Tweezerman pincet

01.07.12

Når man er et par gamle hekse som os, så er en god pincet en absolut uundværlig ting at have ved hånden hele tiden. Jeg har et par favoritter, som følger mig tæt, men seneste skud på stammen er Tweezerman, og jeg synes, jeg skylder en opdatering.

For jeg har tidligere skrevet om, at jeg har haft dårlige erfaringer med mærket, som jeg mistænkt skyldtes en forfalskning. Det ER nemlig et mærke, der bliver forfalsket i stor stil, og som man derfor skal være yderst påpasselig med at købe fra en seriøs butik.

Men når man så gør det, så er belønningen der også. For det er bare en supergod pincet. Den gør det det, den skal: Nemlig at fange alle de hår, man sigter efter. Og den er ikke blevet sløv endnu, jeg har haft denne siden juletid. Og NÅR den bliver sløv, så kan du sende den til Tweezerman og få den slebet, så længe det er fysisk muligt.

Jeg har haft denne lille pink sag siden jul, og det ER en helt fantastisk pincet. Så enten har min gamle Tweezerman fra for 5-6 år siden været en mandagsmodel eller også har den været fake. Jeg kan ikke længere huske, hvor jeg købte den. Denne er helt uden sammenligning med den i hvert fald.

Hvilken pincet bruger I?

Her kan du købe det
Tweezermans pincet koster 150 kroner og kan købes på nettet og hos Magasin på Kgs. Nytorv og i Lyngby. Nærmeste forhandler oplyses på 33 14 14 05.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
17 kommentarer
M.

er tweezerman bedre end heart tweezer fra dumont beauty? 🙂

Pudderdåse Katja

Mmmmh nej. De er lige gode kvalitetsmæssigt synes jeg. Og så kommer det an på hvilket greb man foretrækker. Jeg bruger begge mine meget (de hormoner der…) Jeg har svært ved at vælge – Dumont er nok min favorit pga grebet

Heidi

Med de hormoner jeg har arvet, er en god pincet et must. Bruger en tweezerman som jeg ikke engang kan huske hvor jeg har købt, så gammel er den, men still going strong 🙂

Pudderdåse Katja

Jep, kender godt det med de hormoner der!

Cecilie Ingemann

Jeg har en virkelig god pincet fra Sephora som ligner din Tweezerman på en prik. Har haft den i umindelige tider men den virker stadig perfekt.

Pudderdåse Katja

Må jeg prøve at kigge på!

Julie

Jeg har også en Sephora – Faktisk to. Og de er fantastiske. Ihvertfald et forsøg værd og prisen er jo så alle kan være med. 🙂

Jeanette

Jeg bruger den pincet, som følger med Youngbloods øjenbryns sæt, den bedste jeg har haft!

Pudderdåse Katja

Kan man mon købe den seperat?

Jeanette

Nej, jeg mener desværre ikke, den kan fås separat, ligesom man heller ikke kan købe den geniale voks, der er i sættet.

Pudderdåse Katja

Øv. Det er surt den slags

Maria

Bruger også tweezerman, har faktisk den samme som din i lyserød, den har holdt i over 2 år nu:-)

Pudderdåse Katja

Fedt!

Laura

Til jer der ikke lige bor i en stor by: De har dem i Matas:-) (Jeg har én, og ja, den er usper god!)

Pudderdåse Katja

Har de det nu? FAB! Det er noget relativt nyt så

Jasmina

Tak for tippet 🙂

Tina

Hej! Jeg ved godt det er et gammelt indlæg, men måske I ser det alligevel. Keg har lige købt en Tweezerman pincet. Og den er simpelthen den dårligste pincet jeg har haft? Den knækker bare hårene i stedet for ar hive dem ud, men er virkelig dårligt resultat til følge. Det er som om den bare er skarp og dermed knækker hårene når jeg hiver. Har aldrig oplevet det med andre pincetter, men gør jeg mon noget forkert?
Kh. Tina

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *