Tirsdagstip: Lad være med at blande

Fredagsfavorit: Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum

Fredagsfavorit: Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum

Flyveture, køreture og transport i det hele taget er hård kost for min hud, der reagerer ved forskellige temperaturer og luftfugtighed. Min hud og jeg slipper kun helskindede igennem, fordi jeg har en meget god hudplejeven. Det er et par år siden, vi lærte hinanden at kende, og vi har kun været adskilt i kortere perioder siden. Et godt forhold er baseret på tillid. Og det har jeg til Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum. Det virker lidt tosset at tale om, at et hudplejeprodukt har ændret ens liv, men sådan har jeg det altså! Stort set hver eneste dag anbefaler jeg Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum. I mine øjne er det et ganske særligt og aldeles mageløst serum!

Det virker!
Hvorfor har jeg så ikke skrevet om det før? Det hænger nok mest sammen med, at jeg synes, at jeg har fortalt alle og enhver om det. Og det er da også blevet nævnt eller vist hist og pist på bloggen… Det er en sær situation at stå i. Samtidig med at jeg er vanvittigt begejstret, så forsøger jeg, at lægge en dæmper på min afhængighed. Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum er på mange måder svaret på min tørre huds bønner.  Det er selvfølgelig temmelig selvmodsigende, men grunden er, at mit job til dels består i at teste produkter. Og helt ærligt kan det godt være vanskeligt, når man ikke rigtig har lyst til at prøve noget andet. Fordi det, man bruger, bare virker.

Ren fugt
Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum er til alle, den er let, den er drøj, den er genial! Selv sarte mænd kan bruge den, fordi emballagen ikke er spor feminin. Den har også en konsistens, som langt de fleste vil finde behagelig. Det er ren fugt, så hvis huden er rigtig tør, kan den ikke stå helt alene. Den kan bruges som supplement til alle mulige andre hudplejeprodukter. Du vil lynhurtigt kunne se og mærke en effekt. I det hele tage mener jeg, at den er svær at undvære.

Tekst markeret med * indeholder reklamelink.

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum finder du blandt andet i Magasin, Rabens Saloner og online hos House of Stars*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

12 kommentarer

 • Christina

  Ville jeg kunne bruge den når jeg i forvejen bruger jeres aha, niacimid og a-vitamin 5%? Og hvilken rækkefølge ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Christina
   Beklager det langsommelige svar. Ja, det kan du sagtens og rækkefølgen kan være sådan:
   AHA-Serum
   P&M
   Niacinamid
   A-Serum
   Men så længe du sørger for at AHA er nederst, kan du egentlig gøre som du vil :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kirstine

  Kan denne lidt det samme som Vichys 39 mineraler-serum og Cliniques hydrating jelly som I tidligere har skrevet godt om?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anne Kirstine
   Udover en lignende konsistens, synes jeg ikke, at de kan det samme. Ikke for min hud i hvert fald.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hvordan er den sammnelignet med Pauls’s Choice Hyaluronic Acid Booster? Den har jeg nemlig købt, men føler næsten, at den udtørrer. Men måske skal jeg i stedet kigge efter langstidsvirkninger og ikke her-og-nu komfort?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Jane
   Af en eller anden grund har jeg bare ikke været ret heldig med PCs produkter. En egentlig rar effekt oplevede jeg aldrig med PC, men jeg kan ikke udelukke, at du får det. Husker du at smøre en eller anden form for creme ovenpå.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SofieA

  Vil du også anbefale den til en fedtet hud? Jeg har lige købt en niacidmid serum med zink.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej SofieA
   Ja, det vil jeg bestemt.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ilona

  Nooo!!! Fandt endelig en ingrediens liste på produktet – er allergisk overfor Aloe Vera, så kan ikke engang prøve😭😭

  Kender I evt. et aloe vera frit alternativ? (Der helst er fri for parfume og alkohol selvfølgelig)😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jeg vil også gerne høre svaret på Christinas spørgsmål! Jeg bruger jeres AHA, Niacimid og Anti-age og elsker det. Hvor passer denne ind? Bh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Anne-Sofie
   Så er der svaret, det var godt du skrev, kommentarerne fra dette indlæg var druknet i mængden.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Lad være med at blande