Nyt fra Max Factor: Facefinity Foundation og Eye Brightening Mascara

Fredagsfavorit: Nilens Jord Blush i farven 704 Peach

Nilens Jord Blush i farven 704 Peach

Da jeg så denne blush første gang, var jeg skeptisk, der er nemlig en hel del guldperlemor i. Farven er lys og meget anvendelig, da den giver det helt rette friske look. Nilens Jords produkter er fine og meget lette at have med at gøre. Pigmenteringen er god og den guldperlemor jeg frygtede er heldigvis ganske diskret.
Blushen er god til alle slags look, fordi den netop giver en smuk og naturlig glød. Den ligger fast i min makeuptaske og bliver brugt hver eneste gang, jeg er ubeslutsom og ikke lige har tid til at kigge i alle paletterne.

Nilens Jord Blush koster 149 kroner og kan købes i Matas, parfumerier og Magasin.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

9 kommentarer

 • Uuuh jeg har også haft kig på denne men blev skræmt af glimteriet… Men lyder som om jeg skal ud og “investere” (ok prisen er jo også en fordel) i den.
  Helene, lavede du en gang en guide i at lægge blush? Jeg kan ikke finde den.

  God weekend ‘dåser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Sofie!
   Altså jo….jeg har lovet at lave en…men det er min akilleshæl. Det indlæg blev bare længere og længere. Nu er det bare irriterende og rigtig træls. Da vi lavede video forleden, besluttede vi at gøre det på film i stedet. Så det håber jeg, vi får gjort snart.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ah ok, så forstår jeg bedre at jeg ikke kan finde den :-)
   Vil glæde mig til at se den “live”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, den har jeg! Jeg stod så sent som i morges og tænkte, at den virkelig får en til at se friskere ud! Jeg er fan :-) Og så er den nemlig ikke særlig glitteragtig overhovedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Og så er den oven i købet fin med prikkerne, totalt winwin <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har den også i min make up taske, men den er svær for mig at bruge, da jeg aldrig synes kinderne kommer til at se ens ud, mens på den måde at den ene altid er lidt mere rød, imens den anden har glimmer – det irriterer mig grænseløst, for jeg synes den er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Det lyder da sært Debbie! Vil du fortælle, hvordan du bruger den, fra du åbner låget til den rammer kinden?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frøken Jensen

  Den har jeg! Og er helt enig i at den da bare er helt fantastisk. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Nej, det kan jeg jo godt forstå :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra Max Factor: Facefinity Foundation og Eye Brightening Mascara