Video: Sådan dækker du mørke rande

Sally Hansen Exotica Collection

Sally Hansen Exotica Collection

Complete Salon Manicure Nail Color er efter min mening en rigtig god neglelak. Når den hedder, det den gør, er det fordi et eneste lag lak skulle gøre det ud for: Underlak, styrkende og vækststimulerende pleje, farve og overlak, som både skulle være mere holdbar og have den helt rigtige blanke overflade. Hele syv funktioner i en og samme lak, og jeg er tilbøjelig til at være ret enig, selvom jeg alligevel altid bruger overlak. Samtidig er farverne altid pigmenterede og penslen er bred og god… Jeg er fan!

Farverne
Exotica kollektionen består af otte lakker, som er ret fine og kun findes i butikkerne i en begrænset periode. Min holdning til pasteller er som bekendt blevet ændret radikalt denne sæson, og derfor er jeg også blevet ret vild med denne kollektion. Farverne er bløde og varme, og ingen af dem har den der skarpe sprødhed, som ellers er almindelig for pasteller. Særligt når jeg har brugt dem sammen, har jeg bemærket den blødhed, som jeg synes farverne har. Selvom jeg ikke mindes at have beskrevet en neglelak sådan før, så vil jeg nærmest kalde nuancerne for uldne og let diffuse, altså på den gode måde.

Evening Glow (844)
En smuk let brænt creme orange nuance.

Tahitian Sunset (847)
En lys koral nuance med en lille bitte smule hvid perlemor.

Go Bananas (845)
Lys gul med lidt større stykker perlemor.

Palm Treat (843)
Lysegrøn creme nuance.

Vitamin Sea (842)
Lys mellemblå creme nuance.

Sgt. Preppy (848)
Pinkish lilla creme nuance.

Bleach Babe (841)
Perlemorshvid nuance.

Shore-ly! (846)
Nude creme nuance.

Fransk med et twist
Sidste år (tror jeg, det var) så jeg et billede af nogle fine nude negle med forskelligt farvede tipper. Det giver både de fortærskede franske negle en klædelig kant, og de nude negle lidt mere spræl.
Nude negle er super fint, men det er også en lille smule kedeligt i mine øjne. De klassiske franske negle er slet ikke mig, men når de bliver peppet lidt op, kan jeg godt overskue dem. At sige at denne manicure bare minder om franske negle ville være helt forkert, men ideen stammer altså fra ovennævnte nude negle med farvede tipper.

En kort, en lang, en trekant…
Som det ofte sker, blev jeg inspireret af farverne og pludselig gik der Jørgen Clevin i den med saks og tape. Som du nok kan se mangler både den orange Evening Glow og den hvide Bleach Babe, men de resterende lakker er alle sammen brugt. Først lakerede jeg neglene med Shore-ly!
Desværre bliver min tålmodighed hurtigt udfordret, så hvis du synes, at trekanterne ikke er knivskarpe, så er det, fordi jeg satte tape på lidt for våd neglelak. Det rigtige at gøre er selvfølgelig at vente, til neglelakken er tør, denne proces kan fremskyndes ved at bruge en hurtigt tørrende overlak. Lad endelig være med at bruge hurtigttørrende dråber, de indeholder olie, og derfor vil hverken tape eller neglelak kunne hæfte på neglene efterfølgende.
Om du klipper en trekant i et stykke tape og sætter på neglen, eller om du sætter tape på kryds, så krydset danner den størrelse trekant, som passer til dine negle, er helt op til dig. Det er den sidste model, jeg benytter mig af, fordi jeg bilder mig ind, at det går hurtigere og at det er lettere at få trekanten til at passe i størrelsen. Når tapen er placeret, maler jeg med den farvede lak og fjerner tapen, så snart farven har den intensitet, som jeg vil have.
Her har jeg brugt Tahitian Sunset på tommelfingeren, Go Bananas på pegefingeren, Palm Treat på langfingeren, Vitamin Sea på ringfingeren og Sgt. Preppy på lillefingeren.

Du finder Sally Hansen Complete Salon Manicure Nail Color i Matas og i Matas Webshop, hvor lakkerne koster 89,95 kroner.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Sådan dækker du mørke rande