Lørdagslook: Kuffertvenlig makeup

Tweezerman pincet

Når man er et par gamle hekse som os, så er en god pincet en absolut uundværlig ting at have ved hånden hele tiden. Jeg har et par favoritter, som følger mig tæt, men seneste skud på stammen er Tweezerman, og jeg synes, jeg skylder en opdatering.

For jeg har tidligere skrevet om, at jeg har haft dårlige erfaringer med mærket, som jeg mistænkt skyldtes en forfalskning. Det ER nemlig et mærke, der bliver forfalsket i stor stil, og som man derfor skal være yderst påpasselig med at købe fra en seriøs butik.

Men når man så gør det, så er belønningen der også. For det er bare en supergod pincet. Den gør det det, den skal: Nemlig at fange alle de hår, man sigter efter. Og den er ikke blevet sløv endnu, jeg har haft denne siden juletid. Og NÅR den bliver sløv, så kan du sende den til Tweezerman og få den slebet, så længe det er fysisk muligt.

Jeg har haft denne lille pink sag siden jul, og det ER en helt fantastisk pincet. Så enten har min gamle Tweezerman fra for 5-6 år siden været en mandagsmodel eller også har den været fake. Jeg kan ikke længere huske, hvor jeg købte den. Denne er helt uden sammenligning med den i hvert fald.

Hvilken pincet bruger I?

Her kan du købe det
Tweezermans pincet koster 150 kroner og kan købes på nettet og hos Magasin på Kgs. Nytorv og i Lyngby. Nærmeste forhandler oplyses på 33 14 14 05.

17 kommentarer

 • M.

  er tweezerman bedre end heart tweezer fra dumont beauty? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Mmmmh nej. De er lige gode kvalitetsmæssigt synes jeg. Og så kommer det an på hvilket greb man foretrækker. Jeg bruger begge mine meget (de hormoner der…) Jeg har svært ved at vælge – Dumont er nok min favorit pga grebet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med de hormoner jeg har arvet, er en god pincet et must. Bruger en tweezerman som jeg ikke engang kan huske hvor jeg har købt, så gammel er den, men still going strong :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jep, kender godt det med de hormoner der!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en virkelig god pincet fra Sephora som ligner din Tweezerman på en prik. Har haft den i umindelige tider men den virker stadig perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Må jeg prøve at kigge på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Jeg har også en Sephora – Faktisk to. Og de er fantastiske. Ihvertfald et forsøg værd og prisen er jo så alle kan være med. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger den pincet, som følger med Youngbloods øjenbryns sæt, den bedste jeg har haft!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kan man mon købe den seperat?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Nej, jeg mener desværre ikke, den kan fås separat, ligesom man heller ikke kan købe den geniale voks, der er i sættet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Øv. Det er surt den slags

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Bruger også tweezerman, har faktisk den samme som din i lyserød, den har holdt i over 2 år nu:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Til jer der ikke lige bor i en stor by: De har dem i Matas:-) (Jeg har én, og ja, den er usper god!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Har de det nu? FAB! Det er noget relativt nyt så

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej! Jeg ved godt det er et gammelt indlæg, men måske I ser det alligevel. Keg har lige købt en Tweezerman pincet. Og den er simpelthen den dårligste pincet jeg har haft? Den knækker bare hårene i stedet for ar hive dem ud, men er virkelig dårligt resultat til følge. Det er som om den bare er skarp og dermed knækker hårene når jeg hiver. Har aldrig oplevet det med andre pincetter, men gør jeg mon noget forkert?
  Kh. Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Kuffertvenlig makeup