Tirsdagstip: Variér dækningen

A-Derma Exomega Balm nu i pumpeflaske med 400 ml.

A-Derma Exomega Balm Pumpe

Det er ikke et nyt og smart produkt, og det er heller ikke første gang, A-Dermas Exomega serie bliver nævnt her på Pudderdåserne. Serien har fulgt mig i en hel del år efterhånden, faktisk er det den serie, som reddede og stadig redder min altid tørre, irriterede, røde og reagerende hud.
Det var min søde veninde med den astma og allergiramte søn, som gav mig en tube. Hun havde lyttet til min klagesang adskillige gange før og opfordrede mig til at prøve. Den tube blev starten på et nært forhold til Exomega ikke blot for mig men også for resten af familien.
Det, der til gengæld er nyt, er at den i øjeblikket kan købes i pumpeflaske med 400 ml.

Dagligt nødstilfælde…
Resten af familien består for mit vedkommende af to skønne knægte og den mest cremeforskrækkede mand i universet. Drengene er blevet smurt fra top til tå efter hvert bad, siden deres allerførste bad. Det er en vane på lige fod med det at vaske hænderne, når man kommer hjem, og inden man spiser. Indsmøringen varetager de selv, og det gør de, fordi der ikke har været meget hjælp at hente fra deres far. Han er nemlig af den opfattelse, at creme er ondskaben selv. Han har for nylig indrømmet, at ideen med, at creme bare er noget fedtet stads, og at det ingen gavn gør, nok er lidt ekstrem. Det har dog ikke ændret på hans modstand og creme for ham er kun noget, som bliver brugt i nødstilfælde.

Sådan får man drenge til at bruge creme
De fleste med børn ved, at de daglige rutiner godt kan ende som uhensigtsmæssige magtkampe. Og sådan kunne det nemt være gået med cremen, netop fordi min kære mand er så cremeforskrækket, som han er. Når man vil have sin vilje, gælder det indimellem om at angribe udfordringerne anderledes. Det var jeg godt klar over, da jeg første gang instruerede manden i indsmøring af vores ældste. Derfor har jeg altid gjort indsmøringen til noget særligt. Uden at vide det, har min mand spillet en stor rolle i den plan. Han er nemlig ualmindelig god til at tegne, og derfor har hans opgave været at dekorere tuber og flasker med alle mulige motiver og selvfølgelig navn. Der er nemlig noget helt særligt ved at have sin egen tube (eller hvad det måtte være). Nu har drengene selvfølgelig fundet ud af, at indholdet i tuberne var ens, men dengang betød det noget og det var et privilegium selv at være herre over cremen og indsmøringen.

Fedtprocent
Herhjemme er der altid tre forskellige varianter af Exomega creme: nemlig en lotion med et fedtindhold på 21%, en creme med et fedtindhold på 28% og en fedtcreme med et fedtindhold på 43%. I øjeblikket er det fedtcremen, som bliver brugt flittigst. Og sådan forestiller jeg mig, at det er i mange hjem. Årstiden gør i hvert fald sit til, at huden trænger til ekstra beskyttelse. Som nævnt kan fedtcremen lige nu købes i pumpeflaske med 400 ml.
Sædvanligvis finder du kun denne formidable fedtcreme i en tube med 200 ml. i. Som om fordelen ved pumpen ikke er nok, så koster de ekstra 200 ml. kun 44 kroner. Det er da en besparelse, der er til at tage og føle på.

A-Derma Exomega finder du på Apoteker i hele landet. Fedtcremen koster 175 kroner for 200 ml. i tube og 219 kroner for 400 ml. i pumpe.

Husk at følge Katja @pudderkatja og jeg @hehelene på Instagram, hvor du i dag kunne se billeder fra pressemødet for A-Dermas nye lækre ansigtspleje. Det bliver en fornøjelse at fjerne makeup om et øjeblik…

Dette indlæg indeholder et eller flere gratis presseprøverFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

15 kommentarer

 • Super fedt indlæg! Tak for tippet! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Helene.

  Jeg må først og fremmest skynde mig at rose jeres fantastiske blog. Det er netop denne form for upartiske vejledning som jeg har ledt efter i mange år. Nu er i heldigvis fundet og har fået endnu en trofast læser. Billigt er det dog ikke at være jeres læser. :-) Jeg har måtte investere i MAC blush, 2 x Clinique chubby stick, Matas Granatæble lotion, dagcreme på tube i stedet for krukke og mere som jeg ikke lige kan huske på stående fod. :-)

  Nu har jeg imidlertid et spørgsmål, for jeg er nysgerrig efter at høre hvorfor du smører dine børn ind efter hvert bad? Efter at have læst ovenstående sad jeg med tanken om jeg var en ‘dårlig’ mor fordi jeg aldrig har smurt mine børn ind? Har du børn med sart hud eller er det forebyggende? Jeg er nemlig velsignet med to størrelser på 6 og 9 med super sund hud, der aldrig er tør, har eksem el. lign., så jeg har aldrig tænkt tanken om at de skulle smøres ind.

