Fredagsfavorit: Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

Ciaté Sequinned Manicure

Ciaté Sequinned Manicure

I løbet af nytårsaftensdag kom der flere og flere billeder på Instagram med Ciatés Sequinned Manicure. Når det er sagt, synes du måske, at det er lige lovlig sent, jeg skriver dette indlæg?
Tro mig, jeg har prøvet… først slettede min computer indlægget og så forsvandt mine billeder fra Photobucket. Derfor har jeg holdt nogle dages pause, for at se på det med friske øjne, når jeg skulle skrive det hele forfra…Iiiihhh altså!

Ciatés Sequinned Manicure er små pailletter i forskellige nuancer som funkler og glimter på neglene. Om du er til pailletter på alle neglene, eller om du foretrækker en enkelt negl eller to hist og pist er helt op til dig.
De fleste (udenlandske) neglebloggere er stadig ikke helt glade for Ciaté og ja, det er dyrt for en dåse pailletter og en klar lak, da begge dele kan købes for cirka det kvarte på Ebay
Når det er sagt, er det en del lettere at købe en æske, hvor man kan se, hvad man får og tingene er samlet. Man kan selvfølgelig sagtens bruge glitter eller andre pailletter, og på neglene er det ikke så vigtigt, hvilken type glitter du bruger. Derfor kan du bruge hvilken som helst glitter, som passer til dit outfit.

Tip: Når du anvender større glitter eller pailletter, er det en god idé at lakere en negl af gangen og skubbe glitteret på plads på neglen, mens lakken endnu er våd. Selv om det måske kun er kanten af pailletterne, som hæfter i lakken, ser det hurtigt sjusket ud, hvis de ligger ud på huden på fingrene.

Tip: Det er ikke meningen at du skal lægge overlak på, da denne vil fjerne noget af effekten, fordi pailletterne er så store. Hvis du derimod anvender andet og særligt mindre glitter, synes jeg, det er en fordel med et eller to lag overlak. Her er det dog en god idé med en overlak, som du kun anvender til det formål. Da det er svært om ikke umuligt at undgå glitter i selve lakken.

Harlequin
Harlequin
Du finder selvfølgelig både blå, grønne, røde og sølv pailletter i Harlequin. På billedet havde jeg testet glitter neglelak under pailletterne på det yderste af neglen, og jeg synes faktisk det fremhæver de enkelte farver ret fint. Så sådan har jeg også gjort de andre gange, jeg har brugt pailetterne. På den måde kan du selv vælge, hvilken af de fire farver du ønsker at fremhæve, ved at lægge den ønskede farve på og derefter den klare Sequin Glitter Grip ovenpå den valgte farve.

Super Duper
Super Duper
Farverne i Super Duper er svære at skelne fra hinanden, men i min dåse er der i hvert fald bronze, sort og sølv pailletter. Det er den af de tre, som i mine øjne er mest klassisk og anvendelig, super glitret på en nedtonet måde på grund af de rene metalliske farver. Den er virkelig fin med sort, mørk grå og glimmer under. Og den er også særlig fin i kombination med mørkere farver. Indtil videre er det den jeg har brugt mest af de tre, men det er altid kun som accent, altså kun på udvalgte negle i stedet for alle ti.

Tutu
Tutu
En rigtig prinsessedrøm? Tutu er i hvert fald den mest girly af de tre varianter med farverne guld, lilla, rød og pink. Den er mere iøjnefaldende end de øvrige og ved at lægge matchende lakker under, som jeg har nævnt ovenfor, kan du virkelig fremhæve de enkelte farver. Igen synes jeg den gør sig bedst på enkelte negle, men den ser nu også fin ud på alle ti på en gang.

Hvor og hvordan
Ciaté Sequinned Manicure kan købes i Sephora og koster 160 kroner. Udover pailletterne,  finder du Sequin Glitter Grip, en lille pensel og en enkelt vejledning i æsken.

Er Ciaté Sequinned Manicure noget for dig?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

9 kommentarer

 • Lol – technology is a bitch sometimes! ;)

  Tutu ser godt nok fin og girly ud, den må jeg altså lige overveje om jeg ikke skal købe med hjem fra USA ;) Dog er Super Duper altså klart favoritten stadig!
  Håber I er kommet godt ind i det nye år søde dåser <3

  //C

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Smukke
   Jo, tak jeg er i hvert fald… Jeg var på arbejde nytårsnat, æv! Super Duper er SÅÅÅ fed! I <3 it!

   Ja, du skal da have masser af neglelak med hjem… det oster jo ingenting derovre…SUK! Håber også dit nytår var lækkert…det så sådan ud på Instagram :-*

   Servere og teknologi er sædvanligvis mine venner, men denne gang…. Nøj, hvor jeg sagde nogle grimme ord!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, bare tæer og sommerkjole er der ikke meget der slår :) Øv øv! Forsinkede nytårsdrinks når jeg er hjemme igen så – skal jo også snart hilse ordenligt på din partner in crime!! ;)

   You are so right! Jeg er stadig Essie-sucker så har fyldt lageret op med hele farveskalaen! <3

   Møs!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Jensen

  Bestemt ikke noget for mig. Men det kunne da være meget sjovt at prøve, synes bare det er lidt tosset!
  Er heller ikke så meget til de der furry nails; http://www.muastore.co.uk/index.php/fur-effect-nails

  Men det er vel også smag og behag, holder mig bare til glitterlakkerne :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må ærlig sige det blir aldrig mig :) ville klart foretrække en alm. glitter neglelak ^^ prisen er jo nærmest uhyggelig xD
  Uheldigt med blogindlægget, men kender det kun alt for godt :) har også prøvet at lave 3 indlæg og så kommer man til at trykke “gem” istedet for “udgiv”…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hahaha Charlotte, ja…lidt uhyggelig er det! Jeg synes næsten det er værre at trykke udgiv, når man vil gemme :-P
   Uanset hvad er det møg irriterende, når teknikken driller!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg også Tutu :) Jeg brugte Glitter grip som topcoat.. Det fungerede rigtig fint :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes de er noget så fine ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Origins Drink Up Intensive Overnight Mask