Guide: Sådan undgår du elektrisk hår

d:fi d:struct pliable molding creme – min første yndlingsvoks

dfi dstruct pliable molding creme

Den blå voks med den kunstige duft af ananas var en af de første voks, jeg købte tilbage i sidste århundrede. Og den har ikke ændret hverken form eller duft siden.

Dengang havde jeg sjovt nok også den længde hår, jeg har nu, nemlig page, og det er åbenbart når mit hår har præcis den længde, jeg finder d:fi d:struct pliable molding creme frem. Og gør det igen og igen.

Konsistensen er klistret, men hvis man bruger bare en lille smule, så giver d:fi d:struct en god blanding af hold og pleje. Det er i hvert fald ikke på grund af duften, jeg holder af den.

Voksen er baseret på olie – blandt andet vaseline og lanolin. Der er absolut intet galt med at bruge mineralsk olie i håret. Tværtimod. Mineralsk olie trænger ikke ind i håret på samme måde som kokosolie gør, men et studie i Journal of Cosmetics Science har vist, at det ikke har den store betydning for dets evne til at beskytte håret. Resultatet bliver i den sidste ende stort set det samme. Og det er i hvert fald ikke skadeligt for håret – tværtimod.

Fast hold
Det er til gengæld fedtet – som alt andet fedtstof og olie er, og du skal derfor bruge den med varsomhed. En lille smule er nok. Men i modsætning til mange andre fedtede vokse, så er der rigtig god hold i denne, så den sørger for at holde mit fine og flyvske hår, hvor det skal være.

Trods den kraftige duft af ananas så er parfume faktisk ikke ret fremtrædende på ingredienslisten. Der er kun almindelig parfume og – en sjældenhed indenfor hårprodukter – ingen af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer.

Her kan du købe det
d:fi d:struct pliable molding creme har en normalpris på 130 kroner og kan købes hos rigtig mange frisører og på nettet, hvor den stort set alle vegne koster 100 kroner, som for eksempel hos E-voks.

Har du prøvet den ? Det er jo mildest talt ikke et nyt produkt på markedet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Sådan undgår du elektrisk hår