Tirsdagstip: Husk dine øjenbryn

Vind produkter til din hårtype fra Pantene

Vi har fundet og kontaktet de heldige vinder til Pantene workshoppen på tirsdag, og vi glæder os rigtig meget til at se jer. Men inden da vil vi gerne glæde alle jer andre med at uddele en gaveæske til tre vindere.

Pantene lancerer nu et helt nyt line-up af hårprodukter, hvilket vil sige, at alle produkterne, som vi kender dem, bliver udskiftet og redesignet totalt. Den nye serie er tilpasset tre typer: Fint, normalt/tykt og farvet hår.

Du kan vinde den serie, der passer til dig, så for at vinde skal du svare i en kommentar herunder på, hvilken af de tre hårtyper, du har. Gå også ind og synes godt om Pantenes helt nye danske Facebookside, og så er du med i konkurrencen. Vi trækker en vinder mandag aften.

Jeg behøver vel ikke sige, hvilken serie begge dåser har?

Pantene modelFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Næste indlæg

Tirsdagstip: Husk dine øjenbryn