  Mange hilsner og tak for en god blog.
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Anne
   Hjerteligt velkommen til vores univers, vi satser på, at du med tiden kan spare penge ved at læse med, selvom behovet for nyanskaffelser kan blive stort ;-)

   Hvor er jeg glad for, at du spørger! Indsmøring af den store startede faktisk med babymassage, som var meget oppe i tiden der for 11 år siden. Nu bor jeg jo på Østerbro og her regerer speltmødrene, og som ung nybagt mor (ja, jeg var 25 år og det var MEGET ungt dengang, haha!) prøvede jeg desperat at leve op til forventningerne om, hvordan man var en RIGTIG mor. Det er jeg heldigvis vokset fra :-P
   Den mindste har haft mere vanskellig hud, men det er han vokset nogenlunde fra.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Herhjemme har jeg et barn med børneeksem. Det kræver intensiv fugtpleje i et forsøg på at undgå steroidcreme – det må du heller ikke sammenligne med dine børns sunde hud. Hvis deres hud virker fin, fugtet og glat – så er den det også :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Jensen

  Hej Helene,

  meget svært at slippe jeres blog, når først man går i gang med at læse…

  Jeg bruger også selv denne creme på mig og børnene. Jeg har købt den på tyske http://www.farmaline.de, hvor jeg i november sidste år gav 49,45 Euro for to flasker og forsendelsen. Er da en ok besparelse, som kan være værd at tage med!

  Mange hilsner fra Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Dorthe
   Tusind tak, det er da et fantastisk kompliment <3
   Det var dog en rædselsfuld side at linke til ;-) Jeg kan allerede mærke, at det bliver et MEGET dyrt bekendtskab! Efter hurtig hovedregning er jeg noget frem til at en enkelt koster cirka 230 kroner og to koster cirka 380 kroner med forsendelse. Som du siger er det en fin besparelse, men jeg håber nu på, at vi sammen kan sørge for at denne størrelse kan blive på det danske marked.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Prangsgaard Carstensen

  Hej Pudderdåser:)
  Tak for gode indlæg på bloggen.
  Dejligt at se, andre har opdaget denne skønne creme. Jeg bruger den selv til mine to børn på hhv. 5 & 8, som har en smule atopisk (børne-) eksem og her er cremen supergod. Især i denne KOLDE tid skal der smøres ekstra.
  Mine børn har heldigvis også været vant til at blive smurt ind efter bad – ikke hver gang, men næsten:)

  Mange hilsner
  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg tænkte om i måske har prøvet nogle af produkterne fra matas natur serien? Jeg mente jeg læste her på bloggen at der kom et indlæg men kunne bare ikke finde noget, er selv meget interreseret i serien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  He he, det lyder som manden her hjemme, Helene. “Creme er bare noget som fabrikanterne bilder os ind, at vi har brug for. Hvis man aldrig startede med, at bruge creme, så ville huden ikke have brug for det”. Selv når han cykler 12 km i 12 graders frost, har han intet i ansigtet.

  Som Anne nyder jeg også bloggen meget, fordi at man fornemmer, at I har sat jer ind i sagerne. På nogle punkter har det givet liiiidt ekstra shopping, mens jeg nyder, at jeg andre gange har kunnet spare penge ved at skifte produkter. I er tit indover i tankerne, når man skal købe noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  EEEEELSKER A-derma :) Mest fantastiske cremer …. og var faktisk meget pudsigt, for min veninde anbefalede mig A-derma og pudderdåserne på een og samme tid – hun havde nemlig læst om den herinde – og siden er jeg blevet forelsket i både cremerne og dåserne :) hehe.

  Udover det … dejligt, at den er i 400 ml her i DK nu, men når den kun koster 125 kr på apo-rot.de, så er det altså svært at støtte den på det danske marked – ihvertfald for mig :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SM

  de d’damer :-)

  Har i erfaringer med: La Roche-Posay Effaclar Duo?
  http://www.echemist.co.uk/p-la-roche-posay-effaclar-duo

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej desværre – den har jeg ikke testet endnu

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spænende :-) Bruger aldrig mærket. Men måske jeg skulle prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kan man bruge den i ansigtet? :=

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Emma
   Det kan du tro, at man kan <3
   Men det er en meget fedtet creme :-)
   Jeg kunne ikke være foruden!
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Variér dækningen