Månedens favoritter: Maj 2010

31.05.10
Helenes 10 favoritprodukter

Helenes 10 favoritprodukter

Favoritprodukterne er ikke nødvendigvis nyheder. Det kan være en genopdagelse af et gammelt produkt, produkter som er mere i sæson lige nu eller noget, som tidligere er gået min næse forbi. Nedenstående er de 10 produkter, jeg oftest greb ud efter i den forgangne måned (ikke i prioriteret rækkefølge). Nu er sommeren forhåbentlig ved at komme, det har jeg i hvert fald besluttet! Det bærer denne liste nok præg af.

1. Allpresan fodcreme i mousseform er med på listen for at minde om vigtigheden af at pleje fødderne ordentligt. Den forestående sandalsæson kalder på velplejede fødder. Så hvis du ikke har været i gang, skal du se at komme det! Parmesanost hæle og uplejede negle ser bare ikke særlig lækkert ud.
Allpresan kan sammenlignes med Cosborgs hælcreme, men er mere effektiv på grund af det højere indhold af carbamid (shh! vi siger ikke, hvad det er!). Den er samtidig mere skånsom, da den ikke indeholder lokalirriterende pebermynte som Cosborg.

Allpresan kan købes her og koster 99 kr. for 100 ml. (den viste er 250 ml.)

 

2. Min foretrukne type deodorant er en stick. Problemet er bare at de fleste af de billige mærker udgår lige så hurtigt, som de er kommet, ØV! Sidste nye er Nivea Calm & Care, og den gør et godt job med at holde armhulen fugt og lugtfri. Samtidig er den så mild, at den kan bruges efter barbering, uden at det føles som om ens armhuler ætser væk. Duften er ikke så dominerende, at den ikke kan bruges sammen med yndlings parfumen. Håber den er kommet for at blive.

Nivea Calm & Care fås både som roll-on, stick og spray og koster 34,95 kr. og kan købes i bla. Matas og Føtex.

 

3. Der er dømt mormor, men jeg er ligeglad. Estee Lauders Pure White Linen er indbegrebet af forsommer (for mig) og jeg elsker de billeder, som toner frem på nethinden med næsens møde med duften. Jeg tænker nyfalden regn, hvide sommerkjoler, formiddag på båden med vinden i håret….

Tilbage i virkeligheden kan Pure White Linen købes i Matas, parfumerier og stormagasiner. Prisen er 335 kr. for 30ml., 455 kr. for 50 ml. og 625 kr. for 100 ml. Du kan også med fordel købe Pure White Linen her

 

4. Orofluido er en hårolie, og jeg bruger den ikke i mit eget hår (selvom jeg sikkert godt kunne). Hvorfor skal den så med her, spørger du måske. Det er fordi, den sparer mig flere timer om ugen, på de daglige gennembørstninger af sønnens lange tykke hår. Den har gjort mit (og i særdeleshed hans) liv meget lettere. Den er en velsignelse, enkelt at bruge, og samtidig dufter den fantastisk.

Spørg efter den hos frisøren, hvor den koster ca. 198 kr. eller køb den online f.eks. her.

 

5. Denne blå farve er så fantastisk, at jeg måtte eje den. Om den nogensinde finder vej til mine negle er yderst tvivlsomt, den forbliver i hvert fald kælelak, indtil mine hænder ikke er så blege (læs blå). Neglelakken er Blue My Mind fra H&M og koster 39,95 kr.

 

6. Mine øjne fangede lynhurtigt Sandra Bullocks læber, da jeg så Oscaruddelingen i marts. Efter intens søgen fandt jeg frem til, at det var en af Chanels Rouge Coco læbestifter, farven ( Nr. 22 Paris) er så en af dem, de ikke har valgt at forhandle i Danmark, ARGH hvor typisk!
Nu var det jo farven, som jeg umiddelbart faldt for, men da læbestifterne endelig kom til landet, blev jeg ikke skuffet. Rouge Coco er en læbestift, som har en meget cremet konsistens, de er lette at påføre og holder virkelig godt og fås i mange forskellige farver.

Prisen er 235 kr. og de kan købes i Matas, parfumerier og i stormagasiner.

