Tirsdagstip: Pas på håret i solen

Vind Braun Silk-épil 9

Vind Braun Silk-épil 9

Sådan ser det ud, når jeg er parat til at bruge Braun Silk-épil 9: God musik, frisk te i koppen og et velduftende lys

Sponsoreret indlæg

I forgårs stod jeg og valgte læbestifter til Katja… ”Kan du ikke bare finde de rigtige farver til mig”, sagde hun… Sammen med ekspedienten grinede jeg lidt af, hvor hårdt mit job er… Da jeg så ringede og spurgte lidt ind til, hvad damen ønskede sig, var der meget mere entusiasme i stemmen.
Det var der bestemt ikke, da hun ringede, efter jeg havde svaret ja til at skrive om Braun Silk-épil 9. ”Den tester jeg altså ikke!”, lød det i den anden ende… Og det havde jeg heldigvis heller ingen forventninger om, for jeg havde taget en beslutning om at slutte fred med epilatorer…
Selvom fællesnævnerne mellem læbestift og hårfjerning ikke umiddelbart hober sig op, så er det de to ting, som virkelig gør en meget stor forskel for mit velvære. Verden er bare lidt lækrere, når man går ud i den med røde læber og glatte ben…

Udvikling
Sidst jeg havde en epilator i hånden, gik jeg på gymnasium, og lige siden har jeg været skræmt fra vid og sans blot ved synet af torturinstrumenter af den art.
Lige inden vi blev spurgt, om vi havde lyst til at teste den nye Braun Silk-épil 9, talte jeg med min far om barbermaskiner, som han mildest talt ikke har høje tanker om. Det sjove er, at han ikke har brugt en barbermaskine i det meste af min levetid… Jeg forsøgte at overbevise ham om, at der nok var sket en del siden, men han gav sig ikke, og så var den samtale slut…
Samtalen fik mig til at tænke på, hvor uretfærdigt det er, at jeg har dømt epilatorer ude. Virkeligheden er nemlig, at jeg ikke har prøvet sådan en i over tyve år, og ligesom der er sket noget med barbermaskiner, så er der nok også sket en hel del med epilatorer…

En RIGTIG god oplevelse
Selve teknikken i sådan en fætter er mere eller mindre den samme som dengang, hvordan der så kan være så stor forskel, har jeg ingen anelse om… Faktum er, at min oplevelse med Braun Silk-épil 9 er så positiv, at jeg ikke bare overvejer at fortsætte med at bruge den. Den har faktisk allerede taget bopæl på hylden i badeværelset.

Vind Braun Silk-épil 9

 

Gør det ondt?
Altså… særlig behageligt er det jo ikke, når hårene bliver hevet ud med rod. Det gør dog langt mindre ondt, end jeg husker. Og resultatet er glat og pæn hud.
Dengang i halvfemserne var min mor ret bekymret, de par gange jeg forsøgte mig med torturinstrumentet. Det tog ikke bare umenneskelig lang tid, fordi jeg var nødt til at tage mig voldsomt sammen nærmest for hvert eneste hår maskinen fik fat i, der blev også fældet et par tårer undervejs… Ikke engang det gode resultat kunne jeg glæde mig over, for i stedet for glat hud, blev jeg beriget med indgroede hår en masse… Mit eventyr med fjederepilatoren dengang har altså efterladt ar både på krop og sjæl!
Selvom jeg ikke har haft Braun Silk-épil 9 særlig lang tid, så kan jeg garantere, at dette apparat er så milevidt fra det, jeg prøvede dengang. Faktisk fortjener fjederepilatoren slet ikke at blive nævnt i sammenhæng med Braun Silk-épil 9. I hvert fald er det eneste de har tilfælles betegnelsen epilator!

Ingen ventetid
Når man ikke kan prale af et ”thigh gap”, en lækker gylden farve eller pæne knæ… Så kan man i det mindste sørge for at stængerne er velplejede. Egentlig er jeg ikke sindssygt hysterisk eller særlig belastet, når det kommer til kropsbehåring. Alligevel foretrækker jeg, at mine ben er glatte, at hårene i næsen ikke er der, og at overskægget er trimmet både her og der…
Det har jeg i årevis fået gjort med sugaring, som er en fantastisk hurtig og effektiv men også temmelig dyr metode. Det værste ved sugaring er ventetiden… For når hårene begynder at vokse ud, så er det næsten ikke til at holde ud. Det føles som om der går en EVIGHED, før man atter ligger der med stængerne i vejret. Derfor sætter jeg kæmpe pris på at gøre det selv, og med Braun Silk-épil 9 er det muligt at fjerne hår helt ned til 0,5 mm… Det betyder, at du kan fjerne hårene, inden de stikker alt for meget.

Vind Braun Silk-épil 9

SkinSpa
Braun Silk-épil 9 har også navnet SkinSpa, og det dækker ret godt over maskinens forskellige funktioner. Den fine og meget handy maskine kan både eksfoliere huden og fjerne hår ved at epilere, barbere eller trimme. Tilbehøret til maskinen er lige til at klikke af og på, hvilket også gør det nemt at skifte mellem dem undervejs, som man ønsker.

  • Eksfolieringsbørsten: Du kan med fordel bruge den en til to dage inden, du vil epilere huden. Eksfoliering er et vigtigt skridt på vejen for at undgå indgroede hår. Og selvfølgelig er det effektivt mod trist eller grå hud, husk blot at smøre dig med creme efterfølgende.
  • Epilatorhovedet: Det smarte hoved er bredt med mange små pincetter, der effektivt fjerner selv meget korte hår. Bredden forkorter behandlingen, og det fleksible og vibrerende hoved sørger for en mere skånsom epilering. Til dette hoved hører to kapper, som muliggør epilering i ansigtet og andre sarte områder.
  • Barberhovedet: Det sidste hoved til maskinen må kun benyttes på tør hud, og det bruger du selvfølgelig der, hvor du ikke ønsker epilering. Med dette hoved kan du både barbere og trimme hårene.

Både børste- og epilatorhovedet kan altså med fordel bruges både på våd og tør hud, og maskinen kan sagtens tåle at komme med i bad dog uden ledning…
Det er meget praktisk at maskinen lyser på huden, det gør det meget lettere at se, om du har holdt helligdage undervejs i epileringen.

Vind Braun Silk-épil 9
Det skal ikke kun handle om mig og min historie med epilering, nu er det nemlig din tur til at dele… Hvis du har lyst til at fortælle, hvornår du føler dig velplejet og godt tilpas, og hvad der skal til for at opnå den følelse, er du nemlig med i konkurrencen om den fine Braun Silk-épil 9. Skriv kommentaren under dette indlæg inden mandag den 22. juni, hvor jeg i løbet af formiddagen lukker kommentarfeltet.
Held og lykke!

Indlægget er sponsoret og skrevet i samarbejde med Braun

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Pas på håret i solen