Vil du teste Vichy?

Fredagsfavorit: Michael Kors Holiday Nail Set

Michael Kors Holiday Nail Set

På en rundtur i Magasin fandt jeg et alt for lækkert sæt med tre neglelakker fra Michael Kors. Da jeg havde uhensigtsmæssigt mange kontanter på mig, ville jeg selvfølgelig gerne betale kontant, det viste sig bare at være alt for vanskelligt for den ekspedient, som jeg havde valgt at gå hen til. Efter MEGET lang tid og ikke så lidt irritation endte jeg med at gå tomhændet der fra, for der var mange æsker tilbage på hylden, så jeg ville bare købe den en anden dag.

Fortvivlet
Da jeg gik i Magasin et par dage senere, ledte jeg fortvivlet efter sættet, men det var ingen steder. Hjemme igen blev jeg mere og mere irriteret over hele situationen, men der var jo ikke så meget at gøre ved det, så jeg gjorde, hvad jeg kunne for at slå sættet ud af hovedet. Det var dog en ret vanskellig opgave, fordi særligt den mørke Rock Star spøgte i min bevidsthed.

Eureka
Senere i december ville jeg i anden anledning kigge på Michael Kors og se nu dér… Sættet stod gemt væk på nederste hylde. Det virker nok overdrevet, fordi de fleste af jer udmærket ved, at min neglelak samling er alt andet end begrænset, men den glæde, som strømmede gennem mig ved synet af æsken, kan umuligt beskrives med ord.

Sættet
Som nævnt består sættet af tre neglelakker, som har en smuk effekt, i det de næsten syner flydende på neglen. Det er en finish, som vi kommer til at se meget mere til i løbet af foråret, når OPI om bare et par uger lancerer en lækker sølv variant af chrome teksturen.
Lakkerne i sættet er:

  • Rock Star som er en smuk pistolgrå nuance med masser af guld perlemor.
  • Runway Star er en lys guld nuance.
  • Super Star som er en lækker kobber nuance

De er blevet brugt meget flittigt henover julen, og jeg regner bestemt ikke med at lægge dem på hylden foreløbig.

Udsalg
I anledning af det store januarudsalg er også dette sæt blevet sat ned, og derfor kan du finde det i Magasin til bare 206,50 kroner. Heldigvis er sættet også blevet lagt online, så de af jer, som bor langt fra Magasin, ikke behøver at gå glip af tilbuddet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du teste Vichy?