 

7. Min hud er tør og ret ofte meget irriteret, bortset lige fra huden på næsen, som har sit helt eget liv. Den vælger oftest at skinne om kap med solen og glimter som en anden stjerne. Næsen er ikke lige den del af mit ansigt, jeg ønsker at at høste mest opmærksomhed på. Det undgår jeg med Shiseido Oil-Control Blotting Paper, det et lille plastik hylster med tynde papirer i. Papirerne suger fedtet fra huden, uden at min makeup forsvinder eller bliver ødelagt. Du lægger simpelthen et papir på næsen, presser let (uden at gnide) og trækker papiret af igen. Huden er nu pæn og mat og du behøver ikke længere at bekymre dig om en skinnende næse og afsmitningsfare. Det er da smart!

Shiseido Oil-Control Blotting Paper koster 140 kr. for 100 stk. og kan købes i Matas, parfumerier og i stormagasiner.

 

8. Indrømmet jeg HADER at file negle, Mineralfilen fra Art Deco har dog gjort det nærmest fornøjeligt. Mine negle er bløde og før hen spaltede de virkelig meget, det er de helt holdt op med efter jeg er begyndt at bruge denne fil. Den er mine negles bedste ven.

Prisen er 112 kr. og nærmeste forhandler kan oplyses hos Diana Cosmetics på telefon 70214010

 

9. Tinted Glow Enhancer fra The Body Shop er perfekt til at give huden et lækkert og friskt skær. Den kan bruges over det hele, men jeg bruger den oftest øverst på kindbenene.

Den kan købes hos The Body Shop (find butik her) og prisen er 115 kr. for 25 ml.

 

10. I flere år har jeg været mere eller mindre utilfreds med min foundation, men det ser ud til at M.A.Cs nyeste foundation: Mineralize Foundation Spf 15 er svaret på mine bønner. Det er en compact, men den er meget mere cremet end dem, jeg ellers har haft fingrene i. Sædvanligvis bruger jeg pensel til min foundation, men til denne synes jeg fingrene fungere bedst. M.A.C skriver at den giver medium dækning, men selv mine meget rødmossede kinder bliver fint dækket, med et tyndt lag. Jeg glæder mig til at se, hvordan den vil fungere, når det bliver rigtig varmt.
Desværre indeholder den ikke tilstrækkelig solbeskyttelse, da den ikke indeholder ingredienser der beskytter mod UVA-stråling, så hvis du vil have glæde af den fine konsistens, bør du bruge en solcreme under.
Prisen er 260 kr. og den kan købes hos M.A.C i Magasin (bla. Århus, Odense, Rødovre, Kgs. Nytorv og Lyngby).

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Sara

Lækre tips. læser jeg det rigtigt, at man fortsat ikke kan få læbestiften i DK? Hvordan bruger man hårolien? Overvejer om det er noget for mine døtre.

Pudderdåse Helene

Hej Sara!
Ja, du læser desværre rigtigt! Farven Paris kan stadig ikke fås i Danmark, men der er mange andre dejlige farver at vælge mellem herhjemme.
Artikel om Orofluido kommer i morgen, jeg er i gang med at skrive om alle dens herligheder.
Stay tuned.

RikkeV

Hey smukke¨
Tak for tips!!!¨
Rikke

Signe

Blotting paper er bare genialt 🙂
Jeg kender ikke det nævnte, men købte noget af et almindeligt supermarkedsmærke da vi var på Island sidste sommer, og “I never leave home without it” – bortset fra nu, hvor jeg er løbet tør. Skal dog købe noget hos ELF snarest.
Jeg bruger det mest på panden og især på hagen, som gerne bliver glinsende efter få minutter i solen. Papiret holder endda huden tør et godt stykke tid efter.

Katja

Tak for de gode tips! Og især TAK for ikke at udpensle grunden til carbamidens fortrinneligheder!! (Jeg forsøger stadig at overbevise mig selv om, at det IKKE er tiscreme, jeg bruger på mine hænder, når jeg bruger min yndlingshåndcreme, som er á la ovenstående) ;o)
Sara, jeg er helt sikker på, at Orofluido er noget for tøsserne 🙂 Jeg bruger den på min ældste pige, og den giver glans, mindsker electricitet og gør håret nemt at rede ud! Can’t live without!
… Glæder mig allerede til juni’s favoritliste 🙂

Laila

Tak for tips’ne.
Jeg foretrækker også stick Deo, og Bioterms ‘Deopure’ kommer som både, spray, stick, roll-on og creme. Jeg synes Stick’en er rigtig god, og købe gerne et lager når den er på tilbud et sted.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *