Tirsdagstip: Ret fejlene…

The Body Shop Early-Harvest Raspberry Body Butter

The Body Shop Early-Harvest Raspberry Body Butter

Den er pink, den er pæn og så er den altså p**** velduftende. Det sidste er jeg selvfølgelig ikke meget for at indrømme… Men det er den altså. Min ældste søn har prøvesmagt og at dømme efter hans ansigtsudtryk, smagte den ikke helt som forventet… Men den dufter altså skønt af hindbær: frugtigt og sødt og slet ikke vammelt, som jeg forventede.
Selv den tilhørende Eau de Toilette er en god oplevelse, og især den har fået en hård medfart på de sociale medier, men på mig dufter den hverken sprittet eller kvalmt. Det er bare en let frugtig, frisk og selvfølgelig sødlig duft af hindbær. Egentlig kunne den meget vel være en af den slags dufte, som er oplagt at bruge sammen med andre for at tilføje lidt friskhed.

Smør og marmelade
Desværre kan jeg ikke prale af at have prøvet samtlige produkter i denne nye serie, men de to, jeg har prøvet her hjemme, har fungeret forrygende. Resten har jeg bare kigget på og duftet til i butikken.
The Body Shop er kendt og elsket for deres efterhånden mange forskellige Body Butters. Det er helt forståeligt, for er man faldet for nogle af varianterne, så er det sjovt at finde flere favoritter, og så er der næsten altid en, som man bare køber igen og igen.
Early-Harvest Rasberry Body Butter kunne meget mod forventning godt gå hen og blive en favorit hos mig. Som sagt er det på ingen måde en duft, jeg havde regnet med at falde for, alligevel har jeg flere gange haft den på som base for den duft jeg har valgt den pågældende dag. Og det er den rigtig god til. Den er proppet med gode olier, og alligevel har den en lækker konsistens, som ikke er alt for længe om at blive absorberet.
Da jeg fik en prøve på Early-Harvest Raspberry Body Scrub, talte vi lidt om, at det da er utroligt, så meget den ligner marmelade. Den er heldigvis ikke klistret, som en marmelade ville være, faktisk er det bare en rigtig rar og effektiv scrub.

Serien
I Early-Harvest Raspberry serien er der foreløbig fem forskellige (desværre også limited) produkter, nemlig Shower Gel, Body Scrub, Body Lotion, Body Butter og Eau de Toilette. At serien er limited, betyder jo at du skal rubbe neglene og købe lager, hvis du er vild med produkterne. Bliver serien en succes, kan det jo være, at vi får lov at se den igen. I hvert fald er det en ganske hyggelig duft her til sommeren, og jeg forestiller mig, at den let kan få minderne om varme nætter og bare tæer til at trænge sig på, når produkterne bliver taget i brug om vinteren.

The Body Shop Early-Harvest Raspberry Body Butter koster 165 kroner, og du finder den i The Body Shops butikker eller online i The Body Shops egen webshop. De resterende produkter i serien koster mellem 60-175 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

10 kommentarer

 • Eva jensen

  Jeg har altid været af den opfattelse at body shops produkter var proppet med parfume. Det er vel også tilfældet for denne serie?
  Det plejer min hud ikke at være alt for glad for men måske man skulle give det et forsøg. Den lyder jo super lækker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Eva
   Der er parfume i, men kun et af de allergene parfumestoffer (dermed ikke sagt, at man ikke kan reagere på den!). Der er mange af serierne, som er parfumerede og som indeholder flere af parfumestofferne nævnt ovenfor, men såvidt jeg husker, er Aloe Vera serien helt uden parfume.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er da kun limited i den forstand, at den kun er i butikkerne om sommeren. Det er en tilbagevendende serie, det er i al fald andet år i træk, at jeg har set den i sortimentet, men som sagt, blot som sommer special.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Satina
   Den kommer ikke nødvendigvis igen, selvom jeg også har set den før. Mindes dog ikke at være faldet for den før nu :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var lige ind og prøve dufte den for et par dage siden og hold da op! Det er den eneste Body Butter, som jeg er blevet absolut forelsket i. Synes altid de bliver ret kvalme, men denne har gjort sit indtryk på mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Signe
   Den er altså også rigtig skøn <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Jeg har aldrig været helt skudt i The body shops produkter, lige indtil jeg oplevede hampeserien! Jeg har altid vasket hænder alt for tit (meget lille blære) og gik simpelthen rundt med en nærmest øglelignende hud om vinteren, men så fandt jeg Hemp hand protector som på mirakuløs vis helede mine hænder :D jeg proppede det endda på benene en aften hvor jeg havde været lidt slem og pillede ved indgroede hår, og allerede et par timer efter kunne jeg se hvordan alle sårene havde lukket sig og det sved ikke længere. Virkelig vildt!
  Har I nogensinde prøvet den fantastiske serie :)??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Melanie
   Yep, den er drøneffektiv, men duften er jeg til gengæld ikke fan af, den nyere Absintheserie, synes jeg derimod, dufter fantastisk og er rigtig effektiv <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er simpelthen så sart overfor dufte (jeg opfatter dufte meget hurtigere/kraftigere end standarden) så den eneste af deres serier jeg kan klare er kokos. Derfor glæder det mig at se lidt nyt som jeg forhåbenligt faktisk kan klare duften af! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Amira
   Hihih hvor er det sjovt, jeg er ved at besvime, når jeg lugter til deres kokosserie :-D
   Kender du Sheaserien? Den er en af mine all time favoritter <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Ret fejlene…