Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick

Anmeldelse: Clinique Nail Enamel

Clinique Nail Enamel

Min første neglelak var fra Clinique. Den var nøje udvalgt blandt et hav af forskellige røde lakker … ja den gang var pink og rød de mest opsigtsvækkende farver, man kunne finde. Det var i 1989 Det vil sige lang tid før Pulp Fiction fik gjort Rouge Noir til en selvfølge på alles negle. Den farve blev købt mange gange efterfølgende og jeg blev ikke særlig glad, da Clinique valgte at lade neglelakkerne udgå.

Har du rørt ved dine øjne i dag?
Et af målene med den nye neglelak, er at undgå hudirritationer i ansigtet især omkring øjnene. Det er åbenbart ikke helt ualmindeligt, at folk ikke laver koblingen mellem nylakerede negle og irritationer. Vi rører ved øjnene eller øjenomgivelserne cirka tohundrede gange, så det er ikke utænkeligt at neglelak kan være synderen, når det gælder allergi og udslæt. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at neglelak er hårdt for huden. Og derfor er Clinique Nail Enamel særligt udviklet til sart hud og øjne.

Ny generation
Hvornår helt præcis Cliniques lakker udgik, kan jeg ikke huske, men det er i hvert fald så lang tid siden at mit lager af den røde yndling er nede på sidste flaske. I denne uge kom Clinique tilbage med de helt nye og allergivenlige neglelakker. Farveudvalget er i mine øjne rigtig fint især her hen over sommeren, hvor du både finder blå, lys grøn, gul og klar koralrød, men kun hvis du handler online.
Endnu har jeg stadig til gode at sammenligne min fine røde yndling med de nye farver, men jeg må indrømme, at jeg virkelig håber på at finde den blandt de tolv faste farver.

Noget at leve op til
Hvordan blev en lak fra Clinique favorit, spørger du måske? Det gør den på grund af fabelagtig holdbarhed og selvfølgelig på grund af den røde farve, som bare passer helt perfekt til min hudfarve. Det er meget sjældent, jeg forventer god holdbarhed af en neglelak, men det gjorde jeg af Clinique Nail Enamel. I mine øjne giver det ikke rigtig mening at tale om holdbarhed. Alles negle er forskellige, og derfor er god holdbarhed for mig ikke nødvendigvis det samme som god holdbarhed for dig. Neglelak holder generelt virkelig dårligt på mig, men da jeg tog Clinique Nail Enamel af på tredje dagen, var den hel og fin.

Prikker
De fire farver jeg har brugt på billedet er fra venstre mod højre: 14 Hula Skirt en let støvet lys grøn, 04 Hi Sweetie en fin klar pink, 16 Splish Splash klar blå og 05 Really Rio en fin koral nuance. Alle fire farver dækker flot ved første lag og perfekt ved andet. Med Cliniques nye lakker kommer også Base and Top Coat som også er nem at have med at gøre, og så skulle den oven i købet sørge for ekstra holdbarhed.

Her kan du finde dem
Clinique Nail Enamel koster 155 kroner og du finder dem der, hvor du ellers køber Clinique: i stormagasiner, parfumerier og i udvalgte Matas. I Cliniques danske webshop kan du købe de fire sommerfarver og selvfølgelig også de resterende tolv lakker.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

 • Vil bare lige indskyde, at både Dan Turell og jeg havde sorte negle i 70’erne. Da jeg blev reklametegnerelev i 1977 var et af mine kendetegn lange, kulørte negle – bl.a. smukt blå. Kan ikke huske hvilket mærke det var jeg købte, tror ikke jeg havde råd til Clinique :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Haha :-D Jeg var lige ved at nævne sort, men så tænkte jeg, at det ved ALLE jo :-P Det, jeg mener, er selvfølgelig, at de anderledes farver ikke var at finde hos de større mærker. Mary Quant og den slags havde jo mange fede farver :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick