Garnier Olia: Oliebaseret hårfarve til hjemmebrug

Tirsdagstip: Brug tørshampoo i tide

Batiste tørshampoo

Når det er varmt kan håret godt drille, det klasker sammen og sidder som en våd karklud på hovedet. Tørshampoo er ikke noget, som jeg bruger særlig tit. Faktisk bruger jeg det nærmest aldrig, fordi jeg elsker at vaske hår og derfor sjældent springer hårvasken over.

Fint hår
Mit hår er meget fint og derfor kan det godt blive både trist og tungt efter svedige cykelture og masser af solcreme. Det er her, tørshampoo kommer ind i billedet. Tørshampoo er simpelthen genial til at undgå det fedtede hår, hvis bare du bruger den på det rigtige tidspunkt. For mit vedkommende er det efter håret er tørt, det kan være i løbet af formiddagen eller om eftermiddagen afhængigt af, hvad jeg lige laver den dag.

Kraftigt hår
Hvis dit hår er kraftigt, har du sandsynligvis ikke behov for at vaske det dagligt. Hvis du bare holder fedtniveauet nede med en tørshampoo, kan du sikkert forlænge perioderne uden hårvask markant. Tricket er at bruge tørshampoo, inden håret ser fedtet ud. Det lyder måske ulogisk, men det er virkelig det, som gør hele forskellen.

Rent hår
Hvis du tror, at du kan lade være med at vaske håret og friske op med tørshampoo, når dit hår allerede klæber mod hovedet. Så tager du fejl! Selvfølgelig kan det lade sig gøre, men det er meget sjældent et lækkert resultat. Husk derfor at friske op med tørshampoo i tide, altså inden dit hår er blevet trist, fedtet og tungt.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Guuuud, det anede jeg ikke! Måske derfor tørshampoo aldrig rigtig har virket for mig og mit tynde hår :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej det vidste jeg slet ikke D: tak for tippet. og tillykke med de 3333 followers på bloglovin, håber jeg når dertil en dag.
  mange kram
  // Camilla Christine
  Nike giveaway – http://www.fitspoblog.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tusind tak Camilla Christine. Det er sødt af dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kære jer, kender I til nogen tørshampoo uden parfume, som er værd at investere i? KH
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Mette
   Har du prøvet den fra Apoteket?
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garnier Olia: Oliebaseret hårfarve til hjemmebrug