Design din egen tandbørste med Jordan og vind en rejse til New York

Fredagsfavorit: Formula X Extraordinary og Wham!

Formula X Extraordinary og Wham!

Selvom farven grå er gået hen og blevet mere hip end nogensinde, så er det ikke noget nyt for mig at være vild med den fine farve. Grå er cool og ikke helt så tit rødtonet, som de brune farver er. Det er bare endnu en grund til, at jeg er vild med grå… De to farver fra Formula X, som jeg har brugt her hedder henholdsvis Extraordinary og Wham! Og er altså del af Formula X’s sortiment her i Danmark… Jaja jeg tror stadig på, at hele balladen kommer på et tidspunkt.

The System
Der er virkelig stor efterspørgsel på startsættet: The System fra Formula X, for de er godt nok tit udsolgt. Det er selvfølgelig fordi, mærket stadig er nyt og spændende, men det er med garanti, også fordi kunderne har hørt godt om det.
Og det er altså også noget særligt, når det kan holde helt op til syv dage på mine negle, som er så bløde, at de kan bøje… Det kan neglelak helt generelt ikke holde til. Samtidig er det hurtigt at bruge, fordi de forskellige lakker tørrer hurtigt op. Det er også en ret vigtig kvalitet i mine øjne, da tålmodig ikke er en af mine spidskompetencer.

Farverne
Det der med at finde ud af, præcis hvilke lakker vi har i Danmark, og hvilke lakker vi ikke har… Det har jeg opgivet. Helt overordnet synes jeg sådan set, at farveudvalget er ret så fint og varieret, men jeg er åbenbart ekspert i at falde for de farver, der selvfølgelig ikke er her. Der er dog også rigtig mange, som jeg er virkelig vild med.
En af dem er den lysegrå Extraordinary, som er helt uden glitter. En anden lak, jeg også har kastet min kærlighed på, er Wham!, som er en effektlak. Det er en klar base med perlemorshvide pailletter i, der er både bittesmå pailletter, stave og større hexglitter, og der er masser i, sådan at man ikke skal sidde og kæmpe for at få en enkelt paillet på neglene.
Der er efterhånden en del forskellige effektlakker, lidt almindelige lakker og en enkelt neonlak i min samling, og det er med garanti ikke de sidste Formula X lakker, der finder et hjem her hos mig.

Formula X finder du i Sephora, hvor The System koster 260 kroner, almindelige lakker koster 100 kroner, effekt-og speciallakker koster 120 kroner. Formula X Extraordinary og Wham! er del af den faste sortiment.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design din egen tandbørste med Jordan og vind en rejse til New York