Fredagsfavorit: Sephora Colorful Eyes It Palette Neutrals

Danmarks flotteste læber

Labello Modellips_DK

Foto: Labello

Sponsoreret indlæg

Vil du være model i Woman? Ikke nok med at du kan vinde den meget fine titel: ”Danmarks flotteste læber”, du kan også vinde et professionelt photoshoot, hvor du får en makeover og bliver stylet som model til en annonce om læbepleje i Woman og som kampagnepige på Labellos sociale medier.
Er du lidt genert, eller har du bare ikke lyst til at gøre det alene? Så kan du tage en veninde i hånden og deltage i konkurrencen Modellips sammen med hende.
Lyder det ikke fint?

Modellips
Labello har indledt jagten på Danmarks flotteste læber på Facebook og Instagram, så hvis du går rundt med en drøm om at blive model? Så synes jeg, du skal læse med her, det er nemlig ret let at deltage, og det er en god mulighed for at få øvet sig lidt og levet drømmen ud.
Konkurrencen Modellips kører Labello i samarbejde med Woman, og de fokuserer altså på lækre, bløde, kyssende eller smilende læber og i særdeleshed på de velplejede læber.

Sådan er du med i konkurrencen
Det er selvfølgelig vigtigt, at du allerede nu begynder at pleje dine læber bedst muligt. Det er nemlig den smukkeste og mest velplejede version af dine læber, som har chancen for at løbe med sejren i konkurrencen Modellips, hvis du:

 • Tager et selfie eventuelt sammen med din veninde, så har I mulighed for at vinde begge to!
 • Deler billedet på Instagram og Facebook og husker at tagge #modellipsDK og #Labello. Billederne bliver samlet på Labellos site Modellips. Hvorfra du selv kan dele linket til billedet for at få flere stemmer og dermed øge dine eller jeres vinderchancer.

Indtil december vil dommerpanelet hver måned udvælge et selfie. Kvinden eller kvinderne bag dette selfie vinder en skøn goodiebag med produkter fra Labello. Det er selvfølgelig vigtigt lige at læse reglerne, og sørge for at overholde dem!

Sponsoreret indlæg



Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

 • Sarah

  Åh, det er en nice konkurrence! Det er bare træls, at det altid er på éns private instagram, når man ikke bruger den til at smide selfies op ellers :( Men så må man jo leve uden at være modellos :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Sarah
   Det havde jeg slet ikke overvejet…

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Sephora Colorful Eyes It Palette Neutrals