Pudderdåsernes Julekalender 2014: Glædelig 12. december

12.12.14
Too Faced Everything Nice

Too Faced Everything Nice

Nu bliver jeg altså nødt til at sige det… TAK til alle jer, der gider læse reglerne og som følger dem. Det er mere værdsat end I aner! Det er vidunderligt at kunne give lidt igen en gang imellem, så jeg håber, at de fine gaver, som jeg har valgt falder i smag…

Nu er det snart weekend
Nå… egentlig er det en rigtig dejlig fredag! Og min liv er generelt for kort til sure opstød!
I dag skal jeg til et virkelig spændende møde, og så skal jeg til gløgg hos Bloggers Delight i aften. For snart mange år siden fik jeg et ry i en af BD grupperne på facebook, om at jeg danser på bordene… Bevares… det var en noget løssluppen fest og NEJ, det er jeg stadig ikke for gammel til! Så det bliver med garanti sjovt med gløgg!
Det har jeg dog aldrig tvivlet på, især fordi for en uges tid siden sad Daniel, Frederikke og jeg med en lille is og skiftevis hostede og vrælede af grin. Det var ualmindelig befriende <3 og MEGET hyggeligt!
Det er også derfor, at jeg allerede nu har fundet dagens præmie frem, for jeg ved ikke helt, hvornår jeg har tid til at få skrevet hverken i dag eller i morgen. Derfor er det tidligt, at præmien kommer på i dag og først sent i morgen når vinderne (både fra den 11., og den 12. december) bliver offentliggjort.

Endnu en favorit
Der er selvfølgelig mange meninger om, hvilken makeup der er pænest, men jeg havde temmelig svært ved at holde min begejstring tilbage, da jeg blev præsenteret for Too Faced Everything Nice paletten. Det er en helt sindssygt lækker og meget gennemført palette, med gode og anvendelige farver, lidt spræl og selvfølgelig i rigtig god kvalitet. Min glæde over at se Too Faced på det danske marked igen er STOR! Og jeg kan se, at der er sket en del siden sidst, så det gælder bare om at få sagt ordentligt velkommen!
Too Faced Everything Nice er virkelig fuldendt, der er tre pensler, som faktisk er glimrende, to blushes, en bronzer, en highlighter,  tyve øjenskygger og en mascara i prøvestørrelse. Med andre ord er det præcis som Too faced siger: Everything Nice! For det ikke skal være løgn, er der også en hot pink taske med glimmer på og en guide til flere lækre looks…

Præmien
I går fnisede jeg sådan over nogle af kommentarerne… særlig alt det man egentlig gør for at glæde svigermor, falsk hensyn siger jeg bare… Tak for grin! Især over Matas citron striber… ja og alle de andre! Vi har jo alle været der, gjort eller sagt noget, bare fordi det var forventet af os. Derfor skal du i dag dele den sjoveste julegaveoplevelse i kommentarfeltet herunder…  Præmien er mega nice… nærmere bestemt Everything Nice! Altså Too Faced Everything Nice: Et styks fin palette fra Too Faced og et styks af min yndlings primer (som dog ikke er med på billedet her), som du kan læse utallige rosende ord om her på bloggen! Det er naturligvis Shadow Insurance også fra Too Faced. Tiden er løbet fra mig, og jeg skal løbe ud af døren, men jeg har taget masser af billeder af paletten, som jeg lægger på i morgen!

Vinderen af Avéne XeroCalm serie
Husk at læse reglerne, hvis du vil være sikker på et lod i dagens lodtrækning. Torsdagens vinder blev fundet på Random.org, og det er nummer 58 (fraregnet dobbelt kommentarer og mine egne kommentarer), så er det Baysen (11. december 2014 kl. 23:28):

Jeg har ofte brugt produkter, bare fordi jeg ikke havde råd til andet, eller bare fordi jeg burde bruge dem op. Ligemeget hvor utilfreds jeg har været.
Det gør jeg ikke længere. Nu sørger jeg for at få prøver med hjem, så jeg har mærket produktet på huden, sådan helt rigtigt, inden jeg åbner eller køber.

Hjerteligt tillykke med præmien Baysen, jeg skriver til dig snarest :-*

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
233 kommentarer
Louise Markussen

Den sjoveste (eller særeste?) julegave jeg nogensinde har fået, var fra min kæreste. Vi havde været sammen i tre-fire år, og man burde mene at manden kunne finde på noget godt, der ville passe til mig…
Så spændt, åbner jeg juleaften en sær størrelse gave, der rasler, og ud kommer… En Formel 1 racerbil. i Lego. Jeg havde godt nok svært ved at finde en grimasse der passede til den gave!
Mandens forklaring ‘Jamen, det er jo Kimmi Raikkonens bil, ham kan du jo godt lide’… Ahem…

Annesofie Kjeller Larsen

Min sjoveste julegave var en lidt skør, men også praktisk julegave fra min dejlige bedstemor… Gaverne har igennem årerne været meget svingende 🙂 Denne jul fik jeg en ostehøvl i grå plast! Min bror fik sådan en til at lave iskugler med

mosse

Jeg kan faktisk ikke rigtig komme i tanke om noget, men jeg kan fortælle at hjemme hos mig køre tv’et hele dagen om julen hvor vi alle ser de gode gamle jule klassikkere 🙂

Mia L.

Den sjoveste/mærkeligste julegave, var nok fra min kæreste et år.. Jeg havde ønsket mig en rigtig fin kjole, og da jeg åbner pakken fra ham, kan jeg for det første mærke, at pakken er blød og inde i pakken, møder mig noget tøj. Det jeg så får op af pakken, er en rædselsfuld blonde underkjole, som man kan have indenunder alt andet tøj. Han ved jeg altid har afskyet dem, men hvad fanden skal man sige?
Det endte med at jeg sagde til ham, at han havde været så sød at give mig en fin gave, men at jeg altså ikke helt var til underkjoler med blonder. Så kiggede han på mig “Underkjole?” Han havde altså bestilt den kjole jeg oprindeligt havde ønsket mig, og nu han tænkte over det, havde prisen også undret ham, da han betalte.. Så det hele var altså en stor misforståelse 😀

Julie Riber

Jeg fik sølv-pudse-grej af min bedstefar fordi han syntes vores sølvtøj trængte.. hmm;-)

Anne j

Hmm
Er så kedelig, at jeg ikke kan komme på noget 🙁
Men!! Min kæreste og jeg gav hinanden en Roadtrip gennem Australien for et par år siden. Til jul. Vi endte med en kaotisk jul. Som Startede hos vores meget velhavende chef i Australien. Som vi skulle holde jul med. Vi ankom i julegaven – verdens mest kiksede Toyota Van. Malet med graffiti. Ulækker faktisk haha! Bare det i sig selv var sjovt.
Men så havde vi ellers verdens sjoveste tur gennem Australien i denne klamme Van uden a/c, som Vi sov i. In the middle of nowhere. Med klamme insekter, tusind milliarder flagermus… Omringet af kaniner en nat.. Kan blive ved. Og jeg er ikke!! Camping menneske!!
Og så havde Vi den sjoveste nytårsaften på en rasteplads ved motorvejen med dyr pol Roger champagne, hot dogs og masser kænguruer 😉
Håber dette tæller som en sjov julegave 😉

Anette Henningsen

Til stor morskab for vores omgangskreds fik jeg for 3 år siden en playstation 3 af min mand. Alle der kender mig ved, at jeg har en rigtig lang ønskeseddel og altid med masser af skønne ting til mig selv. Faktisk får jeg af vide, at det er dejlig nemt at købe gaver til mig. Der stod ikke Playstation nogle steder på ønskesedlen, men det manglede han åbenbart selv :-)) Kort tid efter jul ilede han oven i købet ud og købte en rigtig splatterspil til min/sin PS.. Jeg overvejer stadig om jeg skal tage hævn. Måske han skal have en Lyngbyvase eller lignende i julegave 🙂

Anne V

min sjoveste juleoplevelse var dengang min fasters store Estrela Mountain hund stadig levede. Han var en kæmpe bamse, med virkelig meget pels og han ville gå rundt om juletræet med familien. Problemet var bare at hans hale hele tiden slukkede de nederste lys på træet. Og da vi var bange for at der ville gå ild i hans hale, blev han bedt om at sidde i hjørnet mens vi gik rundt. Så sad han der og hylede fordi han ikke måtte være med! Vi havde så ondt at han, men det var også lidt sjovt.

Sarah Jensen

Min sjoveste julegave oplevelse må være da min søde farmor gav mig underbukser…og nej, vi taler ikke om sådan nogle “alm” underbukser, men sådan nogle rigtige mormor underbukser i størrelse XXXL… om ikke andet, så fik vi da et godt grin 🙂

Rikke E

Sidste år fik jeg en replica af Draco Malfoys tryllestav i julegave af mine kæreste. Hele hans familie syntes det var en fuldstændig fjollet, dum og uromantisk gave – men jeg elsker den!

Din kommentar