Fredagsfavorit: De Laurier ”Deliciously creamy” Bath Milk og Body Butter

Velkommen til et nyt år hos Pudderdåserne

Det er som om der mangler noget på bloggen…
I december havde du mulighed for at deltage i Pudderdåsernes julekalender, jeg savner den allerede og heldigvis er der en virkelig lækker præmie, jeg endnu ikke har udloddet.
Det er et mærke Katja og jeg først stiftede bekendtskab med i 2011, vi havde naturligvis hørt en masse om Bobbi Brown, men vi havde aldrig selv testet. Det må man sige, at vi har nu og siden da har en hel del Bobbi Brown produkter sneget sig ind i samlingen og i vores hjerter.

Præmien
En heldig vinder får et lækkert sæt med fire produkter fra Bobbi Brown. Produkterne vi har fået lov til at udlodde er

Cleansing Oil
Metallic Long-wear Cream Shadow
Long-wear Gel Eyeliner
Ultra Fine Eyeliner Brush

Cleansing Oil er det nyeste renseprodukt fra Bobbi Brown, som både fjerner makeup og sørger for at holde huden fin og blød. Det er en rigtig lækker fornemmelse at fjerne makeuppen med en olie især i de kolde måneder, hvor huden let tørrer ud og er ekstra udsat på grund af vejr og vind.

Bobbi Browns fantastiske Metallic Long-wear Cream Shadow holder fantastisk, er super hurtig at påføre og giver samtidig det fineste strejf af glitter. Farven du kan vinde, har jeg glemt at spørge om, men da alle otte nuancer er smukke, spiller det næppe den store rolle.

Long-wear Gel Eyeliner er min foretrukne eyeliner. Den er gennemfarvet, ligger pænt og holder bare rigtig godt. Som med Metallic Long-wear Cream Shadow kender jeg ikke farven.

Ultra Fine Eyeliner Brush er den perfekte pensel til eyeliner. Perfekte streger er ingen kunst med den i hånden. Det er min absolutte favoritpensel til flydende eyeliner.

Regler
For at deltage i konkurrencen skal du i en kommentar herunder svare på følgende spørgsmål:

Hvornår blev Bobbi Brown grundlagt?

Svaret kan du finde på Bobbi Browns danske Facebook profil, hvor du kan læse om Bobbi Brown, finde forhandlere og abonnerer på de mange gode råd.
Konkurrencen løber til onsdag den 4. januar klokken 20. Hvor vinderen bliver trukket blandt de kommentarer med det rigtige svar.

Næste indlæg

Fredagsfavorit: De Laurier ”Deliciously creamy” Bath Milk og Body Butter