er selvfølgeligt penge at spare i visse lande på produkter, vi også har herhjemme, men vigtigere endnu byder det store udland på skønne skønhedsprodukter, som vi ikke kan købe i Danmark. Her er en guide til nogle af dem.

1, 2 og 3 Nars The Multiple
Jeg knuselsker Nars. Det er en skønt mærke med nogle fantastiske produkter, men desværre kan man ikke få det herhjemme. Det er derfor det første mærke, jeg styrter ud for at prøve, når jeg er på ferie. Jeg har rigtigt mange af deres blush, der uden sammenligning er de bedste, der findes. Punktum! Men denne gang ville jeg prøve et andet af deres produkter, som jeg har hørt meget godt om, nemlig The Multiple.

Det er virkeligt et produkt med multitalenter. Det findes i både farvede, skinnende og bronze versioner, og alt efter farven kan den bruges som bronzer, highlighter eller blush. Visse farver kan også bruges til flere ting.

Jeg er faldet pladask for dem! Stick-formen gør den supernem og hurtig at lægge. Det er især praktisk, fordi du bare kan bruge fingrene. Og den blender superfint ind med huden og giver en skøn sommerglød på grund af den cremede konsistens.

Jeg købte en Multiple Bronzer i farven Tuomota (1), som er en perfekt bronzer til lys hud.  Derudover købte jeg en i Multiple Tint, som er fra deres nye kollektion i farven Turks & Caicos (2), som er en fantastisk orange blush, der giver en fin ferskenfarvet glød til kinderne. Til sidst en Multiple i Copacabana (2), som er en rigtigt fin highlighter, der igen kan bruges af de fleste og giver huden en skøn glød.

4. Nars Powder Blush
Som tidligere nævnt er og bliver blushes fra Nars de bedste. Simpelthen. Ingen over, ingen under. De er pigmenterede, har den mest fantastiske konsistens, der blender ind i huden som en drøm, og de findes i nogle skønne farver. I det store udland er de også vidt berømte og vinder ofte priser, så jeg er ret ked af, at man ikke kan købe mærket herhjemme.

Derfor er Nars blushes da også et must for mig at have med hjem, når jeg rejser. Denne gang faldt valget på farven Amour, som er den perfekte blanding af fersken og pink i en mat finish.

Hvis du vil prøve Nars blushes, så kig også på deres Cream Blushes, som er de bedste creme blushes, jeg nogensinde har prøvet.

5. Makeup For Ever øjenskygge
Makeup For Ever er et fransk mærke makeup, som er det foretrukne blandt mange makeupartister, og snildt kan måle sig med MAC. Igen bliver vi snydt for det herhjemme. Hrmf.

Der er stort set ikke et dårligt produkt i deres linje. Min foretrukne foundation HD Foundation er derfra. Denne gang købte jeg deres øjenskygge i farve nr. 92, som er berømt for at være den ultimative lilla øjenskygge. Det er en mat lilla, og jeg skal love for der er knald på farven, som er hverken for kold eller for varm. Glæder mig til at lege videre med den.

Jeg kender ikke nogle webshops med Makeup For Ever, der sender til Danmark, men jeg har bestilt flere gange over mail ved at kontakte de søde mennesker bag denne hjemmeside.

6. Serge Lutens Eau De Parfum
Paris er blandt andet berømt for sine store parfumehuse, og Serge Lutens er et af de førende. Hans markante og anderledes dufte er meget anerkendt, og jeg faldt for Sa Majesté la Rose, som er en skøn rosenduft (NEJ Helene, den dufter ikke af mormor!). Prøv også hans Bois de Vanille, som er en meget berømt vanilleduft.

Hvis du har mod på at prøve, så kan du købe dem via Strawberrynet.

7. Embryolisse Lait Creme Concentre
Embryolisse er kendt som den foretrukne creme blandt makeupartister og modeller, der alle køber den ind i vildskab, når de er i Paris. Jeg skal ikke kunne sige, om rygtet passer, men det er en skøn creme til prisen. Den kan købes for omkring 13 euro i Frankrig. Meget cremet konsistens perfekt til tør hud med fornuftige ingredienser! Sørg for at kigge efter den, hvis du er i Frankrig.

Hvad skal I købe hjem fra jeres ferie i år?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
RikkeV

Gud ved om man kan købe de omtalte mærke i Berlin?

Pudderdåse Katja

De har Nars i KaDeWe. Resten ved jeg ikke om de har?

prisca toft

Hej Rikke nu ser jeg godt nok at dette indlæg er ret gammelt, men det er da muligt at købe Nars online den dag i dag ik??

Helene Randløv

Hej Prisca
Det er af og til muligt, der er en del tovtrækkeri i forhold til Sephora. Du kan købe NARS i Nars egen webshop.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *