Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

36 kommentarer

 1. Jeg har prøvet flere produkter fra Benefit (Dr. Feelgood er særlig lækker) , det er bestemt et dejligt mærke, og som en ekstra lille bonus finder de på de bedste/sjoveste navne til produkterne, og indpakningen er altid lækker og original.
  Bortset fra det, er jeg stadig skuffet over udvalget hos Sephora, der er ikke mange nye mærker, og hvad med favoritter som Nars, Stila, Lorac, Tarte etc? Man må vel væbne sig med tålmodighed og håbe det kommer med tiden, eller måske i de andre butikker som Sephora åbner i KBH, jeg krydser fingre : )

  • Pudderdåse Katja

   Ja min liste er også lang over produkter der mangler. Men der ER kommet mange, mange nye. Min to-do liste over nye produkter, jeg skal have skrevet om giver mig i hvert fald små-stress! :-D

 2. Jeg freakin elsker Benefit!!!

  Det bedste jeg ved, hver gang jeg er i London, er at smutte ind forbi dem og live shinet op :-) Deres produkter er super effektive, og vildt lækre…
  Generelt er Benefit bare selvforkælelse på den gode måde ;-)
  Møs..

  • Pudderdåse Katja

   Jaaaaa. Deres butik i London er FAAAAB! Krammer

 3. Camilla :)

  Var netop i Illum i fredags – var der i halvanden time, og havde kun været i Sephora afdelingen ;)

  Købte Urban Decays naked2 palette ( som er “to die for”) og benefit mascaraen – den koster 180 ;)

  Mit hovede spinner stadig efter en masse indtryk og en skøn tøset oplevelse ;)

  Rigtig god søndag aften – og tak for en fed blog :)

  Knuser

  • Pudderdåse Katja

   Tak i lige måde Camilla. PS. jeg har også købe Naked 2 derinde. Glæder mig til at prøve den!

   • Camilla

    Den bliver du glad for – den er FAB ;) er især vild med farverne pistol og booty Call ;)

    Men må indrømme jeg ikke forstår fascinationen af mascaraen – synes overhovedet ikke den gør noget godt for mine vipper – ved ikke om jeg bruger den forkert eller hvad – men synes det er ufatteligt, efter at have brugt mascara i mange mange år, at skulle bruge en manual ?? ;)

    Et tip måske? (selv om jeg har læst din anmeldelse ;) )

    Hjælp – har for 180,- kr. Klistrede edderkoppeben på øjnene – ingen bambi what so ever :(

    • Pudderdåse Katja

     Jeg ved godt der er en særlig måde at bruge den på men jeg bruger den som hel almindelig mascara. Såeeeh pas! Jeg er ikke til så megen hjælp :/

    • Camilla

     Hmm – næh, det er du da ikke ;) jeg må bare øve mig ;)
     God aften :)

    • Pudderdåse Helene

     Hvis det er nogen trøst Camilla, er jeg heller ikke rigtig fan. Jeg synes, at den er fesen i mangel af bedre ord. Jeg har efterhånden prøvet en del gange nu stadig uden succes.

     Kh. Helene

    • Camilla

     Jeg ved ikke om det hjælper, Helene ;) men det er da lidt rart at høre, at en medgarvet pudderdåse som du, heller ikke kan få den til at fungere :) og at det ikke bare er mig der fucker up ;)
     Går tilbage til 2000 kalorier( som ikke feder) når den her er brugt op :)
     God aften :)

     Knuser fra mig

    • Pudderdåse Katja

     Jeg har også fået 2000 kalorier i dag – men det var chokolade… Det feder sgu nok!

    • Pudderdåse Helene

     Nej trøsten kunne nok have været bedre….Sorry!

  • Camilla

   Det kan godt være – men først i morgen – så der går du bare hjemmefra så de ikke kan finde dig ;)

   • Pudderdåse Katja

    Hahaaaa!!! Smart!

    • Camilla

     Run, Forrest – RUUUUUUUUUUUUUUUUUN ;)

 4. Jeg har været helt besat af deres produkter i årevis!
  Der er tre produkter som jeg simpelthen ikke kan leve uden, og som jeg bliver ved med at købe. Er på nr. 2 eller 3. på dem allesammen (Generelt synes jeg at deres produkter holder rimelig længe
  1) Big Beautiful Eyes paletten
  – Indeholder verdens bedste concealer og tre øjenskygger. De helt perfekte farver til at tegne øjenbryn op, og til at lægge en naturlig, fin øjenmakeup. Elsker den!
  2) Hoola Bronzer.
  – Fantastisk! Giver den perfekte naturlige farve, og er også rigtig fin som øjenskygge.
  3) High Beam Highlither
  – Verdens bedste highlighter. Punktum.

  • Pudderdåse Katja

   Tak for anbefalingerne. De er skrevet på min “må-prøve!” liste

 5. Er osse high beam fan!!!

  • Pudderdåse Katja

   Oh den har jeg ikke prøvet

 6. AM

  Er virkelig glad for min Benefit They’re Real Mascara, den er god. Eneste minus er at den ikke fås i brun, men man kan jo ikke få alt :)

  • Pudderdåse Katja

   Mon ikke de laver flere farver på et tidspunkt? Man har lov at håbe :)

 7. ida

  Hej dåser! :-)
  Jeg håber, det er ok, jeg skriver en kommentar til dette indlæg. Jeg har netop fået konstateret rosacea og har søgt lidt omkring på nettet mht. hvordan man skal forholde sig til hudpleje, makeup osv. På http://www.danishskincare.dk/artikler_gode_raad/hudpleje/rosacea/hudpleje_til_rosacea_den_bedste_rosacea_hudplejebehandling/# denne hjemmeside skriver de, at det er en god idé at bruge en solcreme “hvis eneste aktive solfilter-ingredienser er titandioxid og/eller zink oxid”. Kender I til sådan en, som I kan anbefale? Jeg ved slet ikke lige, hvor jeg skal starte.. Derudover skriver de, at man skal bruge “et blidt, ikke-udtørrende, vandopløseligt renseprodukt”. Lige nu bruger jeg Derma Eco rensegel, er den mon godkendt?

  Håber I vil hjælpe :-)

  Mange hilsener Ida

  • Pudderdåse Katja

   Derma Eco rensegel er helt perfekt!

   Du kan ikke finde en solcreme med kun zink oxid. Det er nemlig ikke et godkendt filter i EU. Hvis du skal bruge en kun med titanium dioxid skal du leder efter en der typisk hedder noget med ren mineralsk solcreme. De findes derude – den eneste jeg kender og har prøvet er denne: http://www.paulaschoice-eu.com/pure-mineral-sunscreen-spf-15.html Den er god! Bagsiden er at de mineralske filtre er dem, der giver den hvide overflade på huden.

   Kh. Katja

 8. ida

  Tusind tak for hurtigt svar! Jeg holder fast i Derma Eco, men finder mig nok en “almindelig” solcreme, det fysiske ilter tiltrækker mig ikke umiddelbart. Og så er det vist også på tide at få anskaffet mig Cliniques Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder ;-)

  God dag!

  / Ida

  • Pudderdåse Katja

   Uh ja! Den er god! Prøv

 9. Er simpelthen mega-imponeret over den der “The’re real!” -mascara. Har selv købt den, og den er bare øverst på min favoritliste over mascara. Desuden smuldrer den ikke og lægger sig under øjet – virkelig et plus.

  • Pudderdåse Katja

   Jeg er helt enig!

 10. Mette

  Posey Tint kommer på mine kinder hver dag næsten! Det er den fineste farve, der ellers skræmmer lidt på penslen, som ser super frisk og naturlig ud på kinderne. Jeg er fan! Jeg har også Big Beautiful eyes, som har nogle virkelig fine øjenskygger som jeg nærmest også bruger dagligt. Von concealeren er dog ikke min farvorit. Jeg har også hørt godt om Watts up highlighteren og Hoola. Så det må være de næste produkter der skal finde vej til min make-up pung :)

  • Pudderdåse Katja

   Hoola er fab! Helt mat bronzer

 11. Lærke

  Jeg har også været svært glad for Benefits, lige siden jeg opdagede dem i starten af 00´erne.

  Første gang jeg hørte om mærket, var i en “Favourite things” udgave af Oprah, hvor hun anbefalede mærket generelt, men fremhævede især cremen “Touch me and then try to leave”. Jeg syntes bare, at det var et genialt navn til en creme, og blev helt vildt optaget af, hvor jeg kunne få fat i den.
  Men ak, det var tilbage i “de gode gamle dage”, hvor det slet ikke var til at skaffe her til lands, eller over nettet. Så jeg måtte pænt vente…

  Siden er cremen blevet indkøbt flere gange – den er fast på min “dullehylde” :) Og mange andre Benefits produkter er kommet til i samlingen.
  I Paris sidste år, købte jeg en shimmercreme i fast form, som man lissom polerer på huden med en lille, medfølgende, yndig lyserød svamp. Selve indpakningen er jo æstetik i den reneste form, og den dufter af det samme, som min føromtalte creme. Og så hedder den “Take a picture – it lasts longer!”
  What´s not to like :) :)

  Kærlige hilsner fra Lærke

  • Pudderdåse Katja

   Bliver helt glad af at læse det, du skriver, Lærke :) Glæder mig til at prøve meget mere

 12. Helene

  Hej Pudderdåser
  Jeg ville lige høre om man kan købe urban decay naked paletter i Illum stadig?? For vil da helt sikkert helst stå med varen i hånden når jeg køber den end at få den sendt.
  Forresten ville den benefit Hoola bronzer passe til en med meget lys hud?? :)

  Med kærlig hilsen Helene

  • Pudderdåse Katja

   Hej Helene
   Den var der sidste jeg var der. Men det er jo ikke fast sortiment, så jeg vil ikke love – prøv at ringe og spørge.
   Hoola Bronzer er helt sikkert fin til lys hud. Både Helene og jeg er blegfiser begge to. Brug en let hånd :)
   Kh. Katja

 13. Anne Sofie

  Hej, super fin side du har, mange gode ideer tak, kan du fortælle hvor man får fat i Vera Cure muskel creamen du omtalte sidste uge?

  • Helene Randløv

   Hej Anne Sofie
   Tak for ros, jeg kan ikke flytte din kommentar over på det pågældende indlæg, men jeg har opdateret indlægget med mere information.

   Mvh. Helene

